borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (24.12.2015 15:29:39)
|
Dobar dan trudnicice, stigosmo kuci L i ja. Preksinoc je bilo turbulentno, nakon dva sata pesacenja po gradu ne nadjosmo baletanke za folklor, poludela sam. Onda turbo do skole, po paketic,ismejala se malo sa koleginicama i Deda Mrazom [sm=smiley36.gif], pa taxijem na folklor. Stigosmo sve nekako. Juce sam bila kod dr. nije mi radila UZ, zakazala za 11 januar, i dala uput za krv i mokracu. Uzela sam doznake, isetala se do sve tri skole da ih razdelim, videla se sa ostalim kolegama, overila knjizice. Danas uzela L opravdanje, i nadjosmo napokon baletanke, i to na jednoj jedinoj pijaci. U nedelju ima nastup. Voci [sm=bravo.gif], bas si nas nasekirala, i sto kaze Mamaj ne mrdaj vise odavde, bas falis kad te nema, volim da citam tvoje postove. Super za krevetac i ostalo. Ja gledala nesto na netu, nama sada treba manje stvari, ali pocela sam da razmisljam sta i koliko. Mamaj, [sm=bravo.gif] za sestru. Anim, srecan Badnji dan i vece. Jekiki[sm=smiley31.gif] Marince, alex, isi, jole, madre, popki i sve ostale [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|