Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:02:51
|
|
|
|
Trcosava
|
evo printscreen nigde ti ne piše ovo calculate sex degrees bla bla bla?????
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:09:10
|
|
|
|
Anastazija
|
You have had 9,212,934 indirect and direct sexual partners. kad samo pomislim da se sexam već 15 godina....
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:10:43
|
|
|
|
Anastazija
|
najgora sam, ha?
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:11:33
|
|
|
|
eugenija
|
Anastazija Joj smešno mi za jadnu OTI... kako popunjava, a nikako da skonta za calculate, pa ponovo... Ono, šta si danas radila OTI? <Evo ništa, malo brojala sexualne partnere - ceo dan!
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:12:00
|
|
|
|
Trcosava
|
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:12:19
|
|
|
|
Anastazija
|
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:13:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI pa lepo...aj probacu opet ali svaki put popunjavam (a lista nije mala) i na kraju corak Otili, u tom obojenom delu, ispod padajućih lista za godine muškaraca.
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:15:05
|
|
|
|
marince1
|
Al sam promiskuitetna
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:15:31
|
|
|
|
LillyT
|
Navijamo za tebe OTI, vidis da smo nestrpljive
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:18:04
|
|
|
|
eugenija
|
Možda je zaštekalo kada je postovala, ne može ovaj prozor za post da primi toliko cifara.. Razvalićeš nam forum OTIIII
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:18:07
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: marince Al sam promiskuitetna što sad ti?? OTI klikni na onaj printscreen - će ti otvori veću sliku
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:21:36
|
|
|
|
NadaR
|
5 283 082
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:28:29
|
|
|
|
Shishica
|
Ja sam skromna 956,421 A sta to kao ko me pogledao pa .... Ma aaaajde!
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:32:51
|
|
|
|
eugenija
|
Nije mislim to "ko te pogledao" Šišice, već koliko su tvoji partneri imali partnera+njihovi partneri.. Mislim da se tako nekako izračunava. Recimo Mirko je spavao sa Fazlijom, a Fazlija je spavao sa Jocom, pa je indirektno Joca spavao sa Mirkom, jer je ovaj pre njega spavao sa Fazlijom. Priča se tiče o mogućnosti prenošenja spolno prenosivih boleština. Mislim da je ovo osvežavajuća cifra za promiskuitetne ljude, da se zamisle.
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:37:15
|
|
|
|
eugenija
|
Clare Kerr, koja radi za Lloydspharmacy i bavi se seksualnim zdravljem, rekla je: "Kada se seksamo s nekim indirektno se seksamo i sa svima onima s kojima je ta osoba vodila ljubav i s kojima su te osobe vodile ljubav. Važno je da ljudi shvate koliko su zapravo izloženi spolno prenosivim bolestima ako nisu koristili zaštitu, a redoviti pregledi partnerima će pružiti određenu sigurnost u vezi."
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:40:15
|
|
|
|
Anoniman
|
You have had 260,567 indirect and direct sexual partners. Based on information entered into this calculator, people in your age group have had 1,194,753 indirect sexual partners
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 12:53:32
|
|
|
|
eugenija
|
E moja OTI
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:00:28
|
|
|
|
dana198495
|
You have had 956,421 indirect and direct sexual partners.
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Anastazija Joj smešno mi za jadnu OTI... kako popunjava, a nikako da skonta za calculate, pa ponovo... Ono, šta si danas radila OTI? <Evo ništa, malo brojala sexualne partnere - ceo dan! idite bre zene...Odem da jedem i vratim se a vi me ogovarate Aj sad opet na brojanje partnera... Pa javljam
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:04:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Clare Kerr, koja radi za Lloydspharmacy i bavi se seksualnim zdravljem, rekla je: "Kada se seksamo s nekim indirektno se seksamo i sa svima onima s kojima je ta osoba vodila ljubav i s kojima su te osobe vodile ljubav. Važno je da ljudi shvate koliko su zapravo izloženi spolno prenosivim bolestima ako nisu koristili zaštitu, a redoviti pregledi partnerima će pružiti određenu sigurnost u vezi." ovo mi ubi želju za seksom kad se setim jednog frajera....
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:05:01
|
|
|
|
dana198495
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: eugenija Anastazija Joj smešno mi za jadnu OTI... kako popunjava, a nikako da skonta za calculate, pa ponovo... Ono, šta si danas radila OTI? <Evo ništa, malo brojala sexualne partnere - ceo dan! idite bre zene...Odem da jedem i vratim se a vi me ogovarate Aj sad opet na brojanje partnera... Pa javljam
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:05:18
|
|
|
|
eugenija
|
Broji, broji, ne daj da te zabrojimo
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:06:36
|
|
|
|
Anoniman
|
zaista mi ne pise nista ali sam isla misem i naletela na deo na koji moze da se klikne tamo gde ste rele...tako da.... 9,642,805 Kakva sam? cekaj da vidim...
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:08:13
|
|
|
|
Anoniman
|
umreću--- kliknula sam slučajno na opciju pol - male i nisam odmah skontala.. sledi pitanje : Wer all your sexual partners women? šta sad reko*.. kakve žene jbt
|
|
|
|
RE: Koliko ste imali indirektnih seksualnih p... 29.10.2009 13:12:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim Eugi da je vreme da napraviš jednu listu i da OTI staviš na prvo mesto, LillyT na drugo a sebe na treće.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?