Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 14:13:56
|
|
|
|
krin 40
|
do pre dva meseca bio cool na 28 dana,cim sam resila da pravimo bebu,poceo na 24,25
< Poruku je uredio krin 40 -- 11.1.2016 14:18:57 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 14:24:25
|
|
|
|
ivannna
|
gde ste zenske? dr mi je javila da ovaj mesec popijem mikroginon i da se javim cim dobijem,tako da ce ako sve bude ok,u februaru ubacivati smrzlice,taman mesec dana malo da se odmorim od ultrazvuka,analiza i cimanja,bas mi to fali!!! iscitala sam sve sto ste pisale i priznajem da ste vrlo interesantno drustvo!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 14:25:11
|
|
|
|
Mara05
|
Evo me, tu sam. Mouse dobrodosla. Meni je danas 20dc, nemam nikakve, bas nikakve sipmtome, jos je rano. Trudim se da ne raymisljam, imam puno posa i non stop po nekim slavama i rodjendanima pa nemam vremena. Doroty navijam jako za tebe. ti i moise ste sad prve za navijanje.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 14:26:33
|
|
|
|
mouse
|
pa super, manje ces cekati :D
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 14:29:55
|
|
|
|
mouse
|
hvala, maro, vidjamo se ovuda :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 14:32:08
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana super,smrzlici su pobednici,najjaca decica.Drustvo smo ludo:):D Maro Doroty se opasno ucutala:-P.Mous ne valja to sto su mi.se skratili ciklusi,nicemu se ne nadam dok se ne vrate u normalu
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 14:50:49
|
|
|
|
Mara05
|
Krin, ti i ja smo tu negde, uvek negde oko jednog dana razmaka. Ja se, iskreno, ne nadam nicemu ovog meseca. Kao pratila sam kad je O, ali ocigledno nisam dobro, krin me grdila da ja nemam pojma ni kad mi je O. Ali, sve i da ne znam, jednom bi je uboli za ove dve godine majku mu.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 14:55:03
|
|
|
|
Sensa86
|
Ja jos nista. Meni tek gotova O,17dan danas. I znas mene cekam kraj nedelje da uradim prvi test. Sta cu takva sam,volem testove :D Ja sam zadnja ovog meseca koja ceka.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 14:58:05
|
|
|
|
Sensa86
|
Maro ako vec nisi pocni sa nekim cajevima i femisan A kapima ,mozda je dovoljno samo malo pomoci sa strane i da ti se O regulise.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 15:00:53
|
|
|
|
Sensa86
|
Doroty,javljaj nam. Vec bi mogla test da uradis. Znas da nas sve zanima
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 15:01:37
|
|
|
|
Mara05
|
Femisan A kapi sam vec pocela da pijem pocetkom ovog ciklusa. Sensa, ti za kraj da nas obradujes
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 15:03:39
|
|
|
|
krin 40
|
ako maro imas kasnije O,verovatno je ne bi ubola.Sad cemo zajedno da pratimo.Odoh kod majstora po kola.Jbt kakav mi je ovo beli sekret,evo ga opet.Jel ovo imao neko od vas
< Poruku je uredio krin 40 -- 11.1.2016 15:04:29 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 15:22:21
|
|
|
|
Doroty
|
Evo me. Nema još . Danas 29 dc, prošla dva ciklusa tačno dobila na 28. Ima još fore, ne radim test... Bolucka stomak kao da će svaki čas, naduvena, nervozna i tako.... Mouse, koliko ti kasni? Možda da ponoviš test za par dana Krin, Sensa i ostale čekalice I da, ako omašimo ovaj mesec, eto nas u drugom krugu, Bože moj, lepo nam je druženje
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 16:28:49
|
|
|
|
krin 40
|
Doroty lepo nam jeste,ali ja msm da si ti trudna.Jako bi me obradovala i motivisala..Tu smo sa godinama:):D
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 16:57:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Krin, to moze biti i trudnicki sekret :) Mouse, ne mora ti ciklus biti pomeren, ako ti se pomerila ovulacija. Moze ciklus da ti bude i na 28 dana, a ovulacija na primer 19 dan. Meni je sa ovom trudnocom pomerena bila ovulacija, zato mi test nije pokazao tri dana posle kasnjenja, nego tek posle nedelju dana kasnjenja.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 17:00:39
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana ja imam osecaj da cu svaki cas procureti.Ja ovaj sekret u zivotu imala nisam ...Kako god,zanimljiv je ovo mesec:):D
< Poruku je uredio krin 40 -- 11.1.2016 17:01:30 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 17:46:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, ja evo trenutno imam osecaj da cu procureti, zbog tog sekreta. Mojoj drugarici je od početka takav sekret, meni je od drugog meseca. Izbegavam da koristim dnevne uloske, pa cesce menjam ves :) Istina, takav sekret je nekome i kad treba da dobije. Individualno sve.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 17:58:21
|
|
|
|
krin 40
|
Videcemo,videcemo...Gledam dodelu zlatnog globusa.Boze kako crnci divnoooo stare.Denzel Vosington je uvek bio dasa,a sad je dasa na kubni.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 18:01:15
|
|
|
|
krin 40
|
mislim da mu je zena.zatrudnela svaki put kad ga pogleda ..evo je i opet ova glupava reklama"trudna sam" xaxaxa
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 18:01:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi vaterpolo :D. Teram sina da malo uči, joj, izludecu od njegovog (ne) učenja. Citala sam sta si pisala za decu, meni ce razlika biti osam ipo godina, i bas se cimam kako ce sve biti proci. I ja sam njega rodila sa nepunih 21, i sad cu imati 29 kad rodim drugo :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 18:16:16
|
|
|
|
krin 40
|
kad budes videla koliko je to dobra razluka trece ces pozeleti opet za devet god.Nema ljubomore,nema cike,vike,dreke po kuci.Imas puno vremena za sebe.Divota.Sto se skole tice,da ne idem puno u off ali reci cu ti moj recept.Valjda je dobar s obzirom da je sin oduvek vukovac,a evo i mala ima sve petice.Recept je prost.Ne zanima me sta i kada rade,samo u svakom sekundu znaju da ocekujem rezultate ,ne proveravam domaci,ne znam knjige gde stoje.Sve im je obezbedjeno imaju obavezu da se skoluju.Kada popuste,stroga kazna.
< Poruku je uredio krin 40 -- 11.1.2016 18:18:06 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 18:21:00
|
|
|
|
krin 40
|
Poenta price je znaci..nikada ih ne teram da uce,ne zanima me imaju li domaci,ali tu sam da im pokazem sta su posledice ne izvrsavanja obaveza.I nikada nema popustanja kod mene.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 18:39:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, ovaj je totalno nezainteresovan, njega samo fudbal interesuje. Kad sedne iskljuci mozak i to je to. Ja sada imam dosta vremena, jer je on veliki bas. Tako da cu sa bebom opet sve ispočetka :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 18:44:59
|
|
|
|
krin 40
|
pa eto ti oruzja..fudbal.Moja zivi za kosarku,pisala sam negde da ima devet god a visoka preko 150(a ja 160:-P) Kad zabrlja ukinem kosarku,tv,mobilni,lap top,tablet..i caskom se vrati u kolosek.xexexe.Jao divno je sto si trudna.Jedva cekam da cekalce I ja zabebimo.Jedva cekam
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 11.1.2016 18:55:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ukida mu se tablet, fudbal bas i ne bi, bacam pare onda za džabe, a i oseti se u njegovoj igri kad ne trenira. Inace, izjavio je da mu je tablet kao brat, uzas nad uzasima. I ja jedva čekam da dobijemo dve crtice ovde :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?