BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (12.2.2016 14:57:07)
|
Nikiteki idi kod još jednog dr, ima lekara koji u prvom tromesečiju ne daju ništa kao ako ode tako je moralo, tako da sam kroz trudnoću uvek vodila kod dva doktora, onaj što me je porodio je bio protiv terapija u prvom tromesečiju a ovaj drugi u domu zdravlja mi je dao terapiju kad sam krvarila i hvala dragom Bogu, dete mi je živo i zdravo! Nešto me kopka da se ofarbam, i sad razmišljam da ili ne. Nisam juče oprala kosu, a trebala sam, imam masnu pa možda i iskoristim. Videću šta imam od boja u salonu pa ću da odlučim koju boju [sm=smiley36.gif] Ne znam kakva je to slučajnost bila, ali sa prvom ćerkom sam se farbala u svetlije nijanse, svetlo smeđe, i rodila se mala plavuša! U drugoj trudnoći sam perefirala crnu boju i druga ćerka se rodila sa crnom kosom i dan danas je ima takvu. Potpuno su različite. Ne bih rekla da je do boja, više kao neki predosećaj, ne znam. Zezam se kako ću sad da se ofarbam u narandžasto da imam decu od svake boje hahahah [sm=smiley36.gif] mislim da bi to bilo za ginisa, svo troje dece totalno različita od istih roditelja. Mada iskreno, vuče me da se ofarbam na crno tako da izgleda da nam stiže još jedno čokoladno dete.
|
|
|
|