BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (31.12.2015 1:05:41)
|
Danas nikako da se dočepam kompa, već je poprilično kasno, kod nas je mm brat, nadam se da će uskoro kući, malo više je popio, vidim i mm je puna kapa njega. Bila sam na pregledu, zakazano u 9 a na red došla u 11, baš sam se radovala pregledu a izašla nekako bez volje i iznervirana. Em gladna, em je neka romkinja toliko smarala, celo vreme je džangrizala kako sporo rade, pa cokće, jednostvano je iritirala. Izmerili mi pritisak, 80/50 a meni dobro. Kažem mu da sam pre neki dan izmerila visok pritisak, kaže da je moguće da je pogrešio. Sad ne znam da li je to zaista bio visok pritisak ili samo lupanje srca. Sad jedem umereno i dobro se osećam ako ne računamo mučnine [sm=smiley36.gif] Ono što je najvažnije, čula sam srculence [sm=smiley27.gif] Veliki smo 13 mm i trudnoća odgovara 7+5 nedelji. [sm=sloncek.gif] Sad odoh na spavanje pa se kuckamo sutra, Isi drži se i pazi se, ja držim plačeve da se pritisak smiri da izdržite još malo Mamamaj, veruj mi da ću se isto osećati kad tome dođe vreme [sm=smiley36.gif] oba porođaja sam imala indukovana, ne znam kako ću prepoznati ako krene prirodno, a kažu da je manje bolno nego indukcija. Laku noć drage [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|