Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 30.9.2016 23:28:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zelim da pohvalim Cortinat T kremu koju ja koristim za suve delove na kozi ruku , koji se redovno iziritiraju deterdzentima za sudje i raznim drugim sredstvima za ciscenje , pa ovu kremu moram uvek da imam , kako kuci, tako i u torbi kada podjem bilo gde. Svakodnevno je mazem , nakon cega je koza mekana i ovlazena i crvenilo nestaje. Ova krema se brine kako o bebama, tako i o mamama
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 4.10.2016 19:45:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drage, jel pisete o ovoj magicnoj kremi?
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 4.10.2016 20:00:48
|
|
|
|
isidora88
|
Nedavno mi se vratio ekcem po rukama, pokusala sam i sa kortikosteroidima, pavlovicevom i jos gomilom nekih krema za ruke, za suvu kozu, i jos nekim bebecim kremama da mako ublazim svrab i susenje i pucanje koze i nista nije pomoglo. Kupila sam CortinaT neki dan i stanje je mnogo bolje, svraba nema, popucala koza zarasta i napokon su mi omeksale ruke, nisu vise kao smirgla
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 4.10.2016 22:52:59
|
|
|
|
Animsaj9
|
krema je spas! Zene je koriste za sveee!
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 5.10.2016 11:10:59
|
|
|
|
Animsaj9
|
Upravo mi je stigla kremica! Jaooo moje srece kad sam videla postara
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 5.10.2016 15:09:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bio je postar i do nas hvala RR
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 6.10.2016 18:25:05
|
|
|
|
Jelenaspy
|
I mi smo dobili juce, ali ja nisam stigla da se javim... Hvala!!!! Dala sam devojci da otvara paketic, nije znala sta je unutra i bas se obradovala. Kaze: "Oooo.... nova kemica!"
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 6.10.2016 18:38:54
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo za sponzora, meni se stanje vec vidno pobosljalo sa ovim ekcemom, ono sto mi se jos svidja je sto ne ostavlja mastan sloj, nego odmah lepo upije i budu nezne ruke
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 8.10.2016 8:44:39
|
|
|
|
vocicana
|
Zahvaljujuci majci prirodi, nasledila sam atopijsku dermogradju i sa njom i izvesne probleme vezane za negu koze. Nedavno, od sestre sam dobila Cortina T kremu da probam jer su promene na rucju postale tragicno lose. Suvoca koze, ispucalost i redovnokrvarenje iz ogrubelih ragada su mi vec postale strasan problem. Svrab, iritacija i krvarenje je prestalo nakon 6 dana koriscenja ove fantasticne nekortikosteroidne kreme, hvala vam PharmaLife, za sve sto ste nam omogucili, da probamo i budemo zadovoljni. Ruke su se drasticno smirile, iako jos uvek perem rucno gomil stvari, svako pogorsanje CortinaT krema sredjuje.
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 15.10.2016 20:13:37
|
|
|
|
marketing RR
|
Prvi dobitnik za septembar mesec IZVORNA PORUKA: muzicarka Za Cortinat sam cula od tetke, ona je lekar a ima i problema sa kozom. Ona je svakodnevno koristi a i preporucuje pacijentima. Tako sam i ja pocela da je preporucujem cim vidim da neko ima, najcesce ekcem posto je vrlo uocljiv. A onda, jednog dana, mojoj bebi se pojavilo neko crvenilo u pelenskom delu. Nesto kao pelenski osip, kao ekcem. U trenutku se zabrinem, ali setim se Cortinata, odem i kupim ga... Za nekoliko dana bebi je sve nestalo. Posto sam ja asmaticar i cesto imam promene na kozi, nazvane atopijski dermatitis od strane koznog lekara, pocnem i te promene da tretiram Cortinatom i odusevim se. Starijem detetu sam ujede komaraca mazala istim jer sam ovde procitala iskustva drugih. A onda je i suprug, ponesen mojim odusevljenjem, poceo da maze crvenilo posle brijanja ovom kremom. Sta da vam kazem, ovu kremu uvek bi trebalo imati kako u kucnoj tako i putnoj apoteci. Mogla bi zatrebati svim clanovima porodice u nekom trenutku. Cortinat - za zdravu kozu cele porodice!!!
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 15.10.2016 20:14:27
|
|
|
|
marketing RR
|
Drugi dobitnik za septembar mesec IZVORNA PORUKA: Tajčica Bebac je pre neko veče, valjajući se po tepihu, nekako zgulio obraz, tj verovatno ga je nažuljao na tepih + prljavština, i eto reakcije u vidu crvenila na obrazu (koje je nama gadno delovalo, ah mi roditelji). Namazali smo CortinaT pre spavanja, i ujutru ničeg nije bilo. Kaže moj muž - pa ovaj CortinaT baš deluje! I mene CortinaT spašava u ovom prelaznom periodu, kada je vreme varljivo, čas toplo, čas hladno. Ruke mi toliko ispucaju, ali CortinaT spašava stvar. Koristimo ga svi u kući i svima ga preporučujemo. Fine je teksture, lako se razmazuje i divno miriše.
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 15.10.2016 20:14:49
|
|
|
|
marketing RR
|
Treći dobitnik za septembar mesec IZVORNA PORUKA: lesica RR Cortinat nam je spas! Cvrletu na svaki pad imuniteta izbije ekcem po licu, a kako je krenuo sada u vrtic eto radosti. Uglavnom, nemam fotografiju gde se vidi ekcem preko celog obraza a najizrazenije ispod oka, ali je zato tu fotka od sinoc - treci dan koriscenja, ostao je da se povuce jos taj najizrazeniji deo, a na osnovu iskustva dosadasnjeg, potpuno povlacenje ocekujem da vidim prekosutra ujutru. Evo kako je sinoc izgledalo
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 15.10.2016 20:15:36
|
|
|
|
marketing RR
|
Molimo dobitnike da nam na pp pošalju: ime, prezime, adresa (u Srbiji) i broj telefona. Čestitamo
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 15.10.2016 20:15:59
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo spopnzor i RR!! Cestitke dobitnice!!!
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 15.10.2016 20:16:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 15.10.2016 20:21:08
|
|
|
|
marketing RR
|
Pišite nam i dalje iskustva
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 15.10.2016 20:30:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitam
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 15.10.2016 20:32:46
|
|
|
|
muzicarka
|
Hvala puno!!!
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 15.10.2016 20:40:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Cestitamo
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 24.10.2016 23:17:01
|
|
|
|
marketing RR
|
Pišite iskustva, čekamo vas
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 24.10.2016 23:19:28
|
|
|
|
lesica
|
Joj ja tek sad vidim da smo osvojili, a nisam zbog toga pisala Nego sam ja zaista oduševljena CortinaT-om, jer od početka rešava stvarno sve probleme sa Damjanovom kožom. Hvala
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 25.10.2016 18:57:31
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Cortina T je naš spas! Koristimo za cerkicu koja ima dve godine, ona ima atopijski dermatitis. A po preporuci pedijatra koristimo i za sina koji ima pet meseci, ali od trećeg meseca koristimo za ujede od insekata, dok mama koristi za ruke jer imam kontaktni dermatitis.Danas je bebi izbilo nešto po licu i naravno odmah mazemo CortinaT i verujemo da ce pomoci i za to. Odlican je!
< Poruku je uredio lesica RR -- 25.10.2016 20:15:53 >
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 25.10.2016 19:02:00
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Kako da postavim sliku bebe?😯☺
< Poruku je uredio LauraAndrija -- 25.10.2016 19:05:40 >
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 25.10.2016 19:08:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Draga Laura, pogledaj ovde uputstvo KLIK OVDE, ako ne uspeš, pošalj nam na mail info@ringeraja.rs pa ćemo dodati. Hvala na tvom sjajnom iskustvu!
|
|
RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ... 25.10.2016 19:11:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo pri kraju, koristimo baš često. Marku mažem svako malo a i mm je koristi pošto mu se na ruci pojavio ekcem i baš je zadovoljan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
ime za devojcicubebaakoje je lepse?Isidora (
37%)
Lena (
63%)
Ukupan broj glasova: 219Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!