mladamama76 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 13:59:00)
|
evo i mene konačno da vas pozdravim i čestitam sve po redu: i Novu godinu i Božiće i nove bebane sretnim mamama Animsaj, Mamamaj i Madre! Nisam se javljala iz banalnog razloga-crkao mi monitor na računaru , a sa telefona ne mogu ništa napisati...mada sam vas čitala koliko sam stigla.Mi smo imali baš burne praznike. Prvo mi je bebana pala s kreveta pred NG samo dok sam se okrenula da sklonim ukakanu pelenu, pa smo je pratili 72 sata, pa su joj nikla dva zubića odjednom, pa nas je sve troje uhvatila gripa...moja pametna svekrva je uzela i nosala na nekom porodičnom slavlju poslije Božića, da svi vide koliko ''baka voli unuku'' a nije htjela reći da je boli grlo i da je virozna, tako da je bebanu nakon dva dana uhvatila temperatura, pa grlo, pa kašalj, naravno prešlo i na mene i na mm...prolupala sam...mene zaza nizak pritisak, zaboli me glava, pritisak 80/50, pa pij tečnosti, jedi, bude bolje sat-dva pa iz početka...užas, jedva čekam da se završi januar... ASN, bravo za ac![sm=bravo.gif]Joj, mene čeka uskoro...najgori mi je taj period čekanja rezultata. Ja zvala genetsko da zakažem, kažu oni da nemaju genetičara i da sad sve iznad 35 po automatizmu stavljaju na spisak za ac...ja sam znala da je neću izbjeći, ali im je malo bezveze taj fazon. Čuj, pa da ih nisam zvala ne bi me planirali, a šta je sa onima koje ne žele da rade ac? Ne kužim, ali eto...
|
|
|
|