RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mamin mish -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 15:09:39)

Zene ajte na jednu kafucu.
Ja stigla sa posla, T spava, rucak pri kraju a od mm ni traga i glasa. Izgubio se ko magarac u magli.
Malo da odmorim pa da malo sredim kucu.

nata11 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 15:17:20)

Ja bih mogla jednu. Ja vec obavila brzinsko ciscenje u ostatku dana samo kuliraza [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 15:21:46)

IZVORNA PORUKA: nata11

Ja bih mogla jednu. Ja vec obavila brzinsko ciscenje u ostatku dana samo kuliraza [sm=smiley1.gif]

blago tebi,mene ceka postavljanje za rucak a tek posle bice [sm=smiley29.gif]

nata11 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 15:23:18)

Ja sam mislila danas da napravim i punjene paprike ali me mrzi samo za mene jednu da se macujem sa posudjem. Naci ce se neka supica brzinska.

veselicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 15:30:56)

Pozdrav zene,nema me odavno nista ne stizem,imam bas posla.
Upravo se vratila sa druzenja sa drugaricom,bas sam se lepo ispricala i popila kafu na miru,deca se lepo igrala sa drugaricinim sinovima.
Spremam rucak,napolje magla,nista se skoro ne vidi.

branki* -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 16:08:48)

Mi sad rucali.moze i za mene kafa jedna[sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 16:10:42)

I ja bih jednu kafu :) moze i bez cekica [sm=smiley36.gif]
Mislim da sam preterala sa sljokicama, ima da psujem samu sebe sledecih nedelju dana :D

veselicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 16:53:03)

Evo kafa drage moje
[img]http://www4.slikomat.com/13/1205/hmx-kafica.jpg[/img]

amdn -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 18:19:34)

pozz mamike, ja ceo dan poslovala po kuci, poslala mm i J jutros u zezanje, pa sad opet,
sad sam sama al evo ceka me spremanje vecer,
Veselice hvla za kaficu, sad cu i ja jednu da pristavim.

emicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 18:19:52)

Veselice hvala za kaficu,ja sam danas popila neku sa karamelom posle najmanje dvije sedmice i baš mi se svidjela.

veselicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 18:28:38)

Emice mmm kafica sa karamelom.Zar ti ne rece da ne volis kafu,jel ti se mozda promenio ukus zbog[sm=nosecka.gif]?Meni se u trudnoci zgadile neka jela,jedva sam opet krenula da ih jedem kada sam se porodila.
Pijem kafu,mm ode na posao,cekam komsinicu da joj pokazem neke knjige.Deca mirna,jedno gleda crtace,drugo na komp.

milicicak -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 19:38:07)

Nas dve okitile kucu [sm=smiley36.gif] ne zna se ko je srecniji mini buba dok je ukrasavala jelku il macka kad je jelka bila gotova i svi ukrasi spremni za inspektorisanje...
Praznici nam stizu [sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 19:45:07)

Mili super,okaci nam sliku ako te ne mrzi.Vidim da svasta nesto kreativno pravis sigurno si lepo okitila jelku.

Leptiric123 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 19:47:08)

Kuvam kafu, došlo i mojih pet minuta [sm=smiley36.gif][sm=kava.gif]

Izvolite

mila83 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 19:48:52)

Jao Milicicak mogu zamisliti srecu [sm=smiley1.gif] i mi cemo za koji dan poceti sa ukrasavanjem,za sada smo samo prozor u decijoj sobi ukrasili papirnim pahuljicama i nekim isecenim bojankama...nego , bice mi zanimljivo sa Teodorom i jelkom [sm=smiley36.gif] valjda ce jelka preziveti [sm=smiley1.gif]
Pijem ostatak kafice od popodne i uzivam u Teodorinom kupanju,upravo smo joj stavili kadicu pored kaljeve peci da se duze kupa(inace je kupam u njenoj kadici ali u kupatilu).

veselicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 19:48:56)

Malopre popila ali ajde jednu virtualnu.I ja konacno sedim,mm na posao,deca se igraju,ja kuckam na tastaturi i uzivam.

milicicak -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 19:53:19)

Hocu, vesela cim nadjem sijalice [sm=smiley36.gif] a nisam ja nesto kreativna al se eto potrudim da obradujem klince

veselicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 19:55:22)

IZVORNA PORUKA: milicicak

a nisam ja nesto kreativna al se eto potrudim da obradujem klince

I ja isto ali mi tesko da priznam da nisam bas kreativna.Ali vazna je namera,zar ne?Pravila sam dosad stvarno svasta,vidim da mnoge mame kupe gotovo dosta toga ali ja vise volim kada deci ja napravim nesto da ih obradujem.

Leptiric123 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 20:05:08)

Veselice stize [sm=kava.gif]

Mi sad malo djuskamo uz muziku pa da se kupamo...

milicicak -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 20:05:32)

I ja to mislim. A i ova nasa deca znaju da cene kad dobiju nesto sto nije iz prodavnice. Prosle godine sam pravila torte od kartona i u njihbstavljala slicice, slatkise, plastelin, male igracke (moj mali poni ili djubrise). Klinci su bili odusevljeni. Zao mi je sto nemam slike, stvarno sam kreten sto nisam islikala tih 9 torti naslagane jednu na drugu :)

mamin mish -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 20:18:24)

Dobro vece. Samo da mahnem pa odo da kupam i uspavam dete pa vam se pridruzujem (ako ne zaspim sa Teodorom). Ionako nemogu nista posle da radim postje mm zaspao u dnevnoj sobi.

emicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 20:27:31)

Veselice ne volim kafu a sad u [sm=nosecka.gif] je još rjedje pijem.Inače jednom u dva-tri dana,kad mi neko dodje.
Glava me boli,grrr odoh u nervozu da se istresem.

milicicak -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 21:40:07)

Mmmm, kafa sa karamelom...
Mini buba i ja imamo filmsko vece, gledamo Frozen i delimo kokice. Tj., mini buba peva, plese i ne trepce a ja po netu trazim ideje za novogodisnje carolije [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 21:43:57)

Ova moja je zaspala,i mama sad ode u krevet.Mm i ja sami i umjesto da to iskoristimo mene glava ubi,pih bem ti baksuza [sm=smiley36.gif]

mamin mish -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (5.12.2015 22:02:53)

Jao sta je ovo danas sve nesto boli glava.
Nisam nesto ljubitelj kafi sa ukusom ja sam vise za klasiku. Mada mi u poslednje vreme nesto ne prija.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>