mladamama76 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (15.12.2015 11:52:12)
|
dobro jutro i od mene, evo da se javim sa lijepim vijestima: bila juče kod svoje dr, vidjela da srculence malo kucka, kaže dr nema tragova krvarenja, i da sam dobro postupila što sam uzela utrogestan,da nastavim i da se ne forsiram, da se maksimalno štedim... danas moramo voditi bebanu na uzv kukova, odavno nam je zakazano, pa će mm pobjeći s posla da i to obavimo, da je konačno stavljamo da sjedi, jer ona se sama diže...eto tako, čeka me brisanje prašine, usisavanje, veš...sve sam bila obustavila od petka, a sada ću sve prebaciti na mm...jadničak! ali samo neka je sve dobro sa bebirončićem, mi ćemo se već nekako snaći... nisam stigla ništa čitati, juče smo se svi umorili, obilazili babe i dede pa sjedni ovdje, sjedni tamo...sinoć jedva dočekali deset sati da bebana ručka i sve troje zakomirali, jutros je samo presvukli i nahranili, poslali tatu na posao i nas dvije se vratile na spavanjac do deset-do doručka... nadam se da ste sve vi dobro i da uživate u toplini doma svoga! veliki pozdrav iz ove magluštine...( ne bismo mi vani danas ali moramo)
|
|
|
|