Beba Elena
|
Ovako. Vuk je po rodjenu imao ekcem i to na levom obrazu. Medjutim, iako mi je 2 dete, ja sam mislila da je to od porodjaja ili neka vrsta hemangioma koja ce se povuci, jer je cerkica to imala na ledjima...a posto je rodjen u zimu, mislila sam da je to i od hladnoce, suvog vazduha, pa muzeve brade i sl. Kad smo otisli na prvu kontrolu kod pedijatra, objasnila mi je da je to ekcem i kako da se nosimo sa tim. Tu sam dobila sve preporuke za CORTINAT, a i bila sam iskreno odmah ZA, jer kad sam cula koja firma proizvodi, sve mi je bilo jasno. PHARMALIFE je firma za primer i iskreno, bez ikakvog preterivanja, mogu reci da mi imamo u kuci njihovu malu apoteku, nesto smo kupovali sami, a nesto smo osvojili i na RR - da se ne lazemo, i to je za mene totalno najvece otkrice ikada. To je nesto sto svako ko ima decu mora da poseduje u svojoj kucnoj apoteci, jer oni toliko dobro uticu na zdravlje dece, da sam ja bez reci. Stvarno su tu reci suvisne. Sad, kad pogledam iza sebe, ja prosto ne znam kako bih moju decu podizala bez ovih proizvoda. Sto se tice Cortinat kreme, ja sam stvarno zadovoljna, ne razumem se bas u stadijume ekcema, ali ovaj sto je Vuk imao na levom obrazu po rodjenu, pa se javljao, nestajao i tako u krug, uz Cortinat kremu je to maltene gotovo svedeno na minimum minimuma. Prezadovoljni svi! A plus miris kreme je isto tako savrsen, ko god ga uzme, kaze vi ste ga naparfemisali, to mi je tek plus, jer sam ja od onih mama koje vole da su im deca od glave do pete skockana koliko god je to moguce. Sad kako je ponovo krenula zima, tako je ekcem ponovo krenuo da radi, jos Vuk stavlja sve zivo u usta, pa ga jos vise drazi, a kako smo mi sad ostali bez ove magicne kreme, ja se sa zadovoljstvom prijavljujem za istu, i verujem u praznicnu magiju i da ce Deda Mraz doci sa kremom do nas, za spas u pravi cas. A, ako sam dobro porcitala u prijavi, moze i pitanje doktoru, a ono bi glasilo ovako: da li stalnom i samo konstantnom upotrebom kreme Cortinat moze doci do prezadovoljavanja koze i smanjenje efekta ove kreme? HVALA UNAPRED. POZDRAV SVIMA.
|