pngpme
|
Ne postoji ništa što bi moglo da se kaže a da ima smisla, bar ja ne vidim. Kao prvo, ja sam mlada i nisam imala problema sa začećem, tako da mogu samo da kažem da mi je srce prepuno lijepih želja i toplih zagrljaja, ako mi vjeruješ. Ne poznajem situaciju, ali mogu da naslutim iz posta. Kao drugo, nije logično, nije normalno, pored toliko neželjenih trudnoća i ,,desilo se'' slučajeva, pored toliko razbijenih porodica i nesrećne djece, pored toliko loših roditelja, nije normalno da ljudi koji žele dijete ne mogu da ga dobiju, barem ne ,,lakšim'' putem. To nema smisla, barem nema nama, iako vjerovatno Bogu ima. Znam da si čula bezbroj ovakvih priča, ali meni relativno bliska osoba je zaista imala novac i uslove da isprobaju sve i kod nas i na zapadu, u Kanadi su joj rekli da je njen sistem organa za reprodukciju kao kod žene koja je prošla menopauzu. Dakle, rekli su joj da nema šanse jer su uz najjače doze hormona uspjeli samo jednu jajnu ćeliju valjda da izdvoje. Ona je odustala posle bezbroj godina borbe i kasnije je prirodnim putem ostala trudna i rodila je jednog, a posle i drugog sina. Ovo nije priča iz prošlog vijeka, njena djeca su mala... Vjeruj, molim te, uvijek vjeruj. Nisu samo loše stvari moguće. I, molim te, nemoj da se naljutiš, ali ako je novac problem za VTO ili neku drugu proceduru, molim te da se ne ustručavaš da tražiš pomoć jer je sve dozvoljeno u borbi za takav san. Ne znam ni koji je problem, ni ništa, samo onako kažem, druge članice su vjerovatno bolje upućene, nemoj da mi zamjeriš, nemam lošu namjeru.
|