vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (17.1.2016 12:01:02)
|
Dobrodosla draga Krin, pa naravno da te primamo. [sm=bravo.gif], smuckali ste neku devojcicu, ali neka sve bude ok, da cujes srculence pa cemo videti da li sam pogodila[sm=smiley36.gif]. Popkice, ja sam htela I trazila temu strahova u trudnoci I porodjaju, ali nisam nasla nesto adekvatno, a tako bi puno pisala I ovome kako se osecam. Danas sam dan pocela placuci, mama mi je neke stvari ispricala, tako sam oset_ljiva I pocela da placem, zato sto cu verovatno I ja biti mama, pa sada pripremam sebe I na takve emotivne izlive. Ranije sam isto bila oset_ljiva, ali sam bila gruba pa sam vikala I tako im pokazivala u stvari da ih volim I da mi je stalo. Ne znam. Popkice potpuno te razumem. Alex [sm=smiley31.gif], videcemo kako cu na dalje sa spavanjem, znam samo da mi crva jastuka nije, ne znam sta bi. Emiceeeeee dusoooo, verujem da si bila uplasena, ali D je jedna mackica I bice dobra[sm=smiley1.gif] Lisa bas sam majke mi bila ubedjema da se juce nesto krenulo desavati, ali dobro je, neka bude bebica jos malo u pupi. Moj sin ne staje, bas je aktivan jedno tri dana, danju nocu, nadam se da ne znaci da ce takav biti I kada se rodi.[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|