RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (3.12.2015 22:36:32)

Bebo, i meni se to desilo u drugoj trudnoći, dobila utrogestan i otvorio mi dr sam bolovanje.
Ime moje, samo ti ponosno nosi svoj zadnji trap, iz najlepšeg razloga smo se ubucile, a znaš i onu staru, da je 'bolje da ljulja...' [sm=smiley36.gif]
Dijo, Sony, Lota, Anim... Gde ste?
Sve ostale [sm=smiley31.gif]

MakiJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (3.12.2015 22:37:04)

Dobro vece, da se ja ponovo prijavim u trudnice [sm=smiley1.gif]

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (3.12.2015 22:45:51)

Alex, draga, kako si ovo lepo rekla za muškarce, to i ja mislim, nego nisam umela to tako da sročim.
A opet, ima malo i onoga da mi dramatizujemo zbog hormona, i eto povoda za raspravu.
Maki, dobro došla, uskači samo [sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (3.12.2015 22:52:19)

Ima tu dosta i zbog hormona [sm=smiley1.gif],moj bebac je najmirniji kad ga tata mazi ili stavi ruku,tad nema sanse da mrdne,cim pomeri ruku nastavlja mrdanje[sm=smiley36.gif]
Maki dobrodosla

Animsaj9 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (3.12.2015 23:11:15)

Stomačići da vam se javim, mi smo danas bili zauzeti ceo dan , onda kad smo se smirili imali smo goste, pa sam gledala neki film, i evo pisem vam iz kreveta.
Bebana to se dešava, moguće da je implantacijsko, i ja sam imala u 5 nedelji i pila utrogestan. Otidji sutra do dr da te pogleda.
Sutra idem da vadim krv za HbsAg, i do dr na Uz.. Da vidimo šta radi...

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 7:25:36)

Dobro jutro lepotice moje [sm=nosecka.gif], ja nisam imala net, nesto se stalno ovde desava, zato vam svima saljem jedan veliki [sm=smiley31.gif] ne mogu da citam, zurim na posao, samo da znate da mislim na vas I da verovatno do srede necu biti kuci vec kod mame, pa cu se redje javljati.
Nadam se da ste dobro! Mi smo ok, bilo na kontrolom uz, [sm=modricrtici.gif], sigurno, lezao sam potrbuske, na svim nosicu I stalno se javljam mami!
Ljubimo vas!!!!

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 7:26:28)

Maki dobrodosla! Zelim ti lepu I laku trudnocu![sm=9nebesa.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_wavespin.gif]

popkica bebic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 7:43:59)

Dobro jutro, mamike! [sm=nosecka.gif] Kako ste? Kod nas mraz! Hladno je bas... Najpre cemo da idemo u crkvu, danas je veliki praznik, Vavedenje Presvete Bogorodice, valja nam svakoj majci i trudnici otici u crkvu, neki laicki kazu "zenski" je praznik jer je posvecen Majci Bozijoj.
A posle toga zubar. Joj, kako sam smorena zbog toga... Ah, da imam para i hrabrosti pa da stavim vestacke svuda gde je kriticno.

tuzna29 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 7:49:07)

vocicana od mene za tebe i malisu ogroman ljubaaaaaaaaaaaaac :***

Nego zene ja do juce kukala kako nemam simptome al probudim se ja jutros oko dva do tri ne mogu da zaspim zatvorim oci kad iz cista mira krene cela soba da mi se okrece to nije normalano ni da sam sisla sa ringispila ne bi mi se tako vrtelo bukvalno cela soba otvorim oci i dalje i samo najednom vrtoglavica bol u zelucu i muka ustanem do wc nista ne mogu da povratim cim ustanem smiri se malo vrtoglavica a i mucnina, setim se uzmem kikiriki i par gutljaja vode legnem opet kad opet vrtoglavice jaka i muka i tad uspem jedva da stignem do wc da povracam, nastavila sam da spavam u polu sedecem polozaju jer mi je samo tako odgovaralo malo li se okrenem vrtoglavice koje teraju na mucninu. tako da sam jutros ustala polomljena nikakva i dalje sa blagom mucninom i osecajem za povracanje. sad ne znam jel to normalno ili da se nisam nedaj boze otrovala? jela sma neku pastetu koja mi uopste nije prijala?

isidora88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 7:54:15)

Evo mene u porodilistu, smaram se u cekaonici, popila sam onu groznu vodurinu i sad cekam pola 9 da vadim opet krv, pa u pola 10 opet. Ukocila sam.se na ovim stolicama. Da bar imam krever da odspavam malo[sm=smiley36.gif]
Nocas sam grozno spavala, bila budna od 1 do 5, bicu slogirana danas.
Popodne kod zubara. Ne znam sta cu danas za rucak, necu stici da spremam nista
Maki dobrodosla[sm=bravo.gif]

sonyasha -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 8:23:26)

Joj Isidora baš te gnjave sa tim, pravo mučenje!
Maki, dobro nam došla!
Tužna, probaj da izbegneš sve što ti izdaleka ne prija! Probaš paštetu i vidiš da ne leži, bolje odmah odustani! Meni je tako bilo u prvom tromesečiju, ma i kasnije, ako mi ne prija dok jedem kasnije zažalim višestruko[sm=smiley13.gif]
Voci, fališ kada te nema, uživaj kod mame!
Gde nam je Di? Jel se javljala sinoć a ja previdela?
Ja se raspadam, kašljem, prosto me zaboli stomak koliko [sm=smiley13.gif] uz to sam sva zapušena i boli me grlo![sm=smiley13.gif] još kažu da je virus i da ab ne pomaže ali ipak razmišljam da uzmem!
Danas kod anesteziologa pa mi onda ostaje još jedan ctg i idućeg ponedeljka daće Bog upoznajemo Budu!!!!

emicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 8:30:17)

Stomačići da se i ja javim.Zaspala sam sinoć u 9 i T me probudila jutros u pola 8 a mogla sam još spavati.Vani je baš hladno,mraz se bijeli.
Tužna ja bih prije rekla da ti je to zbog paštete a ne trudnoće.A vjeruj mu da ti je bolje dok nemaš simptome,ja sam govorila da nemam pa sad me ubiše mučnine i malaksalost.

tuzna29 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 8:45:55)

ja se nadam da je samo pasteta evo sad sam popila caj od nane i smirilo se nemam vrtoglavice sto ne znaci da ih nece biti i ne povraca mi se samo mi onako blago muka kao da sam gladna i cim zvacem kiflu lakse je al izdrzljivo je samo ono jutros da mi se ne pobovi mislila sma gotova sam [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 8:53:57)

Jutro okruglice, moze kafica[sm=kava.gif]
Da se cekiram, jos 10 dana [sm=sloncek.gif] bas sam usitnila
Maki dobro nam dosla. Secam te se ja od ranije.
I kod nas se spustila neka magla i sivilo, ali posto smo sinoc okitili jelku vise mi ovo vreme ide uz nju nego ono sunce i +20 stepeni[sm=smiley36.gif]
Voci kod tebe radno.
Sonya joj kljukaj se vocem i cajevima da se sto smiri pre CR. Bas je nezgodno da kasljes sa ranom na stomaku. A kud bas sada da te to uhvati. I moja deca stalno zdrava i sada proslinavili. Samo da ne dobiju temp. Odmah sam ukljucila fizioloski, caj od sipka sa medom i Prospan Kosti posto kaslje. A Vuku samo cistim nos. Da ih koliko toliko dovedem u red pa da idem u bolnicu. Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da obojica dobiju temp. Prosli put je Vuk ceo dan imao temp 39 i jedva mu skidala i to vece krene porodjaj. Samo da se ovoga puta to ne ponovi.
Da hoce da zahladi da poubija sve ove viruse.
Moram do prodavnice da kupim nesto za rucak. Nista mi nije tesko ali kada moram smisliti sta da spremim to mi najteze pada.
ljubim vas sve.

dijana1* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 8:55:27)

Tuzna mozda ti nije sela pasteta ali verujem da su mucnine i vrtoglavice ipak od trudnoce. Sve su to slatke muke[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 8:57:48)

Di baš si usitnila,a kao da si juče objavila da si trudna [sm=smiley1.gif] kad je neko drugi trudan vrijeme baš brzo prodje [sm=smiley36.gif]

BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 8:58:45)

Maki dobrodošla! [sm=bravo.gif]

Želim nešto da napišem a ne znam šta [sm=smiley36.gif] Tužna moguće da je od paštete [sm=smiley13.gif] pazi šta jedeš, pazi se.
Mene ko da je voz pregazio... Uskoro nam opet isključuju struju do 15, sutra treba da pravim torte, u nedelju slavimo rođiš... Ko izdrži biće spašen [sm=smiley36.gif]

tuzna29 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 9:08:39)

malgla i u Bg i to jutros oko pola sedam bas dobra magla.Dijana slatke muke jesu al su muke samo se plasim da ne bude ko u prvoj trudnoci kad su me na infuzije stavljali er sam sve sto pojedem ispovracala pa nisam mogla da jedem, da spavam, da disem od mucnina i bolova vise mrtva nego ziva nek ostane ovako kako je sad i bicu zadovoljna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bubice nemoj da brines napravi neke tortice za koje ne treba struja i resen problem samo nemoj da se sekiras i da brzas i posalji malo mnjam mnjam meni se sve jede [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 9:56:53)

Jutro i ovde, posle neprospavane noci..muke sa nesanicom, ako se i to moze nazvati slatkom mukom u trudnoci!
Maki dobrodosla!
Emice, ti ovde slucajno ili namerno ?[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 11:04:46)

Elena pa slučajno sam sad dva u jedan i tako završih ovde [sm=smiley36.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 11:18:27)

Dobro jutro [sm=nosecka.gif].Ko je za [sm=kava.gif]?Di od sutra jednocifreno sto bi rekla Um,SOny nadam se da ce sto pre proci ta prehlada.Isi ona voda i tera na spavanje,prezivela si i nadam se da ti vise nece traziti da ponavljas,Popkice i ja cu danas do crkve,bas nisam dugo bila a ide mi se,Tuzna,Emi rekla sam vam ne prizivajte sintome,tuzna nadam se da ce ova trudnoca biti laksa od prve i ne jedi nikako sta ti ne prija.Bebo javi kakvo je stanje kod tebe?
Voci uzivaj kod mame[sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 13:26:05)

evo mene slinave[sm=smiley1.gif] bas sam zaribala, jedem voce i pijem cajeve i evo smisljam sta cu za rucak, nesto brzo i jednostavno...
sony, verujem da ti nije lako, jesi li bila kod dr?
tuzna, kakva je danas situacija?
maki, dobro nam dosla[sm=bravo.gif]
dijana, sitno da sitnije ne moze[sm=smiley36.gif]
alex, kako si ti?[sm=smiley1.gif]
nema nam mamamaj danas?
drugari, opasno se blizi nova godina, i ja bas danas razmisljam gde cemo i sta cemo za docek[sm=bravo.gif]

adulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 13:31:50)

di zeno pa ti si na samom kraju....kad pre covece,svaka ti cast,kako ce drugar da nam se zove???
Poz za moje stare trudnice...

janabons -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 14:16:20)

Pozdrav trudnice stare i nove[sm=smiley1.gif]
Di, primaklo se, sad si u finishu... super.
Uzivajte... grlim vas sve

madre -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (4.12.2015 14:45:00)

nema vas, a moj paprikas vec gotov[sm=jezicek.gif]
sama sam, a nekako siv dan, sivo mi nesto i u kuci... za koji minut idem po bogija, a ova prehlada me lomi, nemam snage ni za sta!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>