RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Nimfa -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 19:00:48)

Ivana srecan rodjendan i od mene [sm=torta.gif], bas bih i ja jedno parce vocne torte njam njam ali me bas mrzi da trazim recept i da napravim.
Poslala sam malopre mm da kupi picu za veceru, bas sam nesto lenja danas [sm=smiley36.gif]
Pipi i meni rekli da koristim meksu cetkicu o super je , ali meni je spas lacalut pasta za zube , cim sam pocela da je koristim desni mi vise ne krvare

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 19:12:15)

Moze i za mene parce vocne [sm=smiley1.gif],srecan rodjendan Ivana.Malo sam setala danas,sad zezaju kontrakcije,verovatno pripremne [sm=smiley1.gif]
Bas razmisljam o tom cepu,neverujem da ga imam [sm=smiley36.gif] kad sam se otvorila u 4mes i usivena [sm=zmeden.gif]

pipi_coco -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 19:16:09)

Joj u pravu si, sve danas- sutra i proleti [sm=smiley9.gif]

Sutra slikam svoju tbru i stavljam u temu, casna pionirska

Odoh sebi pravit pomfrit....znam da baš i nije zdravo, ali jednom se živi i baš mi je naletilo da ga smažem[sm=smiley1.gif]

Ni mi obicno ne veceramo, još mi mm kuka sinoc kako se udebljao i kako mora malo da smrša, a ja pored njega ko slonica [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mega -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 19:29:46)

Tu sam ja,Vocicana.
Curka to stalno po malo,i ostaje na wc papiru,ali
nema tragova sukrvice.
Volela bih da dobijem bolove,a ne da odem tamo u nedelju,pa da cekam.

BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 19:38:23)

Tu sam i ja, ceo dan mi je bio nikakav i bilo mi je malo loše, malopre sam odspavala pa mi je mnogo bolje, muž je preuzeo pravljenje večere jer sam zaspala, baš sam gladna, sad ću da se najedem [sm=smiley36.gif] Kako me je spasio nema pojma! Nema veze što je kasno, sad kad krene lepo vreme sve ćemo mi to da potrošimo.
Kad sam se probudila mislim da sam osetila opet turu lupkanja bebe, opet nisam sigurna ali bilo je malo jasnije nego juče, pa izgleda da počinje da ojačava, pa bilo je i vreme kako ga hranim [sm=smiley36.gif] Posle sam se okrenula na drugu stranu i lupkanje je nestalo. Tako da izgleda da se mamino zlato javilo [sm=bravo.gif]

Ivana ime moje srećan rođendan! [sm=sloncek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 19:53:12)

Hvala vam [sm=smiley31.gif]
Bubi, bas mi je drago zbog pokreta :)
Ženske, sve volite vocnu tortu, a ja kremaste ili cokoladne.
Krin, ljubim te da ti bude sto pre bolje.
Mega, to je toooo, samo sto nisi :)

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 20:12:00)

Mene citavo popodne boli nesto s desne strane stomaka, jedva hodam..ustvari lezim citavo popodne , sad ustala da veceram i da dam decici da ruckaju. Poludecu

marijana22 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 20:25:34)

Ivanice srećan rođiš[sm=rozica.gif]

Ja sam deci za večeru pravila sendviče pa sam i ja pojela jedan, ali sam još gladna pa razmišljam šta bi još mogla da pregrizem. Picu sam jela za doručak. Inače obožavam slatkiše, ali u ovoj trudnoći mi se uopšte ne jedu... nadam se da će tako i ostati

E čto se tiče AC, double test mi je sjajan, i na UZ je bilo sve ok, ali kad ti neko ubaci crva.....

Krin nadam se da će ti uskoro proći mučnine i povraćanje pa da se više družiš sa nama.

Jao jede mi se tortilja chips sa sosom od topljenog sira, ali mm danaas ostaje duže[sm=smiley13.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 20:43:09)

Ivana ja volim kremaste I cokoladne,ali u trudnoci slabo idu :).Sad bi nesto vocno,lagano

popkica bebic -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 21:44:06)

Dobro vece drage debelice-bebelice! Pa,kako ste nam? Citala sam vas,ali pojma nemam sta je i kako je,ne zamerite,od nespavanja sam zaaaboravna. Mega,jos si tu!? Au! Pa,nije strasno...to je sve do 14 dana posle termina dozvoljeno,a tek si 3 dana "prenela"(u preneseni termin ja ne verujem). Alex,uskoro ces drzati bebu. Ivana,SRECAN RODJENDAN! SVE VAS LJUUBIIM I GRLIM!

vocicana -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 23:16:39)

previse sam se sada iznervirala oko ove proklete sesije, samo da vas poljubim za laku noc, nemam zivaca da kucam sve iz pocetka.
Eto mene rano zorski da se javim.

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 23:41:24)

Lepo spavajte [sm=nosecka.gif].Popki necemo ti mi zameriti,uzivaj u decici [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (18.2.2016 23:51:25)

Popki, ljubimo te. Hvala, devojke drage.
Lepo spavajte, stomačici

vocicana -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 7:25:01)

Dobro jutro[sm=nosecka.gif]
Kako smo spavale? Ja dobro do malo pre,dok me malisa nije tako zavalio nogicom, naravno u rebra kod zucne kese, odmah sam se probudila.

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 7:37:00)

Dobro jutroo Voci...tu sam i ja...da ne kvarimo [sm=smiley36.gif]
Sad i zvanicno punih 27 nedelja ...92 days to go [sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 7:51:12)

Anck [sm=bravo.gif] kako meni bas tvoja [sm=nosecka.gif] brzo ide.Covece!!!
Mi smo 33+ 2,3 , sin me je jutros probudio, ali spavao je cele noci sa mnom. Sva sam nesto u smeni osecanja, u smeni raspolozenja, dobro sam, ali sada sam pozitivno u tremi, mm ide za koji dan, a ja cu se polako spremati za naseg sina , da perem peglam, da docekam mog mladjeg frajera. [sm=smiley36.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 7:51:48)

Dobro jutro devojke. [sm=bravo.gif] za novu nedelju I naravno br dana ispod 100.Voci zeznut mali [sm=smiley36.gif]
Mene su mucile neke kontrakcije do pola 3 nocas,mislila sam mozda predju u one prave ali nisu prestale su!Rano mi da ustajem,ionako neznam sta cu po ceo dan,probacu jos malo da odspavam

mega -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 8:12:47)

Popkice,kod nas se javis 7.dana od prenesenog i poradjaju te indukcijom.
Ne ceka se 14.dana.
Ako se nista ne pocne desavati,u nedelju se moram javiti u porodiliste.
Ova treca trudnoca se bas oduzila.

emicaa -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 8:23:29)

dobro jutro,hvala mojoj princezi sto me pustila da super spavam,probudila me u 8,skakuce i govori Doda kaki [sm=smiley36.gif]
aaa kako me nervira duvanje navece,stomak hoce eksplodira,jedva disem.najljepse se osjecam ujutru kad tek ustanem.

pipi_coco -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 9:45:27)

Dobro jutro i od nas dvoje [sm=zz_wavespin.gif]

Meni je nocas stomak bio nekako tvrd ali nisam osjecala neke bolove, povremeno me malo promulja ko ono kada dobijem ili kako me malo muljalo na pocetku trudnoce. Ja kontam da su to te BH kontrakcije, valjda, pitat cu dr u ponedeljak.

Joj žene drage meni je saginjanje postalo pravi problem, a stalno i nešto ispada iz ruku, kad se sagnem zaboli me u prsima, ko da sebi prekinem dotok zraka, užas [sm=smiley13.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 9:48:47)

IZVORNA PORUKA: mega

Popkice,kod nas se javis 7.dana od prenesenog i poradjaju te indukcijom.
Ne ceka se 14.dana.
Ako se nista ne pocne desavati,u nedelju se moram javiti u porodiliste.
Ova treca trudnoca se bas oduzila.

Da...sve zavisi i od mesta gde ces se poradjati. Ja sam obe trudnoce prenela, jednu 10 drugu 13 dana i sve samo krenulo, ali tamo su pustali toliko ako je sve u redu.
U NS posle 6 dana hospitalizacija i indukcija [sm=smiley13.gif]

BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 10:27:22)

Dobro jutro, mada više i nije jutro, ja sam ustala u 7 naravno spremanje za vrtić. Mlađa Bubica još uvek spava, spavalica jedna.
Ganjam odakle da pozovem da zakažem pregled za ponedeljak, izuzetno me nervira što nemamo fiksni, pod hitno moram da prebacim broj u postpaid, ovo je pravo mučenje i maltretiranje i sebe i drugih.

Mi smo dogurali do punih 15 nedelja, sad gazimo 16-u [sm=bravo.gif]

Popkice naša [sm=smiley31.gif] nedostaješ!

Anck Voci supeeer, približava se [sm=bravo.gif]

mega javljaj šta se dešava!

Odoh na kafu kod tetke, kuckamo se kasnije!

Ella2407 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 11:39:40)

Caoo stomacicii mojii..

Jaoo kako sam imala ruzaaan saaan,Boze sacuvaaj..
Sanjalaa sam da sam otisla na pregled i da sam saznala da je mojoj bebici prestalo srce da kucaa
Bas je nekako stvaran osjecaj bio.. Nedo Bog nikom..
Valjda se moja podsvjest i strahovi poceli prenosit na san..

Trudnice u terminuu,nadaam se da cee krenut brzoo..
Ostalee..puno punoo poljubAcaaa [sm=jezicek.gif]

marinchica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 14:26:33)

Ella, i ja sanjam sve i svasta- pd razvoda s muzem do toga da se nerviram jer nema neceg sto trazim u supermarketu[sm=smiley36.gif]
Anck bravo za 27 nedelju, ja ti jos uvek bezim, ti me jos uvek juris. Samo nek picimo[sm=jezicek.gif]
Alex cek zeno, gde ces preko reda, ima jos fore[sm=smiley1.gif]

e ja sam danas vala posteno srecna. mrtva sam umorna, komirana sam, sad cu leci i ako zaspim ustacu sutra. iscimala sam se kao konj ali sam odusevljena kako je sve proslo. Mozda se secate da sam se nervirala oko onih vezbi za trudnice, te treba mi saglasnost lekara te trte te mrte. Odem s mm da vadi krv jutros, tamo njih 650 deda i baba, dok je on cekao rekoh ajde da se popnem da vidim tu cuvenu babicu Snezanu, prisutni pon sre pet od 10-13 (ocekujem neku namrstenu kravu). Javim se najpre besnoj salt_erusi, ona me prosledi. Kucnem ja i udjem, ono andjeo, nasmejana, divna, predivna zena!!! Bez saglasnosti me primi u grupu, videla da sam visok rizik da ne idem tamo gde mi vode trudnocu nego ce ona i ako bude puna grupa ipak da me ubaci. ali moram u 10 da dodjem da me upise. nije me mrzelo odcekam ja to pola sa muzem koji je prezupcio cekajuci da mu izvade krv, izleteo kao bik odande. I dodje ona, upisa me, ostadoh ja da se upoznam sa svima, malo sistala i disala. I tako I am happy. Sad dve nedelje po jednom nedeljno pa dva puta, pa pred porodjaj tri puta nedeljno.

Onda na tramvaj pa na komisiju. dodjem brzo na red (??), udjem ja ono sede bakuta i neka mlada zena. Trazi ona meni ovo, ono...rekoh brate sad ce da me drnda. nista kaze ona, evo tebi do 06 Aprila, pa dodji za porodiljsko. tek mlada poce da se buni-sta toliko 45 dana pre porodiljsko, za mesec dana nek dodje to je 29 dana pre verovatnog termina njoj?? Sve izmedju smo cas_tili??? Tek kaze zena "E trudnica visokog rizika, sad cu da je mlatim opet da dolazi,evo tebi ovo dete i vidimo se mi u Aprilu" Kraljica, carica!
Kad te hoce, hoce te dan, kad te nece, mos se slikas :)

alex88 -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (19.2.2016 14:43:32)

Marincice [sm=bravo.gif] drago mi je da si srecna [sm=smiley1.gif].Ja sam zadovoljna da smo dogurali do devetog,sad kad resi bebac,e jos da saceka da skinemo konce ... i mozda vec sledeceg petka pisem u razgov.mama [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>