RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

popkica bebic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 11:20:02)

ASN, super za rezultate! [sm=bravo.gif] Videces kako je lepo kad imas decacica, mnogo su umiljati i ugl.vise vezani za majku.
I ja sutra imam pregled, eventualno preksutra, ako ne stignem sutra da podignem rezultate analiza. Bas imam frku od pregleda, a kako cu tek nesto drugo.... Mega, kad ti je termin?

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 11:20:24)

Pipi mi smo tu negde ,ja sam 32 pune danas,srecno na uz

pipi_coco -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 11:43:17)

Napisah cijeli post i izbaci me [sm=zz_stomp.gif]

Jeste, Alex ti i ja skupa ima da brojimo sitno [sm=bravo.gif]

Jako sam uzbuđena danas zbog pregleda, ja i moje zlato nismo se vidjeli 5 sedmica vec [sm=9nebesa.gif]

Odoh da se malo "uredim", a kako cu obzirom da ništa ne vidim od stomaka, eh to pojma nemam [sm=smiley24.gif]

emicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 11:49:45)

Pipi postavi ogledalo pa ispred njega,ja sam tako [sm=smiley36.gif]
Anck da budeš dobra svekrva jednog dana [sm=smiley36.gif]
Mojoj kumi danas rodjendan pa sam nešto bezveze,navikla sam da današnji dan provodimo zajedno.

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 11:55:18)

Ja sam posle serklaza zaposlila muza oko detaljnijeg sredjivanja,depilaciju da trpim nemogu

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 11:59:21)

Trudnicice kakve ste mi?
Ja došla malo da vas obiđem i da mahnem.
Alex usitnilo [sm=bravo.gif]

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 12:04:28)

Bravo svekrvo [sm=bravo.gif]
da budes uzorna i da se ne mesas sinu u brak[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ja danas malo bolje, kicma me rasturala juce.
Dobrodoslica svim novim trudnicama!
Narucila sam luster za deciju sobu, i to sam prebrinula, muz ce svetlo iznad kreveta. Taman smo hteli da radimo malo u sobici ono zaredjali praznici-Krstovdan, Bogojavljenje, Sv. Jovan. Dok prodju svi ti praznici i ja budem u mogucnosti da sredjujem deciju sobu, porodicu se.[sm=zmeden.gif]
Ja danas UZ, konacno saznajemo 100 % pol. Aliluja, aliluja...

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 12:09:13)

Wiv [sm=smiley31.gif]
Marince jer ode svekrva?

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 12:26:50)

Ne, eno je pakuje se, nisu jos dosli po nju.
Bezalkoholni sampanjac je u pripravnosti...[sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 13:20:26)

Drago mi je za svekrvu i dobre rezultate. Ostale, pozdravite bebe preko ultrazvuka i od nas.
Ja nocas imala temperaturu, nista spavala nisam, koza me boli i dok se tuširam...

isidora88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 13:46:27)

anck bravo za decaka[sm=bravo.gif]
ivana bas te namuci ta prehlada, nadam se da ce brzo proci, samo se kljukaj vitaminima i odmaraj sto vise.
ja kuvam rucak, sva sam slomljena, nerviram se oko epidurala, ukinuse ga, tj.n+sad se ne placa, ali nema ko da ga da, tako da nemam pojma sta cu sad[sm=hudicek1.gif], sad moram vijati i anesteziologa da platim[sm=hudicek1.gif] drzava nam je dno dna.

mladamama76 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 13:59:00)

evo i mene konačno da vas pozdravim i čestitam sve po redu: i Novu godinu i Božiće i nove bebane sretnim mamama Animsaj, Mamamaj i Madre! Nisam se javljala iz banalnog razloga-crkao mi monitor na računaru , a sa telefona ne mogu ništa napisati...mada sam vas čitala koliko sam stigla.Mi smo imali baš burne praznike. Prvo mi je bebana pala s kreveta pred NG samo dok sam se okrenula da sklonim ukakanu pelenu, pa smo je pratili 72 sata, pa su joj nikla dva zubića odjednom, pa nas je sve troje uhvatila gripa...moja pametna svekrva je uzela i nosala na nekom porodičnom slavlju poslije Božića, da svi vide koliko ''baka voli unuku'' a nije htjela reći da je boli grlo i da je virozna, tako da je bebanu nakon dva dana uhvatila temperatura, pa grlo, pa kašalj, naravno prešlo i na mene i na mm...prolupala sam...mene zaza nizak pritisak, zaboli me glava, pritisak 80/50, pa pij tečnosti, jedi, bude bolje sat-dva pa iz početka...užas, jedva čekam da se završi januar...
ASN, bravo za ac![sm=bravo.gif]Joj, mene čeka uskoro...najgori mi je taj period čekanja rezultata. Ja zvala genetsko da zakažem, kažu oni da nemaju genetičara i da sad sve iznad 35 po automatizmu stavljaju na spisak za ac...ja sam znala da je neću izbjeći, ali im je malo bezveze taj fazon. Čuj, pa da ih nisam zvala ne bi me planirali, a šta je sa onima koje ne žele da rade ac? Ne kužim, ali eto...

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 14:16:06)

Ivana, zelim ti brz oporavak, pokusaj sto vise kiselog mleka kad imas temperaturu da jedes. I limunadu u litrima...
Isi, ako mi verujes, tacno sam imala osecaj da ce taj fazon besplatnog epidurala da ima za posledicu da nece moci niko da dodje do njega. Ovako ako ga platis moraju da ga daju. Sad opet micenje osoblja...
Mladamama ovo je za mnoge bio sasav pocetak godine...neverovatno...Ja mislim da je moje da li ce se raditi AC, ako necu ne moze niko da me natera. Ako nece da rade dabl, uradi se privatno i zdravo. Potpisem sta treba da potpisem, na moju odgovornost i gotovo. Besmislice...
ne mogu da docekam 7 uvece i UZ....uhhh

Lisa Simpson -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 14:32:44)

Joj ja jedva čekam sutrašnji dan. Nadan se da će se sve dobro završiti, i da će me napokon primiti u bolnicu i poroditi, kad se već mora. Iskreno kad bi me neko pitao volela bih i četvoto da imam, ali sad pred porođaj nekako imam strah i tremu, od onog što me čeka. A još i nakon porođaja ću morati da se bockam. Kad to završim ima još jednom da se rodim, Bože zdravlja.

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 16:42:00)

ASN cestitke za [sm=modricrtici.gif], bas lepo!!!! Muska godina kazem ja.
Ja sam odradila sta je bilo do mene, sutra cekam izvestaj I poziv telefonski.
Lisa, Marinchice, Pipi, Isi, Ivana, Emice, Alex, Popkice [sm=smiley31.gif] od svih veceras ocekujem izvestajem sa uz! Divne ste duse!!!!
Sada cu ja u adekvatnu temu da ispism svoje putesestvije danasnje,.
Wiv, dodji nam malo cesce!

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 16:42:54)

Juce sam izgleda popila dosta limunade i urnisala zeludac, tako da povraćam i slabo mogu i da jedem i da pijem... Moji slave prekosutra, trebala sam praviti kolac, prebranac, kolac za crkvu, ali nema šanse.
Nisam znala to za kiselo mleko i temperaturu, mada ne smem nista mlecno, odmah povracam... Bas sam nikakva u ovoj trudnoći...

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 16:47:11)

Hvala cure
Ja uzbudjena kao da cu sutra da se porodim .....sad bih isla da kupujem stvari za bebaca, sad kad znam 100% pol [sm=smiley36.gif]
A posle dve curice ... hmmm tesko sta da je ostalo od garderobe za njega [sm=smiley36.gif] sad mi neobicno da gledam stvari za decake [sm=smiley27.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 17:04:02)

Takva sam i ja :). Kupila prekjuče tri pakovanja nekih mrezastih ulozaka, :) , kreten. A 28.01. imam ekspertski ultrazvuk, ako i tamo kazu da je devojčica, ja idem pravac u prodavnicu da kupim Hello kitty cuclu, kutijicu i lanče za cuclu :). To sam videla jos pre godinu dana i rekla sam ako bude devojcica, uzimam.
Tebi ce sad sve biti drugačije, posle dve devojčice i to je bas divno!

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 17:05:41)

Ivana, bas bzv.
Ja bi volela da te nekako posavetujem, ali supe, tecnosti nekako nadoknadi, moras da lezis. Ja sam konstatovala vise puta da mi nisu sve ovce na broju. Trudnoca, totalna atrofija misica, gojenje, nepokretnost, previse pazenja, predugo traje. A o nervozi da ne pricam, svakog dana, red zbog sebe, red zbog drugih, ali svakog dana, ne zaobilazi me.
Anck, sada polako, mi smo se nacekali da saznamo ko ce se roditi. Uzivaces u sinu I kupovini stvari. Sigurno!

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 17:06:58)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] dace ti Bog devojcicu, iz sve snage navijam. Malo devojcica u ovoj godini, sve muski , tako mali izbor snajkica[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 18:31:18)

IZVORNA PORUKA: vocicana
Wiv, dodji nam malo cesce!

Voci bolje da ne dolazim [sm=smiley36.gif] , please kao sto si i u drugom postu koristila uredi tako koristi da na jedan post dopises sve sto si zaboravila.

borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 18:48:36)

Dobro vece [sm=nosecka.gif], nikako da vam se javim. Anck [sm=bravo.gif]za decacica i buducu svekrvu. Ivana zelim ti da sto pre ozdravis. Nocas sam se budila, opet svakakvi snovi [sm=zmeden.gif]. Ja jos uvek nisam krenula sa pranjem garderobe i i peglanjem , sto mi je ostala od Luke, niosam nista jos ni kupila. Planiramo malo sredjivanje njihove sobe, i a i jos jedan ormaric nam treba, pa tek onda. Wiw pozdrav i za tebe.

popkica bebic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 20:51:17)

Trudnicice, vidim caskate o stvarcicama. Ja se jedva suzdrzavam od dalje kupovine. Samo trosim novac, a jos uvek ne znam pol. Lakse je kad se zna pa se kupuju odredjene boje i dezeni. Torba je spakovana, sada samo cekamo. Po ciklusu, usla sam u 39.nedelju, a po velicini ploda u 39.ned.cu uci u cetvrtak. Kada bi dobri Bog dao da se do kraja ovog meseca porodim, kao sto mi je po ciklusu, mada je dr pominjao februar.
Ne zaboravite da u ponoc zamolite Boga za nesto vazno! Kazu da treba da bude jedna molba, ali nesto sto je vazno i nikako ne pohlepno!

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 20:56:43)

Popkice dace Bog da se porodis do kraja meseca[sm=smiley1.gif]
Devojke jer gotovi pregledi,javljajte se [sm=smiley1.gif]

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (18.1.2016 21:11:12)

Ja se javljam, ruku pod ruku sa Anck-bicu svekrva 100% [sm=modricrtici.gif] Potvrdjeno na 4D.
I bicu najbolja svekrva na svetu, kunem se u druga Tita![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>