mati -> RE: puding (20.11.2014 14:00:33)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Žene kako spremate puding? Npr, ja pravim onaj C puding iz kesice, i uvek dok se ohladi postane pihtijast, i ima onu koru od gore, ne bude kremast kao kupovni. Negde sam pročitala da treba da ga pokrijem providnom folijom i da će onda ostati kremast. Onda sam ćurka prekila činijicu toplog pudinga folijom, al da ne dodiruje puding, i naravno, sem što sam skupljala litre vode, ništa nisam postigla. Onda mi muž kaže da treba da prekrijem tako da providna folija dodiruje puding. Neće da se otopi? [sm=zmeden.gif] Mozda da pravis sa vise mleka, jer se on svakako stegne. Ja za puding koristim one kupovne plasticne cinije (od pudinga ili sladoleda) i to su za decu bas super porcije. Isperem hladnom vodom pre sipanja i sipam onako dok je jos vruc. Matija obozava kupovne, a kad pravim volim da mesam cokoladu i slatku pavlaku, naizmenicno sipam pa ispadne bas lepo, odozdo narendam crnu i belu cokoladu i eto brzog dezerta. Pisale smo u isto vreme... Koga pitas?[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|