Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:02:51
|
|
|
|
Trcosava
|
evo printscreen nigde ti ne piše ovo calculate sex degrees bla bla bla?????
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:09:10
|
|
|
|
Anastazija
|
You have had 9,212,934 indirect and direct sexual partners. kad samo pomislim da se sexam već 15 godina....
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:10:43
|
|
|
|
Anastazija
|
najgora sam, ha?
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:11:33
|
|
|
|
eugenija
|
Anastazija Joj smešno mi za jadnu OTI... kako popunjava, a nikako da skonta za calculate, pa ponovo... Ono, šta si danas radila OTI? <Evo ništa, malo brojala sexualne partnere - ceo dan!
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:12:00
|
|
|
|
Trcosava
|
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:12:19
|
|
|
|
Anastazija
|
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:13:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI pa lepo...aj probacu opet ali svaki put popunjavam (a lista nije mala) i na kraju corak Otili, u tom obojenom delu, ispod padajućih lista za godine muškaraca.
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:15:05
|
|
|
|
marince1
|
Al sam promiskuitetna
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:15:31
|
|
|
|
LillyT
|
Navijamo za tebe OTI, vidis da smo nestrpljive
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:18:04
|
|
|
|
eugenija
|
Možda je zaštekalo kada je postovala, ne može ovaj prozor za post da primi toliko cifara.. Razvalićeš nam forum OTIIII
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:18:07
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: marince Al sam promiskuitetna što sad ti?? OTI klikni na onaj printscreen - će ti otvori veću sliku
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:21:36
|
|
|
|
NadaR
|
5 283 082
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:28:29
|
|
|
|
Shishica
|
Ja sam skromna 956,421 A sta to kao ko me pogledao pa .... Ma aaaajde!
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:32:51
|
|
|
|
eugenija
|
Nije mislim to "ko te pogledao" Šišice, već koliko su tvoji partneri imali partnera+njihovi partneri.. Mislim da se tako nekako izračunava. Recimo Mirko je spavao sa Fazlijom, a Fazlija je spavao sa Jocom, pa je indirektno Joca spavao sa Mirkom, jer je ovaj pre njega spavao sa Fazlijom. Priča se tiče o mogućnosti prenošenja spolno prenosivih boleština. Mislim da je ovo osvežavajuća cifra za promiskuitetne ljude, da se zamisle.
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:37:15
|
|
|
|
eugenija
|
Clare Kerr, koja radi za Lloydspharmacy i bavi se seksualnim zdravljem, rekla je: "Kada se seksamo s nekim indirektno se seksamo i sa svima onima s kojima je ta osoba vodila ljubav i s kojima su te osobe vodile ljubav. Važno je da ljudi shvate koliko su zapravo izloženi spolno prenosivim bolestima ako nisu koristili zaštitu, a redoviti pregledi partnerima će pružiti određenu sigurnost u vezi."
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:40:15
|
|
|
|
Anoniman
|
You have had 260,567 indirect and direct sexual partners. Based on information entered into this calculator, people in your age group have had 1,194,753 indirect sexual partners
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:53:32
|
|
|
|
eugenija
|
E moja OTI
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:00:28
|
|
|
|
dana198495
|
You have had 956,421 indirect and direct sexual partners.
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Anastazija Joj smešno mi za jadnu OTI... kako popunjava, a nikako da skonta za calculate, pa ponovo... Ono, šta si danas radila OTI? <Evo ništa, malo brojala sexualne partnere - ceo dan! idite bre zene...Odem da jedem i vratim se a vi me ogovarate Aj sad opet na brojanje partnera... Pa javljam
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:04:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Clare Kerr, koja radi za Lloydspharmacy i bavi se seksualnim zdravljem, rekla je: "Kada se seksamo s nekim indirektno se seksamo i sa svima onima s kojima je ta osoba vodila ljubav i s kojima su te osobe vodile ljubav. Važno je da ljudi shvate koliko su zapravo izloženi spolno prenosivim bolestima ako nisu koristili zaštitu, a redoviti pregledi partnerima će pružiti određenu sigurnost u vezi." ovo mi ubi želju za seksom kad se setim jednog frajera....
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:05:01
|
|
|
|
dana198495
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: eugenija Anastazija Joj smešno mi za jadnu OTI... kako popunjava, a nikako da skonta za calculate, pa ponovo... Ono, šta si danas radila OTI? <Evo ništa, malo brojala sexualne partnere - ceo dan! idite bre zene...Odem da jedem i vratim se a vi me ogovarate Aj sad opet na brojanje partnera... Pa javljam
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:05:18
|
|
|
|
eugenija
|
Broji, broji, ne daj da te zabrojimo
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:06:36
|
|
|
|
Anoniman
|
zaista mi ne pise nista ali sam isla misem i naletela na deo na koji moze da se klikne tamo gde ste rele...tako da.... 9,642,805 Kakva sam? cekaj da vidim...
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:08:13
|
|
|
|
Anoniman
|
umreću--- kliknula sam slučajno na opciju pol - male i nisam odmah skontala.. sledi pitanje : Wer all your sexual partners women? šta sad reko*.. kakve žene jbt
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:12:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim Eugi da je vreme da napraviš jednu listu i da OTI staviš na prvo mesto, LillyT na drugo a sebe na treće.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?