|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat]
11.1.2016 14:13:56   
krin 40
do pre dva meseca bio cool na 28 dana,cim sam resila da pravimo bebu,poceo na 24,25

< Poruku je uredio krin 40 -- 11.1.2016 14:18:57 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 226
11.1.2016 14:24:25   
ivannna
gde ste zenske?user posted image
dr mi je javila da ovaj mesec popijem mikroginon i da se javim cim dobijem,tako da ce ako sve bude ok,u februaru ubacivati smrzlice,taman mesec dana malo da se odmorim od ultrazvuka,analiza i cimanja,bas mi to fali!!!
iscitala sam sve sto ste pisale i priznajem da ste vrlo interesantno drustvo!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 227
11.1.2016 14:25:11   
Mara05
Evo me, tu sam. Mouse dobrodosla. Meni je danas 20dc, nemam nikakve, bas nikakve sipmtome, jos je rano. Trudim se da ne raymisljam, imam puno posa i non stop po nekim slavama i rodjendanima pa nemam vremena.
Doroty navijam jako za tebe. ti i moise ste sad prve za navijanje.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 228
11.1.2016 14:26:33   
mouse
pa super, manje ces cekati :D

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 229
11.1.2016 14:29:55   
mouse
hvala, maro, vidjamo se ovuda :)

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 230
11.1.2016 14:32:08   
krin 40
Ivana super,smrzlici su pobednici,najjaca decica.Drustvo smo ludo:):D Maro Doroty se opasno ucutala:-P.Mous ne valja to sto su mi.se skratili ciklusi,nicemu se ne nadam dok se ne vrate u normalu

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 231
11.1.2016 14:50:49   
Mara05
Krin, ti i ja smo tu negde, uvek negde oko jednog dana razmaka. Ja se, iskreno, ne nadam nicemu ovog meseca. Kao pratila sam kad je O, ali ocigledno nisam dobro, krin me grdila da ja nemam pojma ni kad mi je O. Ali, sve i da ne znam, jednom bi je uboli za ove dve godine majku mu.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 232
11.1.2016 14:55:03   
Sensa86
Ja jos nista. Meni tek gotova O,17dan danas. I znas mene cekam kraj nedelje da uradim prvi test. Sta cu takva sam,volem testove :D Ja sam zadnja ovog meseca koja ceka.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 233
11.1.2016 14:58:05   
Sensa86
Maro ako vec nisi pocni sa nekim cajevima i femisan A kapima ,mozda je dovoljno samo malo pomoci sa strane i da ti se O regulise.

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 234
11.1.2016 15:00:53   
Sensa86
Doroty,javljaj nam. Vec bi mogla test da uradis.
Znas da nas sve zanima user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 235
11.1.2016 15:01:37   
Mara05
Femisan A kapi sam vec pocela da pijem pocetkom ovog ciklusa. Sensa, ti za kraj da nas obradujes user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 236
11.1.2016 15:03:39   
krin 40
ako maro imas kasnije O,verovatno je ne bi ubola.Sad cemo zajedno da pratimo.Odoh kod majstora po kola.Jbt kakav mi je ovo beli sekret,evo ga opet.Jel ovo imao neko od vas

< Poruku je uredio krin 40 -- 11.1.2016 15:04:29 >

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 237
11.1.2016 15:22:21   
Doroty
Evo me. Nema još user posted image . Danas 29 dc, prošla dva ciklusa tačno dobila na 28. Ima još fore, ne radim test...
Bolucka stomak kao da će svaki čas, naduvena, nervozna i tako....
Mouse, koliko ti kasni? Možda da ponoviš test za par dana
Krin, Sensa i ostale čekalice user posted image
I da, ako omašimo ovaj mesec, eto nas u drugom krugu, Bože moj, lepo nam je druženje

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 238
11.1.2016 16:28:49   
krin 40
Doroty lepo nam jeste,ali ja msm da si ti trudna.Jako bi me obradovala i motivisala..Tu smo sa godinama:):D

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 239
11.1.2016 16:57:01   
IvanaSK RR
Krin, to moze biti i trudnicki sekret :)
Mouse, ne mora ti ciklus biti pomeren, ako ti se pomerila ovulacija. Moze ciklus da ti bude i na 28 dana, a ovulacija na primer 19 dan.
Meni je sa ovom trudnocom pomerena bila ovulacija, zato mi test nije pokazao user posted image tri dana posle kasnjenja, nego tek posle nedelju dana kasnjenja.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 240
11.1.2016 17:00:39   
krin 40
Ivana ja imam osecaj da cu svaki cas procureti.Ja ovaj sekret u zivotu imala nisamuser posted image ...Kako god,zanimljiv je ovo mesec:):D

< Poruku je uredio krin 40 -- 11.1.2016 17:01:30 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 241
11.1.2016 17:46:53   
IvanaSK RR
Ma, ja evo trenutno imam osecaj da cu procureti, zbog tog sekreta.
Mojoj drugarici je od početka takav sekret, meni je od drugog meseca.
Izbegavam da koristim dnevne uloske, pa cesce menjam ves :)
Istina, takav sekret je nekome i kad treba da dobije. Individualno sve.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 242
11.1.2016 17:58:21   
krin 40
Videcemo,videcemo...Gledam dodelu zlatnog globusa.Boze kako crnci divnoooo stare.Denzel Vosington je uvek bio dasa,a sad je dasa na kubni.

Direktna veza do poruke: 243
11.1.2016 18:01:15   
krin 40
mislim da mu je zena.zatrudnela svaki put kad ga pogledauser posted image ..evo je i opet ova glupava reklama"trudna sam" xaxaxa

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 244
11.1.2016 18:01:41   
IvanaSK RR
Mi vaterpolo :D.
Teram sina da malo uči, joj, izludecu od njegovog (ne) učenja.
Citala sam sta si pisala za decu, meni ce razlika biti osam ipo godina, i bas se cimam kako ce sve biti proci.
I ja sam njega rodila sa nepunih 21, i sad cu imati 29 kad rodim drugo :)

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 245
11.1.2016 18:16:16   
krin 40
kad budes videla koliko je to dobra razluka trece ces pozeleti opet za devet god.Nema ljubomore,nema cike,vike,dreke po kuci.Imas puno vremena za sebe.Divota.Sto se skole tice,da ne idem puno u off ali reci cu ti moj recept.Valjda je dobar s obzirom da je sin oduvek vukovac,a evo i mala ima sve petice.Recept je prost.Ne zanima me sta i kada rade,samo u svakom sekundu znaju da ocekujem rezultate ,ne proveravam domaci,ne znam knjige gde stoje.Sve im je obezbedjeno imaju obavezu da se skoluju.Kada popuste,stroga kazna.

< Poruku je uredio krin 40 -- 11.1.2016 18:18:06 >

Direktna veza do poruke: 246
11.1.2016 18:21:00   
krin 40
Poenta price je znaci..nikada ih ne teram da uce,ne zanima me imaju li domaci,ali tu sam da im pokazem sta su posledice ne izvrsavanja obaveza.I nikada nema popustanja kod mene.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 247
11.1.2016 18:39:55   
IvanaSK RR
Ma, ovaj je totalno nezainteresovan, njega samo fudbal interesuje. Kad sedne iskljuci mozak i to je to.
Ja sada imam dosta vremena, jer je on veliki bas. Tako da cu sa bebom opet sve ispočetka :)

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 248
11.1.2016 18:44:59   
krin 40
pa eto ti oruzja..fudbal.Moja zivi za kosarku,pisala sam negde da ima devet god a visoka preko 150(a ja 160:-P) Kad zabrlja ukinem kosarku,tv,mobilni,lap top,tablet..i caskom se vrati u kolosek.xexexe.Jao divno je sto si trudna.Jedva cekam da cekalce I ja zabebimo.Jedva cekamuser posted image

Direktna veza do poruke: 249
11.1.2016 18:55:26   
IvanaSK RR
Ukida mu se tablet, fudbal bas i ne bi, bacam pare onda za džabe, a i oseti se u njegovoj igri kad ne trenira.
Inace, izjavio je da mu je tablet kao brat, uzas nad uzasima.
I ja jedva čekam da dobijemo dve crtice ovde :)

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here