marinchica
|
Zdravo drage, Mene je malo popustilo ovo slinjenje, ali me mali sutirao celu noc, oka nisam sklopila, do sad nije bio tako nemiran. Juce je pak bila svadja u kuci ali izmedju mm i babe, ovaj put joj je on rekao da se spakuje da je danas vozi nazad. E sad, mm je najmirnije jedno dobrocudno stvorenje, meda. Ako je on dosao dotle onda...Saspe joj, dodje u spavacu, ona zove cerku, pocinje arlaukanje kako je sin izbacio napolje, a ona je stara i bolesna, cerka zove place, moli da je ne pusta u takvom stanju. nemoze da govori od stresa baba. Prolazi 10 min ona zove komsinicu, ja stojim u hodniku, prica naaajnormalnijim tonom. Ja ljudi, ovo nevideh jos Mm ide kod nje i pita je kako je nije sramota posle sveg vredjanja da ga predstavlja kao monstruma. E tad pocinje da moli i on je pusta jos 7 dana, uz obavezu da je to zadnji rok. odluci li da ostane, ostace, ali sama, mi idemo. Odnecu sve, ostavicu joj samo jednu metlu i najvecu serpu kao alterativu za kazan . POstignut je dogovor da posle hladnog talasa ove nedelje ona ide kod cerke da cuva decu nekoliko dana dok je ova na putu, a posle ide kuci. Jedva cekam UZ da malo vidim svoje dete, Doci ce i ovome kraj vala, preguracemo mi i nju, taman napustili Srbiju za svagda. Voci, ti jos dva dana i na dvocifreno cekanje a? ja danas u 22 nedelju valjda usla... Anim Isi, cula sam da je i onoj kardasijan bilo dete karlicno, pa su joj RUCNO okrenuli bebu. Sibni joj mejl, bas da nam kaze a kako li su to izveli???? p.s hehehe, ikucah post, izbaci me. Ali sam isla na coooopyyyy
|