|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
3.1.2016 10:09:45   
vocicana
Imas temu za to, ali mast Chloramphenicol 1% za sluzokozu nanesi, mozes ujutru po kap acidi borici rastvora, pa onda mast, proci ce.

< Poruku je uredio vocicana -- 3.1.2016 10:10:10 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 126
3.1.2016 10:12:43   
vocicana
Isi verujem ti da te mrzi, ja sam posle jucerasnjeg ozderavanja , pojela zdelicu muslija sa jogurtom, a mi uvek imamo oo poaketic onog tost hleba, tamnog u zamrzivacu, tvojih 5 minuta se zove, izvadis koliko ti treba, za manje od 5 minuta se odledi I mekano je kao dusa, za mazanje ili uz neko przeno jaje, za pohovanje, za tople sendvice, ma super je .

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 127
3.1.2016 10:41:59   
isidora88
otisao mm po hleb, a ja krmaca pojela pre toga parce torteuser posted image user posted image
evo kod nas radna akcija uz nezaobilaznu uzasnu muzikuuser posted image , samo da zavrse vise pa da ulickam stan i da sklapamo krevetac kad smo ga vec skinuli sa ormana...
za nedelju dana cu da pocnem sa nekim vezbama, valjda cu podtaci da se grlic skracuje, jer ovih 5 cm mi se ne svidjaju uopsteuser posted image
i nadam se da ce se beba okrenuti kako treba, rekla mi dr u porodilistu da ide carski ako beba ostane karlicno, a ne bih bas carski, odoh da klecim na sve 4, mozda se beba namestiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 128
3.1.2016 11:17:58   
IvanaSK RR
Isidora, nije ni taj carski tako strasan, nemoj da se sekiras unapred.
Hocemo li piti caj? Ili neko vince, da nazdravimo Davidu? :)

Direktna veza do poruke: 129
3.1.2016 11:49:13   
pipi_coco
Dobar dan drugarice, kako ste mi danas?

Kod mene snijeg baš dobro pada i ne šali se, ima da nas dobro zatrpa, ko ga je poželio šaljem mu brzom poštom user posted image

I ja se pridružujem klubu onih koji su loše spavali, em me pred spavanje iznervirao mm, em je hrkao cijelu noc užas user posted image

Jole i mene ubi žgaravica/gorušica, ali meni jedino pomaže hladno mlijeko, pa eto probaj i to možda i tebi donese olakšanje.

Baš mi je drago za Anim, odoh u temu da joj cestitam.

Isi ne znam cega me više strah prirodnog porodajaja ili CR, da ti iskreno kažem user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 130
3.1.2016 11:55:46   
vocicana
Ma ne plasim se nikako, samo da se dobro sve zavrsi, zasto bi se bojale onoga sto nam je Bog dao, samo polako, sve je to priroda regulisala.
Isi, radi vezbice, ja cu se prijaviti za skolu trudnica, za one pripreme I sta ti ja znam, da bar imam neku vajdu od onog sugavog doma zdravlja, ne znam sta da kazem, sutra treba da odem da otvorim bolovanje a ne ide mi se posle one rasprave prosle nedelje. Koliko sam popizdela!
Pipiuser posted image
Gde li je Popkica?

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 131
3.1.2016 11:58:01   
alex88
Ima ga i kod nas i pada ne sali se user posted image a i vreme mu je.Mamaj kako si nam ti?Ne plasim se ni ja porodjaja,posle ovoliko mucenja i cekanja na bebu jedva cekam da se porodim,i nijednog trenutka ne razmisljam o samom porodjaju,samo o prvom susretu sa bebicom i toj najvecoj sreci

< Poruku je uredio alex88 -- 3.1.2016 12:01:56 >

Direktna veza do poruke: 132
3.1.2016 12:02:46   
pipi_coco
Voci ne plašim se ja toliko za sebe, vec za ovu mrvicu mojuuser posted image

Svega se covjek nasluša i nagelda u životu, pa tako me na momente uhvate ti neki strahovi.

A stvarno se trudim biti pozitivna svaki dan, da sve bude dobro aBd

< Poruku je uredio pipi_coco -- 3.1.2016 12:04:42 >

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 133
3.1.2016 12:04:27   
alex88
Pipi nikako ne slusaj takve price,bice sve u redu i sa bebama i sa nama

Direktna veza do poruke: 134
3.1.2016 12:04:31   
vocicana
Ma lepo je, prava zima, bajkovito, tako ce mi biti zao sto ce kratko da traje. Mamaj, nema te stvarno od jutros...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 135
3.1.2016 12:07:45   
pipi_coco
alex user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 136
3.1.2016 12:08:01   
vocicana
Pipika moja, pa znam sta mi govoris, zamisli moje moje strahove I cuda kojih sam se na gledala na poslu, strasno! Znam samo da sam od pocetka trudnoce bila pozitivna I ni jednog momenta nisam ni pomislila bilo sta lose. Nase mrvice ce biti zdrave I snazne bebice, toliko smo ih vajale, nece nista lose da se desi, kaze ti prorocica Voci.
A nm I sva ostala da izvinete sruser posted image , to je taaakooooo nebitno, nego treba ostati imun, a to je najteze, flegman moras biti od rodjenja, na zalost osobina koja se ne stice u zivotu

Direktna veza do poruke: 137
3.1.2016 12:08:35   
vocicana
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 138
3.1.2016 12:20:14   
isidora88
Voci ja bila na jednom casu u skolici za trudnice i smorila se, isla sam u prvoj trudnoci pa mi sad sve poznatouser posted image
Jedino bih mogla da krenem ovoh dana ponovo zbog vezbi disanja...inace se kod nas u skolici ne rade fizicke vezbe, jedino sto se vezna je disanje i napinjanje...
Mene bas strah hvata, i brine me oporavak, nadam se da ce biti lakse nego prvi put...mada mozda sam tad bila previse razmazena i osetljiva pa sam sve podnela mnogo gore nego sto jeste...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 139
3.1.2016 12:31:52   
MAMAMAJ
Dobro jutro drage moje, još sam tu...
Odmah da se pridružim klubovima, vas što ste loše spavale i vas čiji muževi hrču... user posted image
Ja sam ok, simptoma nema, sve po starom... Sinoć me jedna kontrakcija dooobro presekla i dugo držala, minut sigurno, i ništa.
Pipi, ja sam tražila sneg, vala si mi poslala ne paket, nego paketinu... user posted image
U Bg snežna oluja, sneg veje, a vetar ga nosi na sve strane, ovako nešto se retko viđa u Bg.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 140
3.1.2016 12:40:31   
isidora88
Mene nervira sneg jer mi sad nema mrdanja iz stana, peske ne smem, smotana sam, a autom nema sanse da idem, ovde cim kisica padne bude kolaps a sneg pogotovo...
Jedino mi je bilo lepo sto se Matej rodio dok je sneg padao kao blesav, te godine je bila mecava, u onim bolovima sam samo gledala kroz prozor kako sneg pada i iscekivala momenat kad cu upoznati moju bebicuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 141
3.1.2016 12:48:49   
popkica bebic
Dobar dan! Ja i V se mazimo, pokusavam da ga uspavam jer mi se skroz promenio, sada leze sve kasnije. Anim, SVE CESTITKE OD <3
Od jutros imali goste, mm ih samo pozove, nebitno ni da li sam umorna, gladna i sl. I kod nas je napadao sneg, lepo je...
Strah od porodjaja svakim danom sve vise raste da se ja polako gubim i postajem nesvesna da je to radostan dogadjaj... Uf, sto sam ovako komplikovana!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 142
3.1.2016 12:49:42   
MAMAMAJ
Isi, ja sam M rodila u oktobru 2011, tada je bila lepa, topla jesen, ali zato januar i februar su bili haotični, još smo bili kod muževljevih, a tamo 1000m nadmorska visina, snega je bilo do maja, ali sam ja nju izvodila svaki dan napolje, i kad je bilo -. Desetak min i dete prodiše, zarumeni se, milina.

Direktna veza do poruke: 143
3.1.2016 13:06:09   
mega
Cao,trudnice.Evo i mene da se javim.Usla sam u 35.nedelju.dobro se osecam,osim sto me desna butina i prepona sa desne strane rasturaju,posebno kada lezim,pa se moram okrenuti s jedne na drugu stranu.jel imate neki savet kako da ublazim bol?
Inace nemam otok,samo me to sa desne strane boli.Ovo ce da mi bude treci porodjaj,a to sa prva dva nisam imala,mislim na bol.Doktor kaze da je to normalno,jer se razvlace kosti.Beba je vec sad oko 2,400,kaze bice preko 3,5 kg.
Samo neka sve protekne u redu,i bice svima lakse.Kako ste vi?Kada su vam termini?pozdrav

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 144
3.1.2016 13:06:32   
sonyasha
Trudničice moje, srećna vam nova godina!!!user posted image user posted image user posted image
Želim vam bezbrižne trudničke dane, lake porođaje i uživanciju sa bebama!!!
Anim, draga, neka je sa srećom! Čestitam!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 145
3.1.2016 13:12:50   
isidora88
Mega sto se tice bolova, ne znam sta da kazem, i mene muce ali nista ne pomaze. A sto se tice bebine kilaze i moja beba je imala 2400g pre par dana i dr kaze da je skroz prosecne tezine, da nije uopste krupna, tad sam bila pune 34 nedelje. Ja se nadam bebi oko 3300-3700 grama, prva beba je bila 4070g, valjda ce durgi bebac makar 200 grama mrsaviji user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 146
3.1.2016 13:20:32   
mega
Moja prva bila 3,100,a druga 3,500 kg.
Moramo izdrzati bol,pa kad sve prodje bice super.Kad ti je termin?

Direktna veza do poruke: 147
3.1.2016 13:25:48   
marinchica
Zdravo drage, Mene je malo popustilo ovo slinjenje, ali me mali sutirao celu noc, oka nisam sklopila, do sad nije bio tako nemiran. Juce je pak bila svadja u kuci ali izmedju mm i babe, ovaj put joj je on rekao da se spakuje da je danas vozi nazad. E sad, mm je najmirnije jedno dobrocudno stvorenje, meda. Ako je on dosao dotle onda...Saspe joj, dodje u spavacu, ona zove cerku, pocinje arlaukanje kako je sin izbacio napolje, a ona je stara i bolesna, cerka zove place, moli da je ne pusta u takvom stanju. nemoze da govori od stresa baba. Prolazi 10 min ona zove komsinicu, ja stojim u hodniku, prica naaajnormalnijim tonom. Ja ljudi, ovo nevideh josuser posted image Mm ide kod nje i pita je kako je nije sramota posle sveg vredjanja da ga predstavlja kao monstruma. E tad pocinje da moli i on je pusta jos 7 dana, uz obavezu da je to zadnji rok. odluci li da ostane, ostace, ali sama, mi idemo. Odnecu sve, ostavicu joj samo jednu metlu i najvecu serpu kao alterativu za kazanuser posted image .user posted image
POstignut je dogovor da posle hladnog talasa ove nedelje ona ide kod cerke da cuva decu nekoliko dana dok je ova na putu, a posle ide kuci.
Jedva cekam UZ da malo vidim svoje dete, Doci ce i ovome kraj vala, preguracemo mi i nju, taman napustili Srbiju za svagda.

Voci, ti jos dva dana i na dvocifreno cekanje a? ja danas u 22 nedelju valjda usla...
Animuser posted image
Isi, cula sam da je i onoj kardasijan bilo dete karlicno, pa su joj RUCNO okrenuli bebu. Sibni joj mejl, bas da nam kaze a kako li su to izveli????user posted image
p.s hehehe, ikucah post, izbaci me. Ali sam isla na coooopyyyyuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 148
3.1.2016 13:43:30   
MAMAMAJ
Mega, sve nam je isto, samo meni prvo bilo 3300,drugo 3800,a treće čekam svaki dan, 5.termin.
Prepone i kukovi popustili kako sam ušla u deveti, a prethodnih puta nije tako bolelo.
Marinchiceeeee, ime moje rođenooo, prija mi tvoj optimizam, sad bih sto puta čitala tvoj post, sad i sama sebi ponavljam mnogo štošta što si napisala...
Samo da smo živi i zdravi svi, sve će proći.
Kažeš "talas zime" , zar su najavili prolepšanje i kada? user posted image
Auuuu, ovde je kolaps totalni, prava mećava, ljudi moji...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 149
3.1.2016 13:47:51   
alex88
Marince user posted image ,bas mi je zao sto imas svakog dana te bespotrebne stresove,ali proci ce i uzivaces u ostatku trudnoce user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here