mladamama76 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (13.12.2015 15:22:41)
|
evo da se i ja konačno prijavim, kod mene je baš loše stanje, prokrvarila, i to obilno i stomak me bolucka...loše se osjećam, bila sam tako sretna kad sam čula malo srculence, a sad više ne znam šta da mislim...juče ujutro se to desilo, prestalo je hvala Bogu, ali me nervoza i strah pucaju neviđeno...sva sreća pa je mm kod kuće za vikend i on je na sebe preuzeo sve obaveze oko bebane...ne smijem je ni uzeti...u petak naveče smo se igrale dugo,nije htjela spavati, dizala je, nosala, pa kontam da sam se preforsirala...nažalost, do sutra ne mogu do dr, jer ovdje u ovoj selendri niko ne radi vikendom, a kontala otići u bolnicu u svoj grad, ali sam skontala da će me samo ostaviti da ležim i dati utrogestan, kao što je bilo sa Milom, samo tada je bilo mnogo manje krvi...ionako neće da rade uzv na odjelu jer imaju loš uzv, nego čekaju ponedjeljak da se otvori ambulanta....odlučila sam da mirujem kod kuće i na svoju ruku uzela utrogestan, krvarenje prestalo, ali sam sva nikakva...baš se loše osjećam... držite mi fige da sutra bude sve ok, i da je ovo samo prolazna faza... sad sam od muke spremila lignje i blitvu s krompirom na dalmatinski, napucala se, to mi se jedino jelo...sutra će biti veselo kad budem tuknula na bijeli luk :) među svim onim trudnicama... pozdrav svima od mene tužne i izmučene, ali barem se sunce pojavilo nakon višednevnog londonskog vremena...bebanu i tatu poslala u šetnju a ja se nastojim odmoriti... e da, i ja sam skontala da mi trne lijeva ruka, to mi se ranije nije dešavalo[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|