Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 30.10.2009 19:01:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam jedna vredna zena!
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 30.10.2009 19:04:02
|
|
|
|
mihi
|
Tako je Tashke.
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 30.10.2009 19:05:19
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam jedna vredna zena! Sto jes'-jes'
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 30.10.2009 19:12:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Apsolutno nisam na to mislila. cak nisam ni naisla na to Ima jedan komentar koji mi je malo neumjesan i vrijedja pojedine cure. A vi mene izgleda ne znate, jer pola otvorenih ludackih tema na "Seksualnost" su upravo moje IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Diabla Vrni se malo unazad pa ces svasta procitati hihi. IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Diabla Meni samo nije jasno kako neki mogu da se hvale nekim glupostima ko se draga ovde hvali? Ako si mislila na zezanje izmedju kaliopi i mene povodom otvaranja skole i biznisa valjda si shvatila da je zezanje u pitanju??? Naravno da je ovo glupost i naravno da nista ni o kome ne govori..Niko nije lud da veruje ali smo se juce lepo zezale na ovu temu tako da...
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 30.10.2009 19:58:42
|
|
|
|
Anoniman
|
e zbog tog tvog zalaganja dobićeš 10 % deonica naše firme ma šalim se.. ok je sve
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 2.11.2009 8:40:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije me bilo preko vikenda da odgovorim... Kaliopi, mozemo da primimo jos partnera ali najveci dobitak delimo ti i ja, dok ne prodje kriza Tasha, lista je SHOW...svaka cast... Lakse mi je sada kada sam pala sa drugog mesta...samo da me kaliopi ne izbaci iz biznisa zbog "ovako loseg rezultata"
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 2.11.2009 13:14:53
|
|
|
|
pahulja76
|
You have had 2,781,649 indirect and direct sexual partners.
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 2.11.2009 15:52:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI Nije me bilo preko vikenda da odgovorim... Kaliopi, mozemo da primimo jos partnera ali najveci dobitak delimo ti i ja, dok ne prodje kriza Tasha, lista je SHOW...svaka cast... Lakse mi je sada kada sam pala sa drugog mesta...samo da me kaliopi ne izbaci iz biznisa zbog "ovako loseg rezultata" *će da bude sređeno....
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 5.12.2009 23:37:27
|
|
|
|
Anoniman
|
......... ja jo uvek najgora ovde , a ? ("Da nije malo mlogo kume?" )
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 5.12.2009 23:38:20
|
|
|
|
eugenija
|
Nije mlogo, jesi videla temu Spavala sa 1.500 muškaraca? (direktnih partnera)
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 6.12.2009 14:20:41
|
|
|
|
Nensi*
|
You have had 4,256,698 indirect and direct sexual partners.
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 2:31:41
|
|
|
|
cipiripi
|
4,060,379
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 2:33:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi 4,060,379 e sestro nije to nista... Kaliopi i ja smo vec odlucile nakon ove teme da napravimo biznis odnosno da osnujemo skolu jer smo na vrhu liste... A ima i lista negde, ne znam na kojoj strani...
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 2:34:26
|
|
|
|
cipiripi
|
ma videla sam..nego sad kontam..mozda sam nekog DIREKTNOG zaboravila da navedem
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 2:35:43
|
|
|
|
Anoniman
|
ta opcija uvek postoji...
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 2:37:53
|
|
|
|
cipiripi
|
ne znam da li se racuna decko koji je bio nevin?
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 2:38:40
|
|
|
|
Anoniman
|
uh, bre nemoj njega..on nije bitan.
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 2:39:14
|
|
|
|
cipiripi
|
pa i nisam
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 16:24:24
|
|
|
|
Anoniman
|
4,278,661 .....Gospode......dzem.....
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 16:25:37
|
|
|
|
cipiripi
|
gora si od mene
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 16:28:09
|
|
|
|
Anoniman
|
ju gospodjo to je bila hell of a ride
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 16:29:06
|
|
|
|
Anoniman
|
ma žene nemate šanse ............
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 16:30:39
|
|
|
|
Anoniman
|
videla sam listu evo pokrivam se preko glave i cutim
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 16:31:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: banini videla sam listu evo pokrivam se preko glave i cutim
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 26.12.2009 16:32:16
|
|
|
|
cipiripi
|
kaliopi 20,161,464 sestro jel bilo i grupnjaka?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?