bebilule -> RE: Razgovori mama 03/16 [chat] (3.3.2016 20:25:12)
|
Ej djeste mame?! Nista ne upratih ova dva dana. Sto se tice spavanja ni ja M ne vracam u dnevnu. Odmah posle kupanja jede i u krevet. Malo jos nervoza ali ga ne nosam. Nekad cak odmah zaspi a nekad gnjavi nekog psa koji ima novogodisnju kapu na glavi [sm=smiley36.gif]. Najruznija igracka od svih, ali bez nje vise ne spava. Mi smo juce cijeli dan bili u drugom gradu. Bilo je hranjenja i presvlacenja u vanrednim okolnostima, ali je bio super. Proveo vani cijeli dan, po kaficima, prodavnicama, malo i u autu. Uglavnom bili smo kod doktora specijaliste za takve stvari. Prvo sto je rekla kada je vidjela pelenu bilo je Je li njemu uvijek ovako svijetla stolica. Kazem nije, da je takva kako je prosao proliv. Poslala nas je na pretrage, od serologije na viruse do jetrenih enzima. Onda sam ja naravno pocela guglati kuci i sinoc ludila. Nisam ni pridavala vaznosti tim svijetlim stolicama.... Kasnije sam se smirila pa cemo u subotu u laboratoriju da sve fino povadimo. Danas je punooooo bolje, dala mu je Probiodrons i jeo pahuljice i jabuku. Boja i gustoca su danas bile dobre, pa mi je odmah lakse. Ipak ovo traje skoro dvije sedmice.
|
|
|
|