vocicana -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (7.2.2016 13:40:17)
|
E sada si mi dvocifrena,bas lepo[sm=bravo.gif] Ella duso,u zavisnosti sta te zanima da pogledas, ukucas u prozorcicu u gornjem denom uglu, ispod prijave, temu koja te zanima.. Npr...slike trudnickih stomaka VI...cekamo II crtiuce...Kakva kolica... Razgovori mama... Strahovi u trudnoci...Ja sam ti samo navela primere tema koje te mozda zanimaju. A kada zelis da objavis neku svoju slicicu, ubacis je iz aparata ili moba u racunar, otvoris Slikomat i sve polako, ukapiraces, nista nije tesko. Bas mi je krivo bilo zbog zahteva za prijateljstvo, a hocu, ali sam vec kontaktirala moderatorku nasu i rekla mi je sta treba da uradim. IvanaSK, ja ne mogu da vidim na fb od koga su mi glasovi, vidim samo neke ikonice, jer neki su mi like-ovali objavu,a neki otvorili link pa dali like za moju pricu i jbg bas. Ali nadam se da ce to biti ok, da cemo dobiti ponovo paketic. Popkice, msm da ces nas do jutra obradovati sa prinovom. Samo se ne nerviraj, vidis sta ti [sm=nosecka.gif] kazu, ide brze nego na prvom porodjaju, samo se opusti i cekaj, meri, broji, znam da ces biti divna i najvaznije brza!!!
|
|
|
|