marinchica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 14:26:33)
|
Ella, i ja sanjam sve i svasta- pd razvoda s muzem do toga da se nerviram jer nema neceg sto trazim u supermarketu[sm=smiley36.gif] Anck bravo za 27 nedelju, ja ti jos uvek bezim, ti me jos uvek juris. Samo nek picimo[sm=jezicek.gif] Alex cek zeno, gde ces preko reda, ima jos fore[sm=smiley1.gif] e ja sam danas vala posteno srecna. mrtva sam umorna, komirana sam, sad cu leci i ako zaspim ustacu sutra. iscimala sam se kao konj ali sam odusevljena kako je sve proslo. Mozda se secate da sam se nervirala oko onih vezbi za trudnice, te treba mi saglasnost lekara te trte te mrte. Odem s mm da vadi krv jutros, tamo njih 650 deda i baba, dok je on cekao rekoh ajde da se popnem da vidim tu cuvenu babicu Snezanu, prisutni pon sre pet od 10-13 (ocekujem neku namrstenu kravu). Javim se najpre besnoj salt_erusi, ona me prosledi. Kucnem ja i udjem, ono andjeo, nasmejana, divna, predivna zena!!! Bez saglasnosti me primi u grupu, videla da sam visok rizik da ne idem tamo gde mi vode trudnocu nego ce ona i ako bude puna grupa ipak da me ubaci. ali moram u 10 da dodjem da me upise. nije me mrzelo odcekam ja to pola sa muzem koji je prezupcio cekajuci da mu izvade krv, izleteo kao bik odande. I dodje ona, upisa me, ostadoh ja da se upoznam sa svima, malo sistala i disala. I tako I am happy. Sad dve nedelje po jednom nedeljno pa dva puta, pa pred porodjaj tri puta nedeljno. Onda na tramvaj pa na komisiju. dodjem brzo na red (??), udjem ja ono sede bakuta i neka mlada zena. Trazi ona meni ovo, ono...rekoh brate sad ce da me drnda. nista kaze ona, evo tebi do 06 Aprila, pa dodji za porodiljsko. tek mlada poce da se buni-sta toliko 45 dana pre porodiljsko, za mesec dana nek dodje to je 29 dana pre verovatnog termina njoj?? Sve izmedju smo cas_tili??? Tek kaze zena "E trudnica visokog rizika, sad cu da je mlatim opet da dolazi,evo tebi ovo dete i vidimo se mi u Aprilu" Kraljica, carica! Kad te hoce, hoce te dan, kad te nece, mos se slikas :)
|
|
|
|