vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (26.1.2016 21:20:21)
|
Ella [sm=bravo.gif] za uz,jao kako je to lepo. Bas sam srecna, kada to procitam odusevim se. Krin nosila sam kosmodisk dugo, ali nista mi nije znacio. Jedino moj rezim vezbanje, imam svoj program, teretana, plivanje 3 puta nedeljno i ja sam kao zmaj, nisu me ledja zabolela dok sam trenirala, a to sam cinila tri godine intenzivno, bila sam odlicno! Ovo nocas sto je bilo....nemam reci, danas ceo dan, potpuno sam nepokretna, stomak raste, ja cu popizdeti od ove tenzije i ogranicenosti, u smislu bolova. Nema sta nisam probala i radila. Ovoliko mlada sa ovakvim shitom od problema stvarno nemam reci. Ivana, Emice, Madre, Popkice ma sve sve, a narocito Mamamaj i Sony[sm=smiley31.gif] Kako cu nocas, ne znam. Isi sve sto sam imala rekla sam ti vec. Cekati drugorotku koja ima u ful terapiji ovolike skokove tenzije, ucenjivati je i zajeb...doslovno sa primanjem i vracanjem, a pod tolikim rizikom da dobije eklampsiju, slepilo, krvarenje, miokardiopatiju kao posledicu te njihove posalice, a sve sa cekanjem prirodnog porodjaja...strasno!!! Stidim se ponekad svog poziva, namesto da uzivas u svakoj sekundi svog blagoslovenog stanja ti ga provodis sekirajuci se da li ces ziva i zdrava roditi dete okruzena doktorima koji su toliko nonsalantni i da ne kazem sta sve!!! Zgrozena sam. Drzi se ljubimo te i javi nam kakve su novosti.
|
|
|
|