RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

wivern -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 7:16:47)

Sanjice ja bih se pre uhvatila za farbu za kosu [sm=smiley36.gif] zlo na šta ličim. [sm=jezicek.gif]

Sanjica26 RR -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 7:18:51)

Izgleda cu ja morati uskoro da se farbam. Odjednom sam osedela.[sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 7:20:50)

E taj problem imam od srednje škole. Meni jeno ćale osedeo, bio je potpuno beo a i mama mi je poododsta seda mada se ona i drži. Nego mi je izrastak zlo, a uveče padnem kao pokosena u krevet.

mali_mis -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 7:44:17)

Jutro [sm=kava.gif]
Ja sam se juce ofarbala i sad sam zadovoljna i mirna.

tekilica -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 7:46:24)

Ja imam jednu sedu vlas. Ne znam sta da mislim o tome.

Dobro jutro,mame!

Trcosava -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 7:47:52)

Jutro! Ja sam se ofarbala prošle nedelje [sm=smiley36.gif] sad sam mirna. Sinoć sam pisala neki post sa telefona i zaboravila da kopiram i naravno ''istekla sesija''. Mrzelo me ponovo da kucam. Kako god, ja još nisam dobila. Juče skoro ceo dan kao da mi je krenulo, odem u wc, naravno ništa. Sutra mi ne gine apoteka [sm=smiley19.gif] Oodlepićuuuuu

Nego, da ja turim kafu?
[img]http://s13.postimg.org/6sudeq21z/49752_Morning_Coffee.jpg[/img]
image upload no size limit

wivern -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 8:04:23)

E neka si nam turila. Ja je srcem natenane.
Ja cu se prefarbati danas pa makar crkla. Ne mogu vise da se gledam u ogledalo ovakva. Fuj.

Trcosava -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 8:10:53)

Ček, si ti danas kući ili????

Bibilib -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 8:21:27)

Dobro jutro zene da li ste se naspavale.... Kod nas je jutros bas hladno...prava zima...

milicicak -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 8:35:59)

Jutar u kafanu :)
Mi danas idemo po paketic na mamin posao a neko pametan se setio da organizuje dodelu u 3 popodne pa ostadoh kuci :) bas me zanima kako ce da reaguje na dekicu...
Meni se nesto mulja po stomaku, ocu li dobiti ranije ili necu bas me nervira, nervozna sam kao pas.
Mini buba doruckuje evo vec 45 min pa cemo u postu da posaljemo cestitke

Anck Su Nmaun -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 8:46:19)

Kafana dobro jutrooo ..moze jedna nesica [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 9:12:18)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ček, si ti danas kući ili????

Ouuuuu jeeees, do 12 [sm=smiley36.gif]

Ja se zamazalaaaaaaaaaaa, sad cu i nokte da nalakiram dok se malisa igra [sm=bravo.gif]

Anck, stize

[img]http://www4.slikomat.com/13/1225/vx-500-F-.jpg[/img]

Figaro88 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 9:29:20)

Dobro jutro.
Meni kosa tako brzo raste da uvek imam izrastak,a posto mi je kosa sveetlo smedja a farbam se u ccrno vidi se bas.Jos sam pocela i da sedim [sm=zmeden.gif] A moj otac ima 62 i pet sedih na glavi [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 10:15:23)

Trćo držim ti palčeve da krene.Šta je sa Ivankom,jel ona dobila ikako?

Ana RR -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 12:33:53)

Wiv, ja sam danima kukala za šišanje [sm=smiley36.gif] zbog ovih prehlada i čuda nikako nisam mogla da odem, a ko je nekad imao kratku kosu zna kako je to kad zulufi prerastu, pozadi na vratu [sm=smiley29.gif] a ja pogotovo ludim zbog toga, nekada dok sam imala više vremena išla sam kod frizera na 20 dana. Sad dva meseca prođe!! Kad me sredila moja frizerka čini mi se da sam mogla da poletim [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 13:21:40)

Sta ima zene?
Ja se ne farbam jos uvek,bar tu brigu nemam,necu ni da se farbam dok mi se ne pojave sede [sm=smiley36.gif]
S nije isla u vrtic ni danas,neka je kuci,ali joj dosadno celo jutro sam morala da je animiram.Sreca ne radim,pa imam vremena.
A. u skoli,suprug sad doneo paketic iz njegove firme,ogroman je ali su sve slatkisi.S uzela samo kinder jaje i orbit,dobro je [sm=smiley36.gif]
Ana ti imas kratku kosu i bas ti lepo stoji,moja je duga preko celih ledja i bas gusta,kada krenem da je farbam bice mi potrebne 3 farbe,mada cu je tada verovatnno skratiti do ramena.
Neko za kaficu [sm=kava.gif]

vikiveki -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 13:42:36)

Evo Veselice ja bih mogla jednu kaficu...pravim malu pauzu,pravim celo jutro sa klincima čestitke za naše RR drugare a i za celu rodbinu,pa smo kao mala manufaktura za pravljenje čestitki[sm=smiley36.gif] neko secka,nako lepi a neko i piše[sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 14:48:08)

Zdravo zene ! Evo i mi smo se vratili nasoj kucici,bili smo kod moje sestre par dana u NS.
Viki,bas me nasmeja,tako i kod nas,citava proizvodnja cestitki u toku [sm=smiley36.gif]planiram sutra ili u ponedeljak da posaljem i RR drugarima.
Moji klinci sa velikim nestrpljenjem ocekuju paketice iz mm firme,koji budu bas lepi,uvek dobiju kvalitetne igracke i malo slatkisa.I ja jedva cekam,pogotovo za moju malu mrvicu da vidim sta ce dobiti ovaj put. [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 14:52:25)

I ja se sinoc ofarbala..seda sam strasno..a prerasla mi kosa,kao pustam je..izdrzacu jos par dana..

mila83 -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 15:08:08)

I ja bih trebalo opet da se farbam,imam puno sedih,to je kod mene dosta rano pocelo...

NadaR -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 15:11:06)

Ja se nadam da necu ubrzo dobiti sijede. Moja mama sad sa 50 jedva da ima po koju .

Kod nas kao da je 25 .mart. Svi setaju u prslucima.

Sanjica26 RR -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 15:34:12)

I moji su kasno osedeli, ali ocigledno to nema veze.

branki* -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 15:37:36)

Zene,da vam mahnem!akcija sa ovom decom non stop!

emicaa -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 15:51:11)

Ja sam bila pametna pa sam se počela farbati sa 16 godina [sm=hudicek1.gif] ne znam ni da li imam sijede,nisam nikad primjetila ali imam jednu sijedu obrvu,spalila bih je [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: DecembaRRska zuRRka [chat] (25.12.2015 15:55:23)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Wiv, ja sam danima kukala za šišanje [sm=smiley36.gif] zbog ovih prehlada i čuda nikako nisam mogla da odem, a ko je nekad imao kratku kosu zna kako je to kad zulufi prerastu, pozadi na vratu [sm=smiley29.gif] a ja pogotovo ludim zbog toga, nekada dok sam imala više vremena išla sam kod frizera na 20 dana. Sad dva meseca prođe!! Kad me sredila moja frizerka čini mi se da sam mogla da poletim [sm=smiley36.gif]

Meni nisu smetali zulufi, čak sam ih stalno i imala i paperje pozadi na vratu, ali zato kad mi poraste preko ušiju - šenem. Ovde sam odustala od šišanja, jer em skupo, em nemam ni vremena da odem. A isto sam išla na 20 dana na šišanje, to uglavnom kod tetke. Krenem kod sestre, pa prvo svrnem do tetke da me šišne [sm=jezicek.gif]Tj uvek su me šišale radnice, tetki bilo žao moje kose

Vrnusmo se iz šetnje, nisam ništa bolje volje. Sad da idem da se istuširam, pa da napravim pizzu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>