Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 30.10.2009 22:38:08
|
|
|
|
Shishica
|
20 :)
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 30.10.2009 22:56:25
|
|
|
|
Ellenica
|
19
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 26.11.2009 13:06:56
|
|
|
|
elenicaa
|
Sa 18.
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 26.11.2009 13:12:16
|
|
|
|
jacagoga
|
Izgleda da sam ja najgora 17god
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 26.11.2009 13:23:01
|
|
|
|
Jelena81
|
nisi draga, i ja sam,... 17,al sad mi nekako zao... vise je to bilo pod pritiskom drugarica, kao, zajedno ste vise od pola godine a nista ?
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 26.11.2009 13:25:03
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: Jelena81 nisi draga, i ja sam,... 17,al sad mi nekako zao... vise je to bilo pod pritiskom drugarica, kao, zajedno ste vise od pola godine a nista ? Ja sam pa imala drugi pritisak-starijeg dečka 7 god od mene, a veza od 9 meseci pa kao nista, kako kažu "sto ne das"
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 27.11.2009 13:51:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
sa 20 ... mogu reci da sam vec tada bila jedina od svih drugarica koja to nije urdila ...ali mi se nije zurilo! I onda je dosao pravi... i to moj sadasnji decko!
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 5.1.2010 3:00:03
|
|
|
|
DJAMCE
|
ja sam sa 19
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 5.1.2010 9:35:11
|
|
|
|
Anitaaa
|
Sa 17 sa mojim sadašnjim mužem
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 1:40:05
|
|
|
|
anuksunamun
|
tema vrhunska...ja sam izgubila nevinost sa 17 u toaletu gradskog odbora jedne partije :):):):)
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 1:40:57
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 1:41:42
|
|
|
|
anuksunamun
|
mislim ...decko mi je bio aktivista u partiji i fudbaler -koja kontradikcija :):):)
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 1:42:53
|
|
|
|
cipiripi
|
znaci blasava si
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 1:43:27
|
|
|
|
anuksunamun
|
uvek imam dilemu da li je sreca u nesreci ..izgubiti nevinost sa svojim muzem ...ili je to cista sreca ...kao sto je moja mama imala npr...nikad se nije zalila doduse:):)
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 1:44:36
|
|
|
|
anuksunamun
|
gde si ti lepa cipiripi...sta se radi draga...nasla sam cool temu ajde naidjite ovde :):)
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 1:46:50
|
|
|
|
dakana
|
sa 19 i nesto :)
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 1:48:30
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Jelena81 nisi draga, i ja sam,... 17,al sad mi nekako zao... vise je to bilo pod pritiskom drugarica, kao, zajedno ste vise od pola godine a nista ? pa ne mogu da verujem da ti je sada zao imas tri banke prijateljice draga ....meni je bilo zao tri dana a posle toga sam postala sex addicted ahahahhahahahahhaha dok nisam pocela da pravim decu ...sada mi je zao sto sam uopste se upustila ikada u sexualne vode ahahahhaha
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 1:50:18
|
|
|
|
anuksunamun
|
mislim da treba postaviti pitanje KADA I GDE STE IGUBILE NEVINOST (poslednji put ahjahahhahahahah)
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 7:03:45
|
|
|
|
Anoniman
|
u nepunih 16....i to sam se branila godinu dana, al je pobedio....a bilo je užasno, bolelo,uh kad se setim besna sam na samu sebe
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 15:54:40
|
|
|
|
Mishica 77
|
Sa 17. Na Božić. Bio je to dečko sa kojim sam se zabavljala već par meseci i nekako je došlo samo od sebe. Tad sam ga volela neizrecivo i bilo mi je lepo.
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 16:12:30
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun tema vrhunska...ja sam izgubila nevinost sa 17 u toaletu gradskog odbora jedne partije :):):):) ijuuu
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 14.1.2010 20:06:08
|
|
|
|
dacca
|
19
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 15.1.2010 0:25:27
|
|
|
|
JULIE
|
Sa 17 sa mm
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 15.1.2010 0:55:39
|
|
|
|
lothroniell
|
Sa 16 i po...
|
|
|
|
RE: Sa koliko godina ste izgubile nevinost? 15.1.2010 0:57:36
|
|
|
|
JULIE
|
Vazno je da je i i po tu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: