Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/16 [chat] (12.3.2016 20:33:57)
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Sad ozbiljno, necu se vise saliti [sm=smiley36.gif]. Ja stvarno jedem sve, meso, povrce, voce, mlijecne proizvode, ribu... Mm jede meso [sm=smiley13.gif]. Ne jede ribu, a ni piletinu. Pa ja sebi posebno spremim ribu, ne samo zato sto je volim, vec sto mislim da mi i treba. Nije mi mrsko. Trco, mislim da bi trebalo bar par puta mjesecno, ako nista onda oslic. Ja cu M raznovrsno da kuham, bez obzira sta mi jedemo. Po toj logici, kad smo mi bez rucka, a desi se naravno, i on je bez rucka. Evo da odgovorim ovde. Elem, uhvatiste se za ribu. Napisala sam da mu dajem. I navela sam kao primer našu kuću. Mogla sam da napišem i avokado, ili nove hitove (kinoja, amarant.....) Spremam i ja sebi posebno. Desi se da spremam po tri ručka, uopšte nije poenta u spremanju. Nego, evo ovakav primer - u kući niko (muž, žena, starije dete - dakle nn porodica) ne jede blitvu, ili spanać, ili recimo buraniju. Da li onda treba spremati bebi (dakle četvrtom članu porodice) to? Anči, mene sila neće naterati da pojedem ćevap, pljeskavicu ili slično. Ana se davi u tome. I kad me pita zašto ja ne jedem, kažem da ne volim.
|
|
|
|