|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JanuaRRsko treznjenje [chat]
15.1.2016 22:52:23   
Ana RR
Dobro veče user posted image baš je pusto. Evo ja zovem na vino, ko želi user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 351
15.1.2016 22:54:49   
mamin mish
Tu sam da ti se pridruzim.
Ja sluzim grickalice (opeljesila sam paketice) i oblatne.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 352
15.1.2016 22:57:07   
branki*
Anci,ko da si znala,ja upravo sebi sipala casu vina,svi spavaju,tisina,da iskuliram i ja malo!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 353
15.1.2016 23:16:46   
Ana RR
Eto nama gozbe user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 354
15.1.2016 23:18:04   
branki*
Znas sta nam fali sad- neko suvo mesce,prsut,tako nesto!

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 355
15.1.2016 23:36:46   
Ana RR
Imam ja domaće i pravo da ti kažem, razmišljam o njemu user posted image malo sira, krekera... uf,uf..

< Poruku je uredio Ana RR -- 15.1.2016 23:37:03 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 356
16.1.2016 4:10:54   
wivern
Pa kud ovo baš sad pročita user posted image
I ja bih sad zaklala neku šunku suvu, budjavi sir, kačkavalj, vruć 'lebac...
I jogurt posle.
Sad da se vratim u krevet, možda i odsanjam to user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 357
16.1.2016 7:54:43   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 358
16.1.2016 8:01:47   
branki*
E,sad moze i kafa posle onog vina,sira i suvog mesa od sinocuser posted image

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 359
16.1.2016 8:16:08   
mamin mish
Jurto.
Evo stize kafica.
T spaca a ja se zavalila u snevnoj i cituckam knjigu do je mir i tisina.

user posted image

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 360
16.1.2016 8:50:09   
wivern
Mišu hvala za kaficu, preko je potrbna. Ja da se malo rasanim pa da M odvedem do lekara (kašlje i mislim da ga boli grlo, na slince smo oguglali user posted image ) i da ga ostavim kod babe i dede. Pa na posao. Sutra free napokon.
Danas će biti naporan dan na poslu baš baš...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 361
16.1.2016 9:10:43   
vikiveki
Dobro jutro...mishu hvala na kafi...ja sad da popijem kafu pa počinjem da spremam kolače za slavu,a treba i kuću da sređujem,popsla imam koliko hoćuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 362
16.1.2016 10:15:17   
emicaa
Gdje ste mačke user posted image
Ovde konačno pada snijeg,zamislite Dorinu radost kad ga je jutros ugledala,baš mi je drago što pada iako ga ne volim pretjerano.
Wiv jel ti mama još tu?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 363
16.1.2016 10:51:12   
mila83
Dobro jutro ! Kod nas suncano i hladno,ganjam T od jutros da jede,klasika. Rucak imam od juce,tako da cu se danas zanimati sa sredjivanjem vesa i ormara..

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 364
16.1.2016 11:54:45   
wivern
Emice tu mi je mama ali je počela da trokira. Ispade da je ja dva meseca držim u stanu i ne dam joj da izlazi. Odlepila sam danas ali precutala. Samo sam joj rekla da kad bude htela kući slobodno može da ide, da joj se zahvaljujem na svemu onoliko i da ne mora ništa da trpi. Snaći ćemo se i sami.
I sad znam da je uvek bolje i biti sam i crkavati nego da ti neko tvoj pomaže.

Honey, I'm Home

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 365
16.1.2016 20:18:06   
emicaa
Opet vas nema.Mi smo danas išli na snijeg i bilo nam je divno user posted image
Wiv ja vjerujem da je i njoj dosadilo,da joj fali neka njena rutina!ali ne držiš je na silu tu,a vjerovatno joj je gluo i otići jer zna da ti treba.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 366
16.1.2016 22:54:04   
branki*
Evo meneuser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 367
17.1.2016 7:42:15   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 368
17.1.2016 8:53:53   
wivern
Dobro jutro i od mene.

user posted image

Sinoc zaboravim novcanik na poslu i jutros sam morala po njega user posted image , sve mi pare tamo. M opet ima temperaturu, cekam da ustane pa da idemo kod dr.
Mama ce verovovatno krajem meseca otici kuci. Emice bolje da i ode kuci nego da mi skace po zivcima. Snaci cemo se, ima ljudi koji su u jos goroj situaciji pa se snalaze.
Napolju je bas zahladnelo, smrzoh se ziva.

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 369
17.1.2016 10:48:47   
emicaa
Dobar dančić.
Wiv ma snaćete se sigurno.Samo da se uhosate kod ostanete sami i biće to sve super.Odmori danas malo.
Snijeg i danas pada,ja ne prepoznajem samu sebe,radujem mu se kao dijete user posted image
Ah sa,moha luda sveki juče išla šetati,oklizne se i krene padati.Da bi zaštitila operisanu ruku padne na ovu drugu i sad je ona boli više nego operisana.

< Poruku je uredio emicaa -- 17.1.2016 10:50:18 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 370
17.1.2016 18:28:56   
wivern
Emice vidi se da si trudna i da te pice hormoni, kakvo crno radovanje snegu bre user posted image . Jao sveki ti je ahow, nadam se da će je brzo proći.
Gde ste žene bre, nigde nikoga
Zaboravila sam da napišem, kakvo odmaranke, naravno da M na moj slobodan dan ima temperaturu i da smo napokon dobili inhalacije. Dva puta dnevno idemo u dz, i jednom kući. Kupih i inhalator

< Poruku je uredio wivern RR -- 17.1.2016 18:30:38 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 371
17.1.2016 18:59:41   
mila83
user posted image
user posted image
A sto je pusto ovde danas ! Ajmo zene,kome sta prija..vruca pizza i kuvano vino,birajte user posted image
I kod nas je strasno hladno,nigde ne izlazimo..Evo cekam da se ispece pica,posle kuvam i vino,mm radi do 22h,prijace mu sigurno. Klinci luduju uz neku muziku user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 372
17.1.2016 19:01:13   
mila83
Wiv,nadam se da cete brzo ozdraviti user posted image
Emice,kod tebe nikad nije dosadno !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 373
17.1.2016 20:45:54   
emicaa
Evo mene,mi i danas bili na snijegu,smrzla sam se kao user posted image ali T je uživala.
Počnem onu igru o razmjeni knjiga i prihvate je dva prijatelja,da je neka glupost tipq kačenje blam slika javilo bi ih se pola,strašno.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 374
17.1.2016 20:50:14   
branki*
Ne volim ni ja sneg..
Wiv,kako je maksa?kud je on to zaradio,pa bio je dobro ono vece u igraonici?ljubni ga od nas😘

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here