|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
13.1.2016 13:36:06   
marinchica
Gde ste sve nestale?
Au, izgleda da su trudnice otisle u strajk, izgleda da tema zamireuser posted image
Ajde Voci vracaj se user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 826
13.1.2016 13:38:29   
emicaa
Ja sam tu,malo prilegla.Nosala sam jutros Doru,igrale se pa me sad nešto stomak steže,teška je a žao mi je da je ne uzimam na ruke.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 827
13.1.2016 13:38:51   
marijana22
Pozdrav user posted image

Samo da vam mahnem. Citam sa tel. sta ste pisale ali me mrzi da kuckam (dok se ulogujem, pa pisi brisi sto puta jer tel kuca sta on hoce, onda mi istesne sesija pa ispocetka....). Nadam se da ce Voci uskoro da nam se vrati, ajte vi zenice koje je imate na fb ubedite je da se vrati. Mada moram da kzem da su moderatori donekle u pravu, uglavnom sve pisemo ovde, a retko idemo na druge teme.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 828
13.1.2016 14:28:27   
mega
isidor88,kad je termin?cini mi se da smo blizu jedna drugoj.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 829
13.1.2016 14:45:37   
isidora88
Mega meni je termin 10.02user posted image a tebi? Mada po posldnjih UZ je uvek bio izmedju 6-8.02.
Emice izbegavaj nosanje koliko god mozes.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 830
13.1.2016 14:59:49   
mega
Meni je 14.2.
Mada ja mislim da cu kao sa drugom bebo,sa njom sam se porodila 9.2.
Sa drugom trudnocom sam imala zadnju menstruaciju 8.5.,a sa trecom trudnocom 9.5.
E,sad cemo da vidimo.Bas smo pogodili 2u1 rodjendane.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 831
13.1.2016 15:15:14   
Nestrpljivaa
Mi odosmo na nas prvi pregled,malo uplasena ali i srecna.

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 832
13.1.2016 15:29:04   
marijana22

IZVORNA PORUKA: mega

Meni je 14.2.
Sa drugom trudnocom sam imala zadnju menstruaciju 8.5.,a sa trecom trudnocom 9.5.

Mozda se porodis bas 9.2 pa detetu za rodj donese brata(ili sestru ne znam sta cekas).

Moji su rodjeni u februaru i maju, a trece ce biti u avgustu tako da nista od zajednickih rodjisa.

Nestrpljiva srecnouser posted image , javi kako je proslo.

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 833
13.1.2016 17:23:20   
BubaBubica
Pozdrav devojke!

Meni se iskreno jedino nije dopao način na koji je opominjana i što je pomenula nagrade, pa koliko nekih članica osvoje nagrade što uopšte nisu ni aktivne a aktivne ne uspeju. Meni je Voci baš ok, nije zlonamerna zato se i uvredila. Naprimer Branki je već koristila blaži ton i sve je drugačije izgledalo.

Meni je danas malko bolje pa sam sređivala devojkama sobu, oslikavanje sam delimično završila ali nedostaju još neki detalji, to ću kad ozdravimo skroz. Juče sam takve bolove u želudcu imala i kosti su me boleli, nisam imala snage. Kuća mi je u haosu ali ne mogu, nemam snage, pa sam rešila bar sobu da sredim da mogu da se igraju i spavaju tamo, jer su spavali samnom u spavaćoj ovih dana. I Buba je bolje hvala Bogu.

Juče sam par puta nosila, tačnije trčala sa Bubi u naručju do wc-a i uveče me uhvatilo stezanje stomaka. Rekla sam da danas neću ništa da radim ali eto, nisam ispunila obećanje. Emice definitivno što manje nosaj Teodoru, ja sam nabavila starijoj Bubi stočić pa sam joj tako pomagala da naprimer umije ruke ili sedne na wc... Jer sam nekoliko puta prokrvarila od nosanja. A mazili smo se tako što mi sedne u krilo i to je već bila druga priča, nema tereta user posted image

Nestrpljiva piši koliko ste veliki user posted image

Direktna veza do poruke: 834
13.1.2016 17:46:00   
Anck Su Nmaun
Danas bile malo u setnjii curice i ja.. bogami glava me zabolela od hladnoce user posted image a u kuci cu poludeti.
A sto me nerviraju kad udjem u banku , postu il slicno, kao usla trudnica s dvoje dece svi zablenu u mene kao da igra bela mecka... al nikoo da kaze ajte preko reda ... kakav narod!

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 835
13.1.2016 17:52:00   
alex88
Bubo jedva cekamo da vidimo vasu sobicuuser posted image
Anck stvarno sramota,al takvi su mnogi ljudi,a i treba da se napravimo pametne i samo pridjemo salteru,pa imamo prednost,trudnica i dvoje dece i niko nista ,samo blenu

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 836
13.1.2016 18:23:33   
Anck Su Nmaun
Znas kako Uvek ali uvek se nadje neko da mu to zasmeta, pa ako sam raspolozena da se svadjam odem preko reda, ako nisam a ima par ljudi ja sacekam... ne volim da dramim pogotovo kad sam s decom, ne moraju oni to da slusaju.

Mada sam im napravila haos pre mesec dana u jednoj banci user posted image mada kazem sve zavisi kakvog sam raspolozenja i da li sam s decom.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 837
13.1.2016 20:27:17   
pngpme
Trcosava - jasno je da je bio primjer, nego sam ranije radi toga opomenuta pa sam samo zato rekla... Sve je ok. Svako za svojim poslom, ali bih voljela da se Voci odljuti. user posted image Ona je baš fina i aktivna i uljepšava teme na kojima piše, stvarno... Piše i u crticama koliko ja znam.

Marinčice, lako je tebi da pričaš kad si 22. nedelja! user posted image Šalim se, sve ćemo hvala Bogu doći dotle, ali ja bih što prijeeee. Kako su ti prošle nedelje do sada?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 838
13.1.2016 20:34:40   
IvanaSK RR
Ja sam dve nedelje manje od marincice, i da ti odgovorim, sa jedne strane brzo, a sa druge strane uzasno sporo :)

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 839
13.1.2016 20:40:55   
marinchica
Paaaa, mislim da bi mnogo sporije prosle da nas nije zadesio smrtni slucaj, pa je bila ta neka dzarlama po kuci mesec dana. Sad kao da me zavitlava malo ovo, kao da me stipka iznutra. Ali zato setnje postaju sve krace....
Bas mi fali Voci...

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 840
13.1.2016 20:58:58   
pngpme
Hehehehe slatke su to muke, ja zivim od ultrazvuka do ultrazvuka...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 841
13.1.2016 22:03:24   
New Mom

IZVORNA PORUKA: mega

Meni je 14.2.

Prvo dete 15.05. Trece 22.5. Sad termin 17.05 .user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 842
13.1.2016 22:12:35   
sonyasha
Trudničice drage, ništa ne stižem da čitam, ali mi nedostajete i puno vas pozdravljamo moji muški i ja i navijamo za vas!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 843
13.1.2016 22:17:03   
alex88
Sony user posted image user posted image za muske i tebe.
Nema nestrpljive sa izvestajem uz
moj mali mis se razigrao,samo razvlaci pupu user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 844
13.1.2016 22:24:40   
adulence
New mom jel znas jel bata ili seka?
Trudnicice sve vas pozdravljam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 845
13.1.2016 22:59:00   
marinchica
Ovaj moj pupak nije moj....sav se "izvitoperio", ne prepoznajem ga, Brekcem vec dva sata, uopste ne mogu da disem....uh!user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 846
13.1.2016 23:04:21   
alex88
Kad se porodis vratice se u normalu,ne brini user posted image ,ja kad pocnem da se zalim,mm mi kaze sta se to samo zagledas,e pitala bi ga dal se on ne bi gledao kad se sve izvitoperi i promeni user posted image .Nesto me ceo dan zeza glavauser posted image ,boli,prestane pa opet boli

Direktna veza do poruke: 847
14.1.2016 0:40:39   
marinchica
Daviila mene gorusica neko vreme davila, i mucnina i teskoca...i na sve to glavobolja. Kao limun da mi je u ustima. Kaze meni keva da uzmem sodu bikarbonu kasiicicu da ce me proci glava. E rekoh ova zena prica kojesta kakve veze ima kiselina sa glavoboljom. Uzela ja, glava prestade. Nista mi nije jasno...ali nek je prestala.user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 848
14.1.2016 9:00:44   
marijana22
Dobro jutro

Muka mi je i gladna sam, ne znam sta bih jela. Bas se bezxeze osecam. Sinoc i jutros me stomak malo bolucka, mada nisam nista posebno radila.
U prethodnoj trudnoci gorusica me urnisala, na pocetku mi je pomagao badem, ili hladno mleko. Posle sam presla na rupurut. Zadnjih mesec dana nista nije pomagalo. Spavala sam polu sedeci.

NM kod tebe ce biti rodjis 3u1

Direktna veza do poruke: 849
14.1.2016 9:09:15   
Anck Su Nmaun
Jutro
Ja sam vec otpala, morala da usisam malo sto su ptice razbacale... ispekla curama palacinke i tek sad sela da popijem kafu a ledja me vec otkidaju user posted image mogu nazad u krevet user posted image

Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here