mladamama76 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (1.12.2015 12:56:31)
|
dobar dan svima ja se javljam prvi put pod ovim nickom jer sam za stari -majeno- zaboravila lozinku a mrzi me ulaziti i u stari nalog e pošte pa je jednostavnije da se ponovo registrujem... nadam se da ćete me primiti da se družimo... elem, ja sam stvarno ''mlada'' mama-imam bebanu od 6 mjeseci i neki dan otkrih da sam ponovo trudna...šok, nevjerica, nismo se čuvali ali smo bebanu pravili tačno deset godina i ja sam već i zaboravila šta je kontracepcija, ali naravno, presretna sam...samo da sve bude u redu! i godište u nicku je moje, vjerovale ili ne, dakle-stvarno sam ''mlada'' tako da je ova trudnoća gotovo nevjerovatna... samo se nadam da će biti lakša od prethodne, prethodnu sam doslovno preležala, izborila se sa milijardu problema visokorizične trudnoće ali hvala Bogu, rodila svoje sunce živu i zdravu... eto, to je to uglavnom... još jednom da vam kažem da se nadam da ćete me primiti u društvo i da ćemo se lijepo družiti... P.S.danas bi trebalo da je 6+1 za ovu trudnoću, nisam još išla na prvi pregled, zakazala sam za sljedeću sedmicu P.P.S. Ja govorim i pišem ijekavski jer sam iz Republike Srpske tj.BiH
|
|
|
|