Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 21.3.2016 22:03:27
|
|
|
|
Zakicaa
|
Nisam stigla ceo dan da vam se javim cure moje,obecavam da cemo vise muckati Ivancice😀...Niki daj nas i ti obraduj...ima li jos ko da je vredan?Vocicana cekamo bebana ...stize ti ubrzo..jupi😁.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 21.3.2016 22:06:44
|
|
|
|
vocicana
|
Stize, stize, da me izgurate iz teme, a ja da budem " draga Saveta" kada se zaglavite u devetomesecnu ekskurziju zvanu trudnoca . Spremila sam i stvarcice za porodiliste, sada je ostalo samo jos da ih naguram u koferce, jer ovde sa ovim spiskom, samo koferce radi stvar!
< Poruku je uredio vocicana -- 21.3.2016 22:07:20 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 21.3.2016 22:10:32
|
|
|
|
Zakicaa
|
Super Vocicana,ovo su ti najlepsi momenti..sta ces lepse od iscekivanja da ti za koji dan dodje beban na svet,pokusaj se jos malo odmoriti,naspavati..skupi dosta energije jer uskoro krece zurka.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 21.3.2016 23:15:12
|
|
|
|
sandra123
|
Zdravo devojke, muz i ja radimo na bebi oko 7 meseci. Pre toga biohemijska trudnoca. Od sutra krecem sa Proginovom, imate li iskustva sa njima? :*
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 7:48:19
|
|
|
|
nikiteki
|
Jutro devojke od mene nema ovaj mesec slabo muckali tako da ja necu sigurno da vas obradujem zato valjda zakice ti ces
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 7:59:42
|
|
|
|
vocicana
|
Hajde hajde nikice moaj, bice, ja jako. Zakiceee, spremna sam ja, malo mi je i stomak dosadio, bas sam sebi ogromna, jedva cekam da se raskrstim. Sandrice dobrodosla, Cykloprogenova nisu kontracepcijske pilule, ne znam zasto ih pijes, da li imate neki dijagnostifikovani problem, pije se radi uredjenja menstrualnih krvarenja, ja iskustva nemam, pilla sam kontracepciju 7 meseci, godinu dana pre trudnoce zbog neurednih krvarenja i haosa sa hormonima. Moras datimalo vise informcija a tema imas jakooo puno. Rado cu ti ja licno odgovoriti ako znam i mogu da pomognem.
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 8:09:53
|
|
|
|
Tvitica
|
Cao cure.... meni o definitivno nije bila juce... sta cu kad su mi neredovne..aplikacija obiljezi prosijek... Ni ja ne mogu da objasnim mm da moramo biti mnogo aktivniji ako zelimo bebu.... A sve sam misla da sam jedina sa takvim problemom
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 8:10:29
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja se trudim ali ovaj mesec nesto slabo sledeći mesec bice bolje
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 9:15:32
|
|
|
|
sandra123
|
Hvala na dobrodoslici Vocicana :) dr mi je prepisala da ih pijem, imala sam blagi poremecaj hormona pa zbog toga, da se regulise.. Ja se nadam da uskoro ugledam II muz i ja bas radimo na tome, najveci problem je moja psiha, pokusavam da se opustim i ne razmisljamo tome, kazu kad se najmanje nadas ono dodje :) :*
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 9:23:36
|
|
|
|
nikiteki
|
Upravo tako sandra kad se najmanje nadas bude
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 11:25:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandra, dobro dosla. Zelim ti da sto pre predjes u trudnicke teme. Tvitice, muškarci to drugačije shvataju od nas. Ti, onda, kreni sa plesom, vešom svakakvim i tako to Moj muz bi da imamo odnose stalno, a bas u tom periodu kad smo pravili bebu te mu ovo bilo, te ono....
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 13:45:20
|
|
|
|
sandra123
|
Hvala puno Ivana na dobrodoslici, i lepoj zelji. :) Nikiteki ja se ''trudim'' da ne razmisljam, ali sve je jace i protiv mene. Dok je moj muz bas opusten, i ne brine se kao ja. Kaze mladi smo, ja imam 21 a on 23 godine .
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 16:21:59
|
|
|
|
vocicana
|
Opustanje je najgore sto sam mogla cuti svojevremeno kada smo bili u fazi "vajanja". Uh kako je to sa vremenom pocelo da me nervirra kada cujem. Ja sam ti radila hormonske statuse dva puta, stitnu, briseve, imala sam jedno 50 gin pregleda raznih prosle godine, radila lh tracice, pila cajeve, virak, kljukala se suplementima, kao pospesuje se fertilnost...ma nikako i nikako. Onda sam se stvarno opustila, zadnje sto sam radila je bilo merenje bazalne temperature, imas temu, rekla sam da je to zadnje sto cu raditi, tada je i uspelo, da se ne bi ponavljala 1000 puta, samo sklopljene kockice na idealan nacin. videces. Mladi jeste, ali to nema nikakve veze.
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 20:32:31
|
|
|
|
sandra123
|
Onda znas kako mi je, pokusacu da se opustim i nadam se da cu uspeti. :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 20:34:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandra, jeste mladi i treba da bude opusteno, iako znam da je to tesko kada nesto zelis.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 21:14:59
|
|
|
|
Zakicaa
|
Sandra,evo i ja zelim svecano da ti pozelim dobrodoslicu.Bas ste mladi i zaista imate vremena,ali sto kaze Vocicana...godine nisu za to merilo.Pokusaj da vam das malo prostora,vremena i naravno aktivno radite na tome,sigurno ce ubrzo doci i do zeljene trudnoce..
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 21:18:21
|
|
|
|
Zakicaa
|
Tvitice draga,vidis da nisi jedina😃😃😃.Ja sam se sa Makijem dogovorila da cemo ovaj mesec biti malo aktivniji..on je mislio da ako to uradimo par puta...eto odmah i rezultata😂.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 22:12:02
|
|
|
|
sandra123
|
Devojke, hvala vam puno. Trudicu se da se opustim i mozda dodje bebica.Zakice Radimo na te bas cesto imamo bas redovne odnose :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 22.3.2016 22:17:52
|
|
|
|
Zakicaa
|
Sandra,bravo za redovne odnose ..to je vec pola uspeha..samo veruj i bice uskoro .
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 23.3.2016 7:19:47
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, volim optimizam, Sandra, samo se nemoj zaboraviti, vodi ljubav sa muzem i uzivaj u svakom odnosu, lepo je, neka rezultati svakako budu neizostavni, ali ne zaboravi da uzivas i nadas se na najpozitivniji nacin! ljubimo vas. MI smo danas punih 38 nedelja, a vi vidite cekamo novu da nas izgura iz teme, i Pipiku i mene...
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 23.3.2016 8:13:47
|
|
|
|
nikiteki
|
Jutro u cekalicama
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 23.3.2016 9:52:17
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro devojke :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 24.3.2016 10:04:42
|
|
|
|
Zakicaa
|
Jutro jutro...😊
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 24.3.2016 18:52:40
|
|
|
|
nikiteki
|
Cekalice ima li novosti
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 24.3.2016 19:46:57
|
|
|
|
17 joka
|
ajmo cekalice sto pre da nas obradujete
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?