RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Daky -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (5.2.2016 20:38:11)

Hvala :) Nestrpljiva sam ali cu se potruditi da sacekam, do tada se radujem lepim vestima ostalih clanica :)

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 7:44:04)

Ne znam vocicana samo mi je rekla na pregledu ginekoloskom uvecana materica nije isključena trudnoća to je sve

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 7:58:49)

Dobro jutro drage moje.
Ma skontala nikiteki, nego nije opisala nista na izvestaju. Ja mila od srca navijam da mi i ti i ostale dodjete ovamo u [sm=nosecka.gif] teme, ide sada februarsko bumiranje, bas ce nam rebati nove drugarice. Ja necu jos da napustam situaciju, aliiii ide vreme.
Ostale javljajte ako niste izdrzale kasnjenje ciklusa, pa ste sprzile testice, da bude sto vise[sm=rozacrtici.gif]

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 8:13:48)

Dobro jutro

mouse -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 9:27:21)

dobro jutro, sve iščitah [sm=smiley36.gif]

ja sam prestala da razmišljam, zato i ne pišem [sm=smiley36.gif]
ne vjerujem ni da ću ovaj mjesec, nismo neštto pretjerano radili, ja sam zadnjih dana tako umorna da nisam ni za šta.
gdje se sensa? je li se javljala gdje?

Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 10:07:36)

Dobro jutroooo... Jaoj, mece jos nema a trebala je jutros da mi stigne, ali cu sacekati da prodje ovaj dan, Nema je ni u najavi, ali ko zna, mozda me iznenadi. Jedva cekam ponedeljak da odradim testic. [sm=smiley36.gif]

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 10:10:56)

Jedva cekamo rezultat ni meni jos nema mece ledja me bole Mozda me iznenadi

IvanaSK RR -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 10:52:06)

Tunker, radis sutra ili prekosutra test?
Ja vam stvarno svima zelim da ugledate dve crtice, znam koliko sam ja bila srećna kad sam ih ugledala.
Niki, prihvatam tvoj zahtev cim sednem za komp, preko moba nesto nece :)

Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 11:01:57)

Pa mislila sam sutra, ali ne znam dal da odlozim za ponedeljak, jer me strah da se ne razocaram da je jos rano pa test ne pokaze dve crtice. A danas treba da stigne, i vec je trebala, jer meni ona stize uvek ujutru oko sest, seda, nikad ne promasi vremenski interval. a sad je nema jos uvek, nadam se da je neci ni biti. [sm=smiley36.gif]

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 12:04:21)

Navijamo Da budu [sm=rozacrtici.gif]i da se preselis u[sm=nosecka.gif]teme

Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 12:18:05)

cekalice... zatekla sam malo mrlje na gacicama. Ako krene kao uobicajno puno onda je definitivno vestica stigla. [sm=sad.gif][sm=smiley19.gif]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 15:11:47)

Ne mora da znaci, trudna si dok se ne dokaze suprotno, msm dok ne krene ljudski. Nemoj covece biti [sm=smiley19.gif], ako jos bude neuobicajeno kratka i oskudnija, stvarno se imas cemu nadati. Glavu gore, navijam jakooooo[sm=bravo.gif]

Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 16:00:27)

Znam, nadam se ja jos uvek, nada poslednja umire. I da znas da nema skoro nista za sad, jedva da je zaprljan ulozak. I nije cisto crveno, sto me raduje. Ali videcu vec, mozda se previse i nadam... Vreme ce pokazati svoje. Ako en druzicu se sa cekalicama i ovog meseca. [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 16:33:44)

I da tako ispadne, neka je, ko zna za sta je to dobro, nada nikada ne sme da umre, jer sve cete biti majke, koja prvi, koja ko zna koji put, ali sve ce biti u redu.
To razocarenje kada dodje ciklus a ne [sm=rozacrtici.gif], to je strasno, ali sve se to ispegla u glavi za par dana i stizu dani kada nada dotakne vasionu.[sm=bravo.gif]

Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 16:51:28)

Hvala na utesi... [sm=smiley31.gif]
A stvarno jeste razocarajuce, ali onda opet mi glas u glavi kaze, ma ajde mozda je lazna menstruacija. :)
Ako ovako ostane malo da krvari, ne pojaca se radicu obavezno test. E sad, zanima em dal bih mogla sad to da uradim, sutra dok ima krvi ili da cekam kada krv prodje?

IvanaSK RR -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 16:54:34)

Mozes test uraditi ujutru, bez obzira na krv.

krin 40 -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 17:00:37)

Ja bih sacekala do sutra,iskreno,meni to lici da si dobila[sm=hudicek1.gif]

Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 20:18:11)

a i meni lici nego znas kako, tako se tesim... ipak cu ja da uradim testic pa cu tada da se razocaravam, ovako jos ima nade za mene.. :[sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 20:24:45)

Kako god, drzim pesnice, uradi, bice ti lakse, goris od zelje da vidis sta se desava, uradi ga ujutru, pa ako bude negativan, glavu gore I ides dalje.[sm=smiley31.gif]

Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 23:21:54)

Sutra cu kupiti test, a u ponedeljak cu uraditi. [sm=smiley1.gif] Jer volim da sve lepe vesti cujem u ponedeljak, i sve sto zelim da krene od ponedeljka, ne znam zasto, ali mi je srecan dan.
Volela bih da sam ostala trudna, i sve kontrolisem da li je ima puno ili ne, jer meni obicno prvi dan krene dosta, secam se proslog meseca je bilo isto puno, a sad od jutros sam mogla da prodjem na dnevnim uloscima, samo sto sam ja stavila veliki za svaki slucaj. Frka mi je da saznam sto pre kako bih otisla kuci i lepo kontrolisala trudnocu sa ginekologom, jer sam ja 2000 km udaljena trenutno od svog doma, posto smo moj dragi i ja u inostranstvu poslovno. I ovde nemam prava kod lekara i ginekologa, pa bih ja otisla kuci u slucaju [sm=nosecka.gif]. Ne znam, ali nekako imam taj osecaj da sam trudna, ne znam zasto, mozda i jer sam se preopteretila od prevelike zelje, sve u svemu videcu u ponedeljak. Pratim telo i sve to i vidim i areole na grudima su mi potamnele, a i grudi me bole uopste ne prolaze, a inace od mece prodju i pre nego dobijem.
Iskreno pre dve godine me je zadesila ne zeljena trudnoca. I za nju sam saznala u 5. nedelji a ja sam imala normalno ciklus, meca nije ni kasnila ni nista, saznala sam za trudnocu kod ginekologa na pregled. Nazalost, nakon dve nedelje sam imala spontani pobacaj. [sm=smiley19.gif]
I onda, sada ne znam zasto ali stvarno mislim i nadam se da ce biti [sm=rozacrtici.gif] u ponedeljak.
A vi ste stvarno divne, i presretna sam sto sam pronasla ovaj forum. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (7.2.2016 8:04:14)

Dobro jutro cekalice. Ima li neko da je radio test

mm30 -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (7.2.2016 10:20:34)

Dobro jutro Niki! Meni je danas 25.dc, BT je pala, znači stiže [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif]

AnaAna1 -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (7.2.2016 10:26:42)

Dobro jutro devojke, meni je danas tek 4. dan posle ovulacije jer je kasnila malo vise, tako da cu da se nacekam vala jos dosta... mada sam vec 99% sigurna da nema nista od T ovog meseca, ne znam zasto ali ovog puta sam bas sigurna... jurili smo O i cekali je malo duze, nismo mogli da pravimo pauze da se spermici obnove tako da se ne nadam uopste...

Inace me ubi kasalj zadnja 3 dana, boli me stomak vise od naprezanja i kasljanja...

IvanaSK RR -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (7.2.2016 11:29:53)

Devojke, ako ne bude ovog meseca, bice sledeceg :)
Tinker, da li ti se pojacalo krvarenje?

Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (7.2.2016 12:00:28)

Ne bas. I dalje je bas slabo. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>