Jole84 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (10.1.2016 11:46:38)
|
Jutro zenske..mada je vec dan al ja sam jos poooospana [sm=smiley36.gif] O da Voci, spremas se na nespavanje [sm=smiley1.gif] I vrlo brzo se naviknes, dovoljno ti je dva sata indijanskog sna i ko nova si. Ja sad kad spojim tri sata, puna mi kapa, bas budem "odmorna" [sm=smiley36.gif] Madre lepo se provedi danas! Sibni neku slicicu [sm=bravo.gif] Mega probaj da cevcis sto vise limunade, cula sam da neko stavi i limun u kafu, da pomaze oko glavobolje. Lisa izgubila si iz vida da sam i ja blizu, jer se nisam prijavila na spisak [sm=jezicek.gif] nezgodno mi s telefona, a sve kao ima vremena al neeeema [sm=smiley36.gif] Marincice opustosila si Aksu [sm=jezicek.gif] i ja se slazem sa Ivanom sto se tice grejaca i sterilizatora. Ostavi slobodno nesto i da ti kupi neko [sm=smiley36.gif] Grejac je po meni apsolutno nepotreban, ali je termos sa dve flajke zakon. Stavis toplu vodu, poneses ad mleko i napravis za minut gde god da si. Ja sam ga koristila i nocu, pre spavanja spremim toplu vodu, a ne nocu da grejem dok bebi urla. To ti naravno treba ako ne siskate. Sterilizator takodje, ako siskate onda nemas flasica za sterilisanje u toj meri, pa najbolje da vidis kako ce da vam ide. Ja sam ga kupila, tj dobila naknadno, kad smo videli da ne ide siskanje, pa sam imala gomilu flasica i cuclica. Sterilisala sam do godinu dana. A sada ne bih toliko [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|