Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 22:12:39
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Buba, ja sam imala teske mucnine u svakoj. U drugoj i sada zavrsila i na infuzijama zbog dehidriranja. Kap vode nisam mogla da zadrzim. Kakva hrana! Mucnina na glad, na jelo, na mirise, u snu, samo izaberi. 24 sata live. Ajoj Bojim se da ih u ovoj trudnoći neću izbeći, jer i ono malo muka što mi je bilo javilo se tek posle punih 6-7 nedelja trudnoće, a ja sam tek 5. nedelja. A i oko termina za mi je bilo ovako muka. Nije još uvek jaka da povraćam ali tu je. Videću šta me čeka A za multitasking, mogu da se složim da i ja kako imam više obaveza, bolje se organizujem i sve stižem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 22:12:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
Laku noc Kukovi i prepone me razbijaju, idem da legnem ako uspem da zaspim, posto sam i danas popodne spavala. Lepe snove vam zelim .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 22:12:51
|
|
|
|
marinchica
|
I ja sam borice imala strah od zubara stravican a drzalo me po dvoje kad treba krv da vadim..To je kod mene nekako nestalo spontano. A bila sam prpadzija na kub. Izljubi detence da se ne boji. Srcule malo uplaseno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 22:17:13
|
|
|
|
New Mom
|
Bubi, u prve tri su mi krenule u 7. a sada u 4+ nedelji. U prvoj i trecoj trajale oko 15 nedelja, u drugoj do neke 26. a sada jos traju (18.). Uvek je bolje bilo kad ide nalet i povratis i to je to. Al kad su 24 sata stalne i/ili povracas 24 sata... Uh. Iskreno se nadam da neces to iskusiti!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 22:31:45
|
|
|
|
sonyasha
|
Svaka čast NM multitasking uz sve te mučnine! Di, nadam se da će brzo da mu prođe to! Ova zima je stvarno da izludiš od virusa nemoj da tuguješ, polako, tu si još a i znaš kakvi su virusi uglavnom glavno prođe za par dana! Borice, meni je to nerešiva situacija sa zubima i decom! Ja se ne bojim, ali kako da ubediš dete da je divno da mu testerišu zube?jedino neka baš lepa nagrada, ali je zeznuta tematika skroz! Madre, što ti je otekla noga? Mi se vrnuli od mojih, išli da rezervišemo stvari za izlazak za Budu! Tako da smo sada mirni Iščitala sam temice o anestezijama i nekako sam se pomirila sa pričom, neka odluče i rade šta je najmanji rizik za oboje ja ću samo da klimam! Laka vam noć žene moje drage!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 22:50:37
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage moje, bila sam kod dr, na porodiljskom sam, dobila uput za porodilište Ako se sećate, curkala mi sluz jutros... E, pa otvorena sam jedan 'dobar prst' kako kaže dr i grlić potpuno razmekšan, a beba se spustila. Kod mene u dz nema ctg pa ga je slušala s onom trubicom, kaže fino se čuju otkucaji Da budem spremna, i da ne brinem, da će biti uskoro, brzo i lako. Daj Božeee Bubi, izgura me stvarno iz teme...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 22:55:43
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Drage moje, bila sam kod dr, na porodiljskom sam, dobila uput za porodilište Ako se sećate, curkala mi sluz jutros... E, pa otvorena sam jedan 'dobar prst' kako kaže dr i grlić potpuno razmekšan, a beba se spustila. Kod mene u dz nema ctg pa ga je slušala s onom trubicom, kaže fino se čuju otkucaji Da budem spremna, i da ne brinem, da će biti uskoro, brzo i lako. Daj Božeee Bubi, izgura me stvarno iz teme... Supeeeer Sigurna sam da će biti najlakši pogotovo što će krenuti ranije, beba je već u terminu pa nema bojazni da je nezrela
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 22:57:32
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Madre, kakav je to otok, jesi jela mnogo slano ovih dana? Borice, žao mi je zbog straha od zubara, i ja s tim kuburim uvek. Alex, draga, gde si mi? Mučnine vas muče, vidim. Probajte s orašastim plodovima i kiselom vodom, mada, što kaže NM, kad je baš ozbiljno i stiže se do infuzije, džaba sve... Želim vam da vas što pre to prođe. Bubi, po mojoj proceni, beba je krupna, u prevodu, ubi me nogama u rebra i želudac, a glavom dole, pritsak non stop. I na prošlom uz-u je bio napredniji za nedelju dana, videćemo u sl sredu, ako doguramo do tada. Ja nešto kontam, možda se on i nije toliko spustio, koliko je dugačak...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 8.12.2015 23:01:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 23:05:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Mamamaj ti bi preko reda vidim ja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 23:09:28
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dijo, čitam za tvog Kostu i steže mi se srce, nadam se, pre svega, da će sutra da se probudi bez virusa, a nadam se i da ćeš biti pored njih još par dana, dok budeš sigurna da su zdravi, pa kreni. Evo, kako stvari stoje, možda te i prestignem Evo moj Kosta se uspavao kod mene, zlato malo. Veliki zagrljaj za vas
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 8.12.2015 23:11:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 23:11:59
|
|
|
|
alex88
|
Mamamaj,mene i danas ubise mucnine,bila do zavoda da overim karton,htela da proset_am al nisam mogla,bas sam bila ceo dan bljak...pijuckala koka kolu,jela bademe.Trenutno mi je bolje nadam se da cu spavati kako treba.
< Poruku je uredio alex88 -- 8.12.2015 23:12:35 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 23:12:11
|
|
|
|
BubaBubica
|
Idem i ja polako na spavanje. Čitala sam temu mučnine i vidim postove o listeriji, a ja pijem domaće mleko ne obrađeno Ništa nam nije bilo do sada ali mislim da ću ipak početi da ga prokuvavam pre konzumiranja. Mada doduše ovo do sada nisam znala ali hvala Bogu, zdravi smo! Kuckamo se sutra, laku noć
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 23:13:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Malopre sam merila ima 38 a nisam mu nista dala. Da je nesto jace davno bi skocila na 39. Ali dok spava dise onako ubrzano , tacno ga muci. Mada on danas nije ni spavao pa se i umor spojio. Ma samo da sto pre ozdravi. Sutra cemo se mi kljukati vocem i cajevima.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 23:28:43
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Laku noć, Bubi. Dijo, nemoj se nervirati, daće Bog, spašće to za čas i proći će. Sutra forsirajte tečnost da što pre ispiški i iskaki virus, biće to ok. Laku noć i od mene, baš sam se izmorila danas... Grlim vas sve. Čekiramo se ujutru.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 23:32:36
|
|
|
|
alex88
|
Laku noc devojke
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 9.12.2015 0:07:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: madre ME, nisam tacno razumela sta te brine? Beba mi lezi popreko, to mi se nikad nije desilo.Ne znam sto se okrenula, dva dana je vec tako..inace od 22 nedelje je okrenuta glavicom..a ja ba uz tek 17.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 9.12.2015 7:01:57
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro od nas dvoje! da se cekiramo i idemo da radimo! Ajmo na riblju corbu, prelepa je, kuvao ju je mm. i na
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 9.12.2015 7:02:54
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dijo, ne sekiraj se... nije uteha, ali i meni je V bolestan, puce kasljuci...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 9.12.2015 8:34:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro. Da se i ja cekiram. Sinoc sam bas dugo dezurala i pazila K i na kraju sam mu dala febricet. Bilo me strah da cu zaspati a njemu da skoci temp. Ma kako je popio tako je i spala. Evo ga jos spava. Vuka sam ispratila u vrtic a ja i ova mazulja se danas gnjavimo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 9.12.2015 9:44:38
|
|
|
|
emicaa
|
Stomačići gdje ste.Meni još nije muka pa koristim da sredim stan jer posle mi neće biti do tog. Žene kako kuvate kompot a da bude fin ukusan,mislim od suvih šljiva.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 9.12.2015 10:19:03
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dobroooo jutroooo Mamamaj za porodiljsko sad si mirna, sto se tiče papira, aaaa i beban je spreman vidim, neka neka imam osećaj da ćes se poroditi s'' nogu što bi rekli. Ima li mičnina od jutros zene, kako ste? Di verovatno je neki virus , biće to sve ok
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 9.12.2015 10:20:46 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 9.12.2015 10:30:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Emice ja isecem jabuke na kockice i stavim suvih sljiva ali ne mnogo vode , da ima bar za 3 solje. Onda bude ukusnije. Ako stavis mnogo vode bude mi blago i kuvas oko pola sata tj. dok jabuke ne budu mekane. Nemam tacno mere sta i kako ja to "odokativno" sto bi rekli Kosta cekicem lupa po stanu a mene bolucka stomak. Samo komsije da se ne zale i bice super
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 9.12.2015 10:33:02
|
|
|
|
isidora88
|
brz oporavak decici. mene juce usinula ledja, ja stvarno nr znam kako cu izdrzati, sva sam u raspadu, opet smo prehladjeni i Mateja i ja, poludecu, od kad sam trudna bolesna sam svaki mesec , valjda bebici ne skodi. inace me je Alek jutros probudio u 6 i nije bilo sansd da zaspim, momak igrao fubal,boks sta li vec, i nista od mog spavanja. zato sad zevam kao blesava, oko podne odoh sa Matejom na jednu turu spavanja. mm dolazi veceras, a sinoc me je bas iznervirao, uvek se posvadjamo kad treba da dodje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 9.12.2015 10:46:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Nm, nama rekose u 9h ujutru da budem tamo, za koliko si zavrsila sve? Znam da znaju da razvuku to na citavo jutro, pa da se organizujem jer mi mama dolazi oko podneva. Zvanicno rade izmedju 9-11h. Sve zavisi da li ce biti hitnih slucajeva, pa da cekate zato. Nama su rekli da dodjemo do 8.30h. Ja sam bila u 8h (taman ostavile klince po vrticima, a to mi tu), i bila sam prva. Iza mene je bilo jos njih 3 za amnio i 1 za kordo. Oko 8.45h je izasla sestra da uzme papire, usla sam da radim u 9.10h. E pa brzo ste vi to obavaili...super. Pa i ja cu se nacrtati tamo u pola 9 pa valjda cu biti te srece da brzo zavrsim. Jos jedno ptanje...jel ti trebalo napismeno da nosis krvnu grupu muza?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 9.12.2015 11:47:17
|
|
|
|
alex88
|
Da se cekiram kao i uvek medju zadnjim,dobro jutro .
|
|
|
Anketa
SEKS:)bukimukiKOLIKO CESTO IMATE ODNOSESVAKODNEVNO (
12%)
JEDANPUT DO DVA PUTA NEDELJNO (
39%)
VISE OD DVA PUTA NEDELJNO (
14%)
JEDANPUT DO DVAPUT MESECNO (
32%)
VISE OD TRI PUTA NEDELJNO (
2%)
Ukupan broj glasova: 56Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!