RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (5.2.2016 22:04:06)

Sanjice super da je sv e u redu.
Jooj boginje... Mukica mala, al eto. Bitno da ne izbijaju bišeui da ne češka.
Maraj za dan dva će L da nastavi da ručka lepo, moje se šmizlice već polako vraćaju u normalu, hvala dragom Bogu!
One zaspale a ja volim kad one zaspu da sednem i dnevnu i odgledam nešto na tv-u na miru.
Nego i ja sam se prehladila, ja non stop o njima dvema a i ja prehlađena. Nos me boli od brisanja, curi li curi...

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (5.2.2016 22:09:20)

Branki, to mi je dala gastro da mi kupi visak zucnih soli koje mi prave nered u crevimA od kad nemam zucnu kesu. Moj organizam se bas usprotivio vadjenju zucne kese. Ima ga na D listi ali dr nije mogla precizno da mi kaze na koje se dijagnoze dobija, verujem da su neke retke. Ona misli da je za Kronovu bolest na recept. Ali pogledace u sluzbenom glasniku pa da dodjem iduce nedelje. Da, kosta Boga oca[sm=smiley13.gif].
Sanjice super :)

mama krava -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (5.2.2016 23:33:27)

Rosi, a sto ne probas da ishranom to malo dovedes u red. Ja citala puno o ovoj hrono i o tom centru Ane Gifing....kao sve ti ispitaju i naprave ti plan jelovnika i dajy suplementei sl....mislim pogledaj malo. To ti isto toliko kosta....taj pregled, a mozda ti pomognu da se sredis pa da nastavis bez lekova.

eca89 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (6.2.2016 9:30:26)

Cao mamike, evo i mene, pospremam stan, a A.samo kenjka i ide zazamnom! Danas i sutra imamo goste lipsacu,eto!

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (6.2.2016 11:39:59)

Gdje ste mame,mi smo imale još jednu noć iz pakla,spavala sam neka 4 sata,naravno ni u kom slučaju neda da mm dodje kod nje.Jutros sam gledala desne još nijedan nije izbio.

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (6.2.2016 13:39:01)

Milkic, videcu za ubuduce. Jos koji mesec pa je godinu od operacije. Ako se organizam do tad uz lekove ne navikne, probacu. Probala sam homeopatiju, nije vredelo. Lekovi koje sad pijem u principu deluju tako da poboljsaju varenje i kupe visak zuci koju imam u crevima jer nemam z.kesu. Sad ovo drugo nije toliko u vezi sa ishranom. Ljubim :)
Nama dosao ujka. D se zabavljao s njim, ja mu donela novu turu knjiga iz biblioteke. Ubi me nesanica ovih dana, nije fer :(.
Popodne idemo kod bebe kumica :)
Lep dan:*

Mariya -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (6.2.2016 13:39:38)

Dan mame! Ja se tek sad upisujem u februaru! Sad sam pročitala temu unazad. Vidim svi su bolesni. Samo da se složim sa Mk i kapima za nos,uvek je bolje staviti im po kapljicu pa mogu da spavaju nego da se muče dečica sa slinama i zapušenim nosem. A uputstvo nikako ne čitati[sm=jezicek.gif]
Trenutno radim. A radije bih bila kući.Ovde u Subotici je vreme predivno.
Devojčice su sad dobro. Sledeću nedelju će još biti dobro i onda će opet,znam unapred. A mm me zove u podne da mi kaže da kašljucaju, kažem mu da one uvek kašljucaju prepodne. Kaže sad kašlju drugačije[sm=hudicek1.gif]
L je ispila bactrim, u ponedeljak idemo ponovo na bris nosa. Još uvek nije prestala da se nakašljava.
H je izbio 9.zubić, prva četvorka.
Da sva dečica brzo ozdrave.

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (6.2.2016 14:24:58)

Mariya....ja poceh da citam uputstvo berodualola....i sokirah se , tako da ne procitah sve.
suzi i ja slinavim od jutros...L celo jutro kao i noc na sisi.

branki* -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (6.2.2016 18:34:52)

Kronova bolest,nocna mora,ne dao bog nikom,citala sam o tome nesto...[sm=smiley13.gif]
Ovde sunce bilo,mi skitali,kupila neki poklon za rodjendan,treba da odemo,pravila pitu sa jabukama,bila mi mama,sad glancala stan,sve one gorjne delove kuhinjske,muz parkete,jos onaj cupavi tepih da istresemo i kraj.deca se uspavase,bice veselo nocas sa bozom.i tako...

mama krava -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (6.2.2016 18:56:45)

Gde ste ženske...[sm=smiley36.gif]

Ja sad strpala u rernu one moje HRONO pogačice...čak sam i recepAt postavila[sm=smiley1.gif]. deca će da ih večeraju, mm na poslu, a ja sutra za doručak.

Ja isto danas glancala. Oribala kupatilo, podove, muž usisao, nešto malo dodala za ručak i sada ovo zamesila i pekuse...mmm, već mirišu!

eca89 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (6.2.2016 20:51:13)

Evo i mene otisli gosti, A.je u krevetu, oprala sam sudje, sad parce torte i pivce jedno da drmnem. Jos samo sutra da prezivim[sm=smiley36.gif]!

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (6.2.2016 22:07:24)

Eco sestro koliko vi to dana slavite rodjendan [sm=smiley1.gif]
Ja idem na spavanje pa nadam se da ću i savati a ne samo govorit Teodora spavaj [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (6.2.2016 22:21:33)

Ovo je treci, sutra cetvrti, kod mene kao Ivkova slava[sm=smiley36.gif]!

mali_mis -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 8:17:05)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Urnisao me je A. Zaspao je u 21h, pa se probudio u 00,30, pa je gnjavio do 3,30, cak i kad je zaspao, tabane je stavio meni pod nos, pa je prsticima drndao moj nos. I naravno nisam mogla odmah da zaspim.

serpica -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 8:24:08)

Dobro jutro i od mene..ja zadnjih dana u guzvi,ne znam gde udaram...
i sad samo na brzinu da probam da iscitam ta ste pisale i odoh da spremam dorucak..[sm=smiley31.gif]

milicicak -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 8:25:59)

Serpi [sm=smiley31.gif] kako je Toma?

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 8:38:04)

Dobro jutro,T se opet probudila sinoć pa sam joj dala odma sirup,zasala je posle sat vremena i jutros do 7.Ja sam htjela još spavati ali je došla na vrata i mamaaaaaaaaa,iznajmiću sobu negdje u ludari da ovremeno odem da se naspavam.

branki* -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 8:52:19)

jutro,mame!
eco,samo nek se slavi[sm=smiley36.gif]
serpi,daaa,kako je toma,bas sam mislila na vas juce,kako li je.
ja osamucena,ne valja kad ne spavam,ne valja kad spavam,ali opet bolje kad spavam[sm=smiley36.gif]
sunce danas,videcu da odem do snaje,da je vidim dok je jos trudna.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 8:53:36)

Haha Emice nasmeja me[sm=smiley36.gif]
Dobro vam jutro!
Maraj, Sanjice kako su vam deca?
Moje cice kašlju zrelo, ne kašlju recimo po par sati pa kad ih uhvati napad kašlja onda to traje po desetak minuta.
Uglavnom izbacuju sekret preko stolice, pa se nadam da će im kroz dan dva biti skroz dobro.
Inhaliramo se, pijemo antibiotik i dalje i tako.

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 10:49:39)

Evo i nas....
L bas zaribao. Evo 3 dana ga inhalirala sa fizioloskim , berodualom i pulmikortom. Danas i sutra bez pulmikorta. Tako nam dr rekla - 5 dana ukupno. Inace i ja proslinavila , kao da ce i grlo da me zeza....

inace , mm i ja danas slavimo 13 godina ljubavi..... [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 10:53:37)

Dobar dan. Suzi ne Znam sta da ti kazem. Juce je ceo dan bila kmezava. Kad je uhvati kasalj ne zna da stane. Mm je juce bas bio smoren jer se njemu cini da je gore. u jednom trenutko kaslje zrelo, a onda kao pseci lavez. Kaze dobice garant inekciju.Sinoc smo joj dali febricet jer se zali na zube. Odmah je povratila. Uvek tako radi sa tim lekom. Puna je slajma.
T je dobro.
Ajde ko nije na hrono ishrani na dorucak kid nas. Pravim sufle od mocarele I parmezana.

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 11:04:14)

Cao mame, L zaspala, ja d apopijem kafu do kraja i odoh da pelam.
Kasnije kod mame i sestre na rucak[sm=smiley1.gif]
Maraj, cestitam!!
Suzi, prebaci ih preko kolena, pa ih lagano lupkaj po ledjima onako poluzatvoreno sakom da im se taj slajm lakse odlepi.
Sanjice, a da joj das neki drugi sirup protiv bolova? Mozda ne bi povratila.

cockic -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 11:06:09)

Dobar dan i do nas[sm=smiley1.gif]
ja juce celo popodne pravila hranu za igraonicu,danas slavimo ceri 4ti rodjendan,noj je bio 2.2 ali danas zurka[sm=smiley1.gif] te rolate te salate i tortu.bas sam sinoc zaspala za 5 min od umora.evo mama mi sad pravi kiflice ja stavila slag na tortu i ukrasila je.samo onako kako umem,a to videh jutros na netu uokvirila cetvorku na sredini torte sa sitnim ukrasima pobacala po njoj isto neke ukrase zvezdice,cvetice i super je[sm=smiley1.gif]
posle po rostilj i koktel pecivo iz pekare sreca pa pekara stalno radi i pece pa pre 15h cemo ga pokupiti vruce.i da jos jedna torta nam stize u igraonicu.
deci napravila corbu od bundeve da rucaju pre rodjusa,jer tamo sumnjam da ce nesto jesti.a i slabo vole to peceno meso navikli na kuvano.a te rolate i salate ne verujem.jedino sto vole je ovo iz pekare.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 11:06:32)

Jess ne znam koji bi mogla. [sm=zmeden.gif] Brufen mi je mnogo jak. Jedino pola doze.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (7.2.2016 12:19:16)

Sanjice,uzmi bas paracetamol,id3 na recept,mozda nece povracati. Bas se mucite? Jel je inhaliras?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>