marinchica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (17.2.2016 10:21:37)
|
Vockice bravo za ulazak u 34. nedelju! ja dodjoh od DZ-sutra idem u drugi DZ na vezbe, tj slusanje. Ona ne moze da mi da iz jednog DZ uput za drugi DZ, a sto se tek sad javljam? Pa zeno mesec dana molim i kumim za te vezbbe jurim, Otisla sam u 26 nedelji da se prijavim, vratili me-nemam potvrdu. za sta? D amogu da disem? Gluposti. sad toboze zakasnila sam. rez krvi....uhhh. jasno mi ej sto ne mogu uzbrdo, sto ttekso disem, nemam energije-gvozdje mi je palo na 12 crvena krvna niska, leukociti 11, hemoglobin nizak hematokrit nizak, RDW nizak...nikad nisam imala ovako losu krvnu sliku. Dala mi da ne pijem pregnacare nego elevit, a neki sirup feroglobin, jer je blazi za zeludac. zeludac me boli ubija-ma niiiije ti to nista....kaze ona-normalno. Sve je njima normalno, sit gladnom ne veruje... ja sam prestravljena odavno pipi[sm=smiley36.gif] jos od 5. nedelje. Sta ces, moramo biti porodjene na kraju. coovece koje finale pocinje za koliko nas starih trudnjaca, wow! Bubi mene je moje bebc tako sutnulo kod doktorke da sam zvezde videla. Jos mi bila puna besika, kad se ne upiskih. cekaj cekaj sad kad pocne bubnjanje....[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|