Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 28.10.2009 10:47:32
|
|
|
|
NadaR
|
bas bezveze!
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 28.10.2009 10:50:07
|
|
|
|
Trcosava
|
ja ne smem se oglasim na ovu temu...svašta ću kažem.... i što treba i što ne treba samo mislim da je to možda u SAD, jer sve više čujem tate kako bi devojčice
|
|
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 28.10.2009 10:56:45
|
|
|
|
LillyT
|
Uh, pre par dana smo divanile o imenima, pa sam iznela pricu jedne poznanice o tome kako je njen otac plakao od tuge kada se ona rodila. Uvek sam ove sindrome vezivala za ovo podnevlje i neobrazovane zajednice, ali eto, ima svega svuda. Necu komentarisati takve stavove (21. vek je, sloboda misljenja), ali mi je drago sto se nikako ne uklapam u takva istrazivanja i statistike.
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 28.10.2009 11:09:22
|
|
|
|
magnetic
|
Uzas.Mislim da muskarac takav stav ponese od kuce,gde su njega stavljali iznad sestre(ako su ih imali).
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 28.10.2009 11:31:10
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava ja ne smem se oglasim na ovu temu...svašta ću kažem.... i što treba i što ne treba samo mislim da je to možda u SAD, jer sve više čujem tate kako bi devojčice Slažem se!!! I ja sve češće čujem buduće tate da priželjkuju devojčice! I mislim da se očevi mnogo više brinu za ćerke nego za sinove.
|
|
[Obrisana poruka] 28.10.2009 11:37:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 28.10.2009 11:39:16
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Muškarci su (ponekad i poneki) pravi idioti!!!!
|
|
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 28.10.2009 11:57:40
|
|
|
|
buhla
|
Kakva glupost! Mada koliko god oni hteli sinove, ja mislim da bolji odnos uspostavljaju sa cerkama i njih vise vole (mozda bolje receno vise brinu). A sin im je tu da bi nastavio lozu!
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 28.10.2009 18:22:34
|
|
|
|
viking
|
Ja znam par (lekar i ekonomista) koji su kad su saznali da je ona trudna zakazali svadbu, onda je ona imala spontani pa su otkazali svadbu pa je nakon mesec-dva ona ponovo zatrudnela pa su ponovo zakazali svadbu. Dakle, princip je bio: nema bebe - nema svadbe. Budalaština!
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 28.10.2009 20:23:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking Dakle, princip je bio: nema bebe - nema svadbe. Budalaština! jao draga, i ja sam cula za takve slucajeve, isto mislim kao ti, budalastina.
|
|
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 28.10.2009 22:17:55
|
|
|
|
sephora
|
muškarci koji prave razliku između muške i ženske dece su ništa drugo nego PRIMITIVCI... fuj, baš su mi takvi "očevi" grozni...
|
|
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 29.10.2009 8:41:13
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: viking Ja znam par (lekar i ekonomista) koji su kad su saznali da je ona trudna zakazali svadbu, onda je ona imala spontani pa su otkazali svadbu pa je nakon mesec-dva ona ponovo zatrudnela pa su ponovo zakazali svadbu. Dakle, princip je bio: nema bebe - nema svadbe. Budalaština! Aaaaaaaaaaaa ... idiot ! Ja znam isto za jedan slucaj kod mm u familiji : Djevojka je imala spontani u 6.mjesecu, dan prije svadbe ,jedva i ona prezivjela ... Gospodin ju onda ostavio > Kaze nema potrebe da se zeni kad nema bebe pa ako ona hoce da nastavi da se neobavezno vidjaju.. Naravno,nije htjela,poslala ga do djavola ! Sad ima bebu od 10 mjeseci sa drugim covjekom koji je zaista voli! Ima nas bas svakavih!
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 19.5.2017 9:56:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovo je odvratno. Toliko ne volim price o tome i podele. Dete je dete,(da ga volite i razumete) :)
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 19.5.2017 17:25:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Slazem se Ivana!
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 19.5.2017 17:38:00
|
|
|
|
eca89
|
Isto, najvaznije je da su zdrava i normalna! Pa, kad cemo jednom izaci iz primitivizma?
|
|
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 23.2.2018 20:13:40
|
|
|
|
Dora89
|
A, polako, nije još vreme. Trenutno smo kod prenatalnih testova i poručenih amniocenteza, ne radi otkrivanja genetskih anomalija, nego rasi utvrđivanja pola, kako bi se na vreme mogao izvršiti abortus u slučaju nepostojanja Y hromozoma!
|
|
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 23.2.2018 20:29:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj gospode boze 😔
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 23.2.2018 20:31:08
|
|
|
|
Srecko47E
|
Reci nemam.Bolje sama.sa bebom nego sa takvim olosem
|
|
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 23.2.2018 20:36:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
O majko , sto mrzim primitivce!
|
|
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 23.2.2018 20:39:52
|
|
|
|
Sarav
|
Dora, to je na žalost tačno. Gde će im duša..
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 23.2.2018 20:40:05
|
|
|
|
Srecko47E
|
Takvih je sve vise!
|
|
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 23.2.2018 21:13:52
|
|
|
|
vocicana
|
Ja ne verujem sta si napisala Dora. Znaci ne verujem! Mm ima cerku pa mu je bilo neobicno sto ce dobiti sina. Da li je moguce da postoji iko ko tako razmislja u doba kada je trudnoca privilegija, gde zene provode godine u agoniji. Ne verujem!!!
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 23.2.2018 21:28:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Uzas... nadam se iskreno da je Dora to napisala iz osudjivackog stava prema takvima a ne zato sto podrzava
|
|
RE: Ako je dečak, udaj se za mene! 23.2.2018 21:34:21
|
|
|
|
Sarav
|
Ma ne podržava, nego je skoro bio neki članak o tome kako Crnogorci dolaze u Bg na testove pre isteka zakonskog roka za abortus i eliminišu ženske plodove. Gadno, da gadnjie ne može biti.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?