|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
29.12.2015 11:39:05   
mamin mish
Dobar dan i od mene. Od guzve na poslu i kuci ne stizem da pisem. Ja sam bilesna ko pas. Nos zacepljen, grlo grebe kasljem. Strasnouser posted image
Emice sad sam videla dobro he da se nisi povredila.
Evo kafice od mene.

user posted image

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1151
29.12.2015 11:41:29   
Figaro88
Misu da brzo ozdravis user posted image Moze kafa,ja sam moju skuvala jutros u pola sedam i sad tek pijem,a jos malo moram i po Andreu.Napolju zahladnelo,magla,a vazduh smrdi uzasno...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 1152
29.12.2015 11:41:57   
branki*
Hvala,misu,ziva bila!
Ja bas i pijem kaficu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1153
29.12.2015 11:48:38   
mamin mish
Ljudi a sto mene glava boli. Ali ne znam da li od prehlade ili od sinocnog vina?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1154
29.12.2015 12:29:51   
wivern
Zene ali meni i nema ko da ga čuva. Mama ne može 10 sati sa njim sama, a sve i da može ne zanima me. Moje dete je primljeno u vrtić i ima da ide. Gospođa juče nije htela da ga primi ni na tri sata nego da ga vrati na adaptaciju od sat vremena. A danas je ta gospodja pobegla sa posla pre 12, a rekli su mi kad sam zvala da je sa decom i da ne može da priča pre 12. Pa sutra će da prsti perje kad joj se pojavim u pola 9 sa Maksimom. Dosta mi je više nadobudnih neradnika koji se izvlače.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1155
29.12.2015 12:57:56   
mamin mish
Wiv sa njima samo treba samo ostro. Nemoj dozvoliti da te zavlace. Spusti je na zemlju i videces kako ce da bude fina.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1156
29.12.2015 15:12:42   
mila83
Ajde zenice,sigurno moze jedna lagana vocna torta od malina i jogurta..Castim vas,jer danas je poseban dan..mojoj mrvici su pre tacno godinu dana operisali srce...sto se mene tice,kao da se ponovo rodila na danasnji dan... Bicu vecno zahvalna i pamticu ovaj dan dok sam ziva.

user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 1157
29.12.2015 15:18:00   
emicaa
Mila ti imaš jednu veliku hrabricu user posted image
Mi išli kuit Dori novogodišnje poklone,još samo da ih upakujem ali moram čekati večeras kad zaspi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1158
29.12.2015 16:32:40   
wivern
Mila bravo za malu hrabrisu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1159
29.12.2015 17:01:41   
Figaro88
Mila user posted image Drago mi je da ste sada dobro user posted image
Ja treba da odem do drugarice,obecala sam a radije bih odmarala.Jos Andrea opet pocela da kaslje,a ako je ne povedem bice haos.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1160
29.12.2015 17:10:36   
vocicana
Hvala na posluzenju, neka je ziva i zdrava! Mnogo volim kada cujem lepe stvari! Prosla si sigurno pakao dok se sve resilo, vazno je da ste dobro. user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 29.12.2015 17:16:14 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1161
29.12.2015 18:00:24   
mila83
Hvala devojke moje! Jos mi se to cini nekad tako daleko i davno,a onda me prodje jeza kad se setim tih trenutaka,prvo tri meseca mucenja,pa priprema za operaciju...nisam se posteno ni isplakala tada. Ali zato sada nema razloga da ne uzivamo ! Sad je prava nemirnica user posted image Saljemo vam veliki poljubac !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1162
29.12.2015 19:59:58   
branki*
Mila,poljubac za vas!😘
Wiv,javljaj kako ces proci sutra sa gospodjama iz vrtica,moreeee!zauzmi stav i samo napred,ne daj se omesti!

branki

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1163
29.12.2015 22:25:20   
emicaa
Gdje steee,ja spakovala poklone i sad ću na spavanje.Ujutru idem na uz,pa na posao,kad se vratim moram pravit tortu e sad koliko ću od toga ivakva kilava i uradit ćemo da vidimo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1164
29.12.2015 22:36:11   
vocicana
Ma Emice, samo polako, kao ja, ja ti se pokrenem, kao da sredim kucu, usisaj, pa sedi pola sata, posle dezinfekcija podova, pa sedi pola sata. Sve ces stici, samo se cuvaj.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1165
29.12.2015 23:03:32   
QueenJ
Dobro vece, drage moje! Juce mi je bas tezak dan bio... Sto zdravstveno, sto zbog toga sto sam nabila sebi 100 obaveza. Danas sam vec bolje.
Mila, neka vam je srecan rodjendan broj dva! Hvala na posluzenju.
Emice, ja ne mogu da verujem sta sam propustila. Sram me bilo! Cestitam od srca!!
Trco, pa cestitam i tebi, haha...
Ljubim vas.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1166
30.12.2015 7:43:54   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1167
30.12.2015 8:34:06   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Mi se svi uspavali :)
Sad jurcam na posao, poslednji radni dan u ovoj godini a sto stvari treba zavrsiti.
Mila nek je srecan drugi rodjendan maloj hrabrici :)

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1168
30.12.2015 9:43:05   
wivern
Dobar dan.
Jao Mili vi se uspavali a mi nikako da se naspavamo. Opet imali temperaturu, spustila sam mu je sad brzo ali se on razigrao i nije hteo više da spava od 2 jutros user posted image . Mislim da ako negde sednem zaspacu. Htedoh danas da idem po farmerice, ali sipak. Ne stižem nikako.

Honey, I'm Home

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1169
30.12.2015 9:51:35   
mamin mish
Jutro i od mene

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1170
30.12.2015 9:55:44   
branki*
Evo i mene,u ne bas najboljem izdanju,grlo me grebucka,stomak me zeza,da li cu dobiti vise konacno,boka skoro godinu dana,a ja nistauser posted image
Da turim drugu kafu!

branki

Direktna veza do poruke: 1171
30.12.2015 11:00:45   
emicaa
Jao Queen zar toliko dugo nisi svraćala ovde pa si propustila user posted image hvala ti.
Wiv javi nam šta si uradila u vrtiću.
Branki još nijednom nisi dobila,uuu to je baš dugo,ja sam posle neka dva mjeseca.
Čekam opet mm pa bježim na posao.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1172
30.12.2015 11:09:56   
Figaro88
Dobro jutro user posted image Mi treaba da idemo da kupimo poklone Andrei a napolju sneg,zima user posted image A ne znam ni gde da idemo...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1173
30.12.2015 14:20:32   
branki*
Nisam,emiceuser posted image
Figaro,kod vas sneg?ovde nista.

branki

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1174
30.12.2015 14:48:01   
mila83
Zdravo zene ! Da se upisem i danas. Kod nas nista od snega,ali je prilicno hladno. M je isla danas po djacku knjizicu i jako sam ponosna na svog djaka prvaka,oci mi zasuzile dok sam gledala knjizicu user posted image ne mogu da verujem kako vreme leti...
Pravila sam juce kokos kiflice i belu pitu,danas u 18h imamo "slatki tramping" razmenu kolaca u jednoj poslasticarnici,prijavilo se desetak mama i jedva cekam ! Doneses jednu dve vrste a vratis se sa mnogo vise user posted image
Jel neko za kaficu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here