Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (6.2.2016 23:21:54)
|
Sutra cu kupiti test, a u ponedeljak cu uraditi. [sm=smiley1.gif] Jer volim da sve lepe vesti cujem u ponedeljak, i sve sto zelim da krene od ponedeljka, ne znam zasto, ali mi je srecan dan. Volela bih da sam ostala trudna, i sve kontrolisem da li je ima puno ili ne, jer meni obicno prvi dan krene dosta, secam se proslog meseca je bilo isto puno, a sad od jutros sam mogla da prodjem na dnevnim uloscima, samo sto sam ja stavila veliki za svaki slucaj. Frka mi je da saznam sto pre kako bih otisla kuci i lepo kontrolisala trudnocu sa ginekologom, jer sam ja 2000 km udaljena trenutno od svog doma, posto smo moj dragi i ja u inostranstvu poslovno. I ovde nemam prava kod lekara i ginekologa, pa bih ja otisla kuci u slucaju [sm=nosecka.gif]. Ne znam, ali nekako imam taj osecaj da sam trudna, ne znam zasto, mozda i jer sam se preopteretila od prevelike zelje, sve u svemu videcu u ponedeljak. Pratim telo i sve to i vidim i areole na grudima su mi potamnele, a i grudi me bole uopste ne prolaze, a inace od mece prodju i pre nego dobijem. Iskreno pre dve godine me je zadesila ne zeljena trudnoca. I za nju sam saznala u 5. nedelji a ja sam imala normalno ciklus, meca nije ni kasnila ni nista, saznala sam za trudnocu kod ginekologa na pregled. Nazalost, nakon dve nedelje sam imala spontani pobacaj. [sm=smiley19.gif] I onda, sada ne znam zasto ali stvarno mislim i nadam se da ce biti [sm=rozacrtici.gif] u ponedeljak. A vi ste stvarno divne, i presretna sam sto sam pronasla ovaj forum. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|