RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Animsaj9 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 12:24:33)

od belih carapa[sm=zz_biggrin.png] ...unutra je pirinac[sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 12:26:44)

Pa, da, tacno :) Pirinac! Onda i stoje dobro. Ili moze i kuglice stiropora. Hocu da napravim sneznu kuglu,ali ne znam sta da stavim unutra da lebdi. Mozda konfete? Neki predlog?

Animsaj9 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 12:30:27)

teki treba nesto da je tesko da bude cvrsto i sitno ...tipa pirinac , ovas , jecam (su nam gice pojele tako da ga nema[sm=smiley17.gif]).ne znam koliko bi bilo tesko i cvrsto od stiropora ... A kakve mislis snezne kugle?

tekilica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 12:36:00)

Mislim da uzmem teglice, a da teglu nasaramo, nacrtamo nesto, obojimo...jer sve sto je na tegli,moze da se vidi i sa unutrasnje strane, sto ce biti kao slika unutra. Okrenemo je naopako i taj "sneg" ce da se razmrda. Unutra bi, verovatno, vila neka teckost, sapunica, nesto...mora da bude gusto.

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 13:08:28)

To bih i ja volela da napravim deci,gledala sam neke linkove,ako nadjem nesto lepo,stavicu u odgovarajucoj temi.

Evo delic nase novogodisnje dekoracije sa sinocnjeg koncerta muzickog zabavista.Moja prijateljica je pravila dekoracije sa balonima.
Ako je neko od vas spretan sa balonima,evo ideja:
Jelkica od balona
[img]http://www4.slikomat.com/13/1215/qju-123912.jpg[/img]
Pokloncic od balona sa deda Mrazom
[img]http://www4.slikomat.com/13/1215/gtf-123912.jpg[/img]
Bio je tu i jedan Snesko
[img]http://www4.slikomat.com/13/1215/es6-123671.jpg[/img]
A mali muzicari su dobili po paketic medenjaka i balon kao poklon.medenjake sam sama pakovala u celofan,vezala zlatnom trakom I ukrasila crvenim zvoncicem,jako im se svidelo
[img]http://www4.slikomat.com/13/1215/vyi-123955.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/13/1215/cy8-123669.jpg[/img]

alex88 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 13:08:38)

Anim [sm=bravo.gif],mama snesko,tata snesko i beba snesko [sm=smiley36.gif]
Mila super fora sa balonima,i paketici su bas simpaticni[sm=smiley20.gif]

tekilica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 13:26:40)

[img]http://s17.postimg.org/bsqg0vszv/a925b80d_ea4b_482c_be31_58dc066cfa89.jpg[/img]

Volimo balone! Kod nas ima dosta njih koji se time bave, ali, brate mili, skupo :) Mi celu keseciu balona istrosimo,naduvamo, pa pokacimo svuda.

Ova jelkica je iz Nedinog vrtica,ali pogledajte kako je divna :) Zaista lepa ideja! Jos se mogu dopisati zeljice.

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 13:35:02)

Bas je lepa jelkica,vec sam vidjala tu foru sa otiscima decijih dlanova i uvek me iznova odusevi.

Ove dekoracije balonima jesu skupe,zato onaj ko je spretan sa balonima,moze da iskombinuje kako ume,ne mora da kupuje gotove.tako se mi snalazimo za kucne dekoracije,ovo je sa priredbe.Ja mojim klincima dam i da crtaju flomasterima po balonu ili lepe neke slicice,sljokice,bude bas lepo [sm=smiley1.gif]

tekilica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 13:38:53)

Ma, naravno, sigurno je da ima negde i to da se nadje po netu. Mi po 50 balona zavezemo i onda ih pustimo na Nedu u isto vreme. Ona se odusevi! Ne zna gde ce pre i koji ce pre da hvata. Sou! Novogodisnje slavlje nam ne prolazi bez njih!

Animsaj9 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 14:10:16)

Mila ova jelka je super, jel si mozda malo virila, da vidis sta je osnova, za cega i kako su pričvrstili balone? Imam kući celu kesu balona ne iskorišćenu pa mogla bi je ovako iskoristiti, samo da nadjem duvače, jel ako budem ja duvala porodiću se [sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 14:25:37)

Imas i pumpice za balone da kupis :) Cak ima i helijum da se kupi.

Animsaj9 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 14:27:52)

Teki smislićemo nesto! [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 22:28:02)

Mila, meni je paketić najlepši!!
Anim, ona tvoja dekoracija sa grančicama, svećama, mašnicama mi je prelepa[sm=bravo.gif]
Ja od četvrtka krećem sa pravljenjem dekoracija, jedva čekam!!

Animsaj9 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (15.12.2015 22:46:02)

Jako je praktična niska, mi je drzimo ispred tv-a
Ova " Suma iz bajke" je mnogo zanimljivije da su jelkice suplje unutra, pa da je unutra po Ferrero

Bibilib -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 0:46:18)

Animsaj tvoji sneskici su lepsi od mojih[sm=smiley36.gif] svaka cast...
Mila odlicna dekoracija od balona....

Animsaj9 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 9:20:29)

Bibi hvala, bas sam se potrudila, to mi je jedina zanimacija ovih dana...
Danas počinjem da pravim lampu od plastičnih čaša i sijalica led, ako je završim slikam je.

tekilica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 9:58:12)

Uuuu, znam tu lampu,prelepa je! Mi smo je pravili sa decicom! Bas bih volela da vidim kako ces da je ti ukrasis.

Mala Elena -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 10:53:45)

Mila, one fotke siz zabavista si trebala da stavis u temu novogodisnje i bozicne dekoracije a ne ovde..A oni medenjaci u celofanu su i meni bili zamisao, samo sto nikako da stignem da to odradim...
Toliko sam lenja da ubacim slike, pravile smo zajedno juce nesto, danas cemo jos nesto ako bude prilike...

nikiteki -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 12:06:04)

Prelepe dekoracije ja nikako slike da ubacim

Animsaj9 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 12:32:17)

[img]http://s3.postimg.org/quzljcmkv/2015_12_16_12_12_51.jpg[/img]
ovo je nesto od sinoc na brzinu , malo konca po koji balon , lepak za drvo i da se osusi preko noci

veselicaa -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 12:38:17)

Anim mnogo je lepo [sm=bravo.gif] moram i ja ovo da napravim ali nemam konac.Jel se ovakav konac kupuje u radnjama gde se prodaju materijali za sivenje?

Animsaj9 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 12:44:19)

ja sam uzela u Woby hausu (alat gde prodaju) pise na njemu pamucni konac, bitno samo da nije pvc da moze da upije lepak za drvo , moze i onaj juteni , ili cak bela vunica , sto da ne .

veselicaa -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 12:51:52)

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

ja sam uzela u Woby hausu (alat gde prodaju) pise na njemu pamucni konac, bitno samo da nije pvc da moze da upije lepak za drvo , moze i onaj juteni , ili cak bela vunica , sto da ne .

Hvala,imam belu vunicu ali ne znam da li ce uspeti[sm=zmeden.gif]

Animsaj9 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 13:13:53)

hoce , odseces je dosta, potopis u drvofix , i tako mokru je motas oko balona , i ostavi da se susi ja ostavim preko noci , skroz da se stvrdne, tek onda probusi balon

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (16.12.2015 13:30:46)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Mila, one fotke siz zabavista si trebala da stavis u temu novogodisnje i bozicne dekoracije a ne ovde..A oni medenjaci u celofanu su i meni bili zamisao, samo sto nikako da stignem da to odradim...
Toliko sam lenja da ubacim slike, pravile smo zajedno juce nesto, danas cemo jos nesto ako bude prilike...

Stavicu i tamo..a moderatori neka reaguju za slike ako im nije mesto ovde,to je najmanji problem [sm=smiley1.gif]Ja dekoraciju balonima nisam svojim rukama pravila,ali sam je tako zamislila i zamolila prijateljicu da uradi.A mislim da je i izvodljivo da sami tako uradite.
Sto se tice jelke, sto me Anim pitala..prvo se veze nekoliko balona zajedno,tri cetiri recimo,,pa se onda ti grupisani baloni vezu za jedan duzi kanap koji je "stablo jelke" i drzi sve balone na okupu.Bitno je da se to dobro zategne. Kod Kineza ima veliki izbor i i tih kvalitetnijih balona,bas sam gledala.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>