marinchica
|
Drage moje, pre svega Srecna vam Nova godina, zelim vam dobro zdravlje i lak porodjaj pre svega. Ostalo nam je sve sekundarno sad. dodjem vam objasnjenje sto me nema... Mi smo imali bas onako lep pakao pred praznike. Baba je pocela da se izivljava malo vise, danonocno je pocela da prica o mrtvima, te za ruckom-da je mm samo video svog oca, modaaar je bio,. Sutradan je sela za rucak i pricala nam o svojoj stolici. odvezli smo je u kucu da provetri, uzme neke stvari-u povratku kuci je pocela ponovo o mrtvima, kad je mm zamolio da prestane dobio je "Sta ti imas da meni solis, cuti tu i vozi", kod kuce je mirnim tonom pokusao da joj objasni da ce posle 40 dana morati kuci svojoj. Dobio je"ti ces meni da kazes, ja ima da idem kad ja kazem, jel ti jasno?" E tad je meni pukao film, stvorila sam se iza nje jer nije znala da slusam, i kad sam ja pocela malo da joj objasnjavam o ponasanju, ostala je da trepce, Objasnila sam joj da joj je sin u stambenom kreditu i da sve troskove zivota ja placam, da nije njemu nego meni na grbaci, i da mi ne pada na pamet da je izdrzavam, pogotovu ne takvu, da ce se ili ona iseliti ili mi. To se zahuktalo do tacke gde nas je mm razdavajo jer sam bila spremna da je zviznem, da vam ne ulazim u njen sladjenje nastalom svadjom. Od tad je u sobi, cuti, ne bude li otisla, tek ce me zapamtiti. Gram obzira nema da j trudnica u kuci, u redu da saosecamo s njom i stavimo svoj zivot na stranu, ali takvo ponasanje nije dopustivo. Red ima da zna. To sto je mm predobar i ocutao bi joj te komentare, ja svakako necu to tolerisati. Onda mi je skocio pritisak, pa je mm skocio pritisak. Pa sma dobila bolove to vece strasne, ne znam kako nisam pobacila. Pa mi je pao imunitet, bolesna sam sad. Videcemo kako ce se sve razresiti, ovako svakako nece ici. Nisam htela da vas mracim, nije mi bilo ni do cega, iskreno, nekoliko dana sam samo spavala, kad mm dodje ne budemo kuci, jedemo vani, da sedi sama i malo razmisli o svojim recima, ponasanju i tonalitetu. Sad kad treba da sam najsrecnija na svetu, ovakve stvari da mi se desavaju...
|