IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/16 [chat] (20.3.2016 17:36:41)
|
Maraj, koji si uzela? Sanjice, ne stigoh danas pitu tako sa cu verovatno sutra, sad nemam snage ni da sedim. Drzim palčeve za rezultate. Inace, opet su mi se vratile mucnine, i nocu skoro uopšte ne spavam. Jess, znam kako ti je. Sanjalice, mi smo imali bas turbulentan dan. U Mendi sam gledala baldahin i drzac :). A Aksi smo uzeli rozu kadicu, rozu kupko-sa peskiricem,carapice,jedan bodi kratkih rukava, helankice. I onda moj muz vidi neke helankice spojene sa mini suknjom i majicu u kompletu i kaze svidja mu se u tome da iznesemo bebu, rekoh uzmi, ali mi treba beli bodi (ili ciklama) dugih rukava da ide ispod. Ne nadjoh, ali uzeh benkicu. I tek pred kasom vidim da je to komplet od 9-12 meseci :) Tako da cemo opet kupovati odelce [sm=smiley36.gif] Sin me je izludeo sa stvarima koji imaju detalj Partizana, pa sam na kraju pristala na Partizanovu portiklu. Odemo i prosetamo Metroom. Pa aj do Leta da vidimo kolica. Odlucimo da kupimo, ali posto smo potrošili vec novac, a muzu plata sutra, krenuli kuci. Čujem se sa mamom, ona kaže da dodjem da ce mi dati koliko mi fali novca. Odemo, pa nazad u Leto. Uzmemo kolica, dodjemo kuci, tu neki haos oko dogovaranja oko kucnog saveta, i zgrade. Slikam ja kolica, posaljem mami i svekrvi. Muz gleda nesto oko tockova i kazem mu da ih spakuje. On pakuje, al mu nešto nakrivo, onda gleda, ja vicem, nije nista, pakuj to i on pogleda ispod tkanine, polomljena sipka na delu gde idu nogice! I onda opet u Leto! I tako :)
|
|
|
|