Ikka -> RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] (13.1.2016 1:20:11)
|
Dobro vece svima, nova sam ovde i prvi put sam na forumu pa bih prvenstveno sve mnogo da vas pozdravim i pruzim veliku podrsku jer sve isto zelimo :) evo obecavam da cu biti sto sazetija :) U prethodnom braku smo dve godine pokusavali, i nista, razveli smo se jer generalno od samog starta nista nije islo kako treba i sad sam konacno srecna sa pravim covekom :)radili smo na bebi tacno na sredini ciklusa, 12,13,14 dan( imace dobijam na 28-29)od kad znam za sebe.Prvi put mi se desava da me grudi UOPSTE ne bole niti su nabrekle, a svaki mesec je to prvi vesnik i to jedno dve dobre nedelje pre, da da, nemam ni jednu jedinu bubuljicu a i to je bivao drugi jasan znak za vesticu. Treba da ne dobijem za 4 dana, a pre recimo tri cetiri dana pa sve do danas sam imala bolove u krstima, blage, nalik na onima evo samo sto nisam dobila, malo krcanje po stomaku i probadanje jajnika, i neko peckanje u krstima u jednoj tacki. Takodje desilo se jedno vece da sam imala osecaj kao da cu se prehladiti cak sam i ferveks popila jer mi je bilo hladno i tako sam se bezveze osecala,slabo, i bila sam vruca, sutradan kad sam ustala nista. Sebi zvucim smesna opisujuci sve ovo ali valjda od prevelike zelje verujem u svaku malu naznaku da nesto mozda moze da se desini kod mene :) s druge strane brine me jer me grudi ne bole, nije mi muka, ali jesam umorna :) pa kao jel se moze i tako ostati trudna :))))?od svih tih ludih simptoma cak mi i desno oko igra vec 10 dana :)))))))))))ljubim vas sve i zelim srecu najvecu
|
|
|
|