Valerie -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (16.2.2016 21:19:28)
|
auuu maraj, ljudi su neverovatni. pa nisu to tako mala deca da ne mogu da shvate. nemam reci. mi do sada nismo primali decu, bukvalno su nam danas bila prva dva deteta od 3 i 5 godina. ranije samo jedno skolsko. nisam zvala, ko se ljuti, nek se ljuti. i ne mogu da ne strazarim iznad bebe kad bilo ko prilazi, apsolutno je to jace od mene. i kad su najnezniji. i samo ponavljam dobro, aj malo nogicu i to je to. ma ni moja cerka je nije nosila, a kamoli da bih drugoj deci dala. stvarno, ako treba i pod kljuc. i da niko nije bolestan. kad sam kod bolesti, velika ozdravila, mala nije zakacila, imali smo srece. dobra fora sa sodom bikarbonom, al ja rastvorim, tako mi se vise svidja [sm=smiley36.gif] pisala sam u temi mastitis, neka zlezda mi se bila upalila, sad je proslo, ne utvrdih da li je bila mlecna ili znojna, ali cu svakako bataliti poslednji dezodorans koji sam kupila. bebica se u medjuvremenu naklopala, jer sam je vise nutkala da sisa, moram da je izmerim [sm=smiley36.gif] ja i dalje ne verujem kakvo je ovo vreme! kod nas na visokom spratu se pojavila najnovija vrsta buba, nikad ih nisam videla, proradili paukovi, cujem da opet "rade" i smrdibube, pa kao da smo u dzungli, samo zagledam zidove i plafone! zna li neko da li moze da se stavi komarnik na stara balkonska vrata, onaj sto se pomice u stranu? izvinte na logoreji [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|