Vesna88 -> RE: MAYBE BABY (4.12.2012 12:45:46)
|
Ja moram svima da kažem da sam ODUŠEVLJENA kako radi Maybe Baby. [sm=bravo.gif] I svim onim devojkama koje žele da zatrudne najiskrenije preporučujem. One koje kažu da MB ne valja ili ga ne koriste kako treba ili imaju neke zdravstvene probleme. Kod mene je upalio PRVI PUT! Muž i ja smo 3 meseca bez njega pokušavali, mladi smo, ja 24 godine, on 25, stvarno smo imali redovne odnose, svaki 2., 3. dan, a kad sam mislila da mi je otprilike ovulacija onda i svaki dan (nisam mogla sa sigurnošću da utvrdim pošto mi nije 100% redovna menstruacija). I na kraju četvrti mesec kupismo MB i sad čekamo bebu [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif] Uglavnom, ono što sam ja radila i što mislim da je bitno kada je u pitanju MB je to da uveče treba dobro oprati zube, ujutru odmah pre svega staviti pljuvačku na mikroskop, ne ponavljati, samo tad jednom odmah ujutru i to je to, u uputstvu piše da treba sačekati 10-15 minuta, međutim meni je nekada trebalo i malo više da se osuši pljuvačka i sve vreme su bile tačkice, osim 2 dana, i tad smo odmah, istog trenutka imali odnose, nismo čekali da se vratimo sa posla nego ODMAH. [sm=bravo.gif] I kasnili smo na posao, naravno… Ubrzo sam znala da sam trudna, nisam čekala ni da mi kasni menstruacija, jer me grudi strašno bole, kao nikad u životu i uradila sam baby rapid - pozitivan i beta HCG - pozitivan. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|