marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (8.1.2016 19:49:25)
|
Ja sam bre ljudi mislila da cu da procvetam u trudnoci. Mozda je to od trudnoce do trudnoce. Ja zbog astme upadnem malo u paniku da ne ostanem bez vazduha skroz. Na kraju kad se sve svede, da malo optimisticno gledamo na stvari....sve ce to proci...za jedno...2 godine[sm=smiley36.gif], kad dete prestane i da sisa[sm=jezicek.gif] Do tad...nesto ce boleti, kociti, gusiti, muciti nas. Popkice, ako moras tako sta ces, izdrzi. Nema leba od zivota sa matorcima, ma kakvi da su....evo ova moja otisla kod devera, proculo se da pravi haos ovde, pa je zovu, gostuje po familiji. iduce nedelje je kod cerke. Sinoc zaboravim peskir naravno, istusirala se, i znam nema nikog, izadjem gola...ma boli me, slobodna. Jutros ja i mm skuvali kafu, seli u trpezariju....cuje se MIR, lagana muzika, ma nauzivali smo se. Neprocenjivo..neke stvari, nijedne pare na kupuju.... e da Voci i GERB mi je poceo zadnjih nekoliko dana. da ne spominjem blam, cekam mm da izadje iz kupatila jutros, piskilo mi se, i kinem jako i...ups.Znaci ni besika ne drzi vise... [sm=smiley36.gif] On se smejao, zacenio se...
|
|
|
|