Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 29.12.2015 22:48:53
|
|
|
|
Torbica
|
Laka vam noc drage!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 29.12.2015 22:51:55
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, izvini ako sam direktna, a ne razmisljate opet o iui ili vto? Nadam se da ces ipak ostati prirodno trudna, bar jos jednom. Razmišljamo naravno, lomimo se oko svega toga. Najveća prepreka su finansije, sve ovo oko Kanade nas je potpuno poremetilo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 29.12.2015 22:59:52
|
|
|
|
Jole84
|
Torbi ti uvek kao u mašini...stvarno ti treba odmor Sanjice, bitno da je bolje, ovo vreme je haos i za srčane bolesnike, i za one s problematičnim pritiskom. Anči a o državnom trošku? Ne sećam se kako beše, ali mislim da i za drugo dete postoji šansa za dve vto o trošku fonda.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 29.12.2015 23:19:24
|
|
|
|
mama krava
|
Zemunka...moja koleginica je prosle nedelje trazila kucu po gradu i nigde je nije bilo. Ma bice srecna ona i sa drugim poklonom. Ova kuca mozda stigne posle NG pa mozete za Božić da joj poklonite.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 29.12.2015 23:48:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mk kad ces ovamo?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 1:19:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Jole, mislim da mi ne ispunjavamo uslove pošto je mm sad spermogram skroz ok a prva trudnoća je ostvarena prirodno (uz pomoć klomifena).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 7:42:35
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamikice, evo i nas. Joj mi trebamo u Bosnu nekad u nedelju ili ponedeljak, idemo na nekih 20dana, baš trebam puno stvari ponijeti! Euforija je krenula, mama samo zove na skajp, jelka je okićena i paketići spremni, jeeeeeeeeeeeeeee biće slatkiša za mene !
< Poruku je uredio eca89 -- 30.12.2015 7:43:18 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 7:46:59
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Ajte, gotova kafa! Mi smo stigli juce kod moje mame. Prvo putovanje proslo super, prespavao. Divno je sa bakom, eno nosa ga da podrigne dok ja pijem kafu . Ja odoh da pokupujem neke novogodisnje pokloncice za djecu mojih prijateljica. Onda se napucavamo i u moju firmu na dodjelu paketica. Ubjedljivo je nalmladji. I opet je prespavao cijelu noc, probudio se u 7 Ec, gdje ides u Bosnu? I nas su tako docekali paketici, jelka, gotov rucak, divota!
< Poruku je uredio bebilule -- 30.12.2015 7:48:31 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 7:54:20
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro i od mene, a ja pisem spisak i odoh u nabavku kada mi dodje baka da pripazi noru i unu, one spavaju, n imala samo jedno budjenje jutos u 7h kao alarm je budi mm tacno na vreme za posao a mni grudi kao kamen, nadoslo mleko , pa se ona zagrcne bebi lepo se provedite na dodeli paketica♡ juce sam napravila cudo od cokolade i cake pops , a sama sam sa njih dve, sveki otisla u banju dadocekuje goste, a mm radio na prelazu, menjao nekog kolegu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 7:57:35
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Ec, gdje ides u Bosnu? U Derventu i BL!
< Poruku je uredio eca89 -- 30.12.2015 7:58:01 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 7:58:14
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 A.spava ja isto nemam pojma sta da kupim A.za novu godinu. Bilo šta, samo ne kinder jaje Šalu na stranu, pisala sam negde nekad. Ana je obožavala ono malo jagnje crtani i prevtnemo sve živo i kupimo joj to jagnje. I kao glupo nam da bude samo igračka, pa ubacimo još 3 kinder jajeta (tada je to bio jedini slatkiš koji je jela). Mm i ja stojimo, ona otvara i napeti kako će da reaguje na jagnje, kad ona vrisnu ''KINDER JAJEEEEE'' Splaslnuli smo kao izduvani baloni!!!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 8:01:20
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: eca89 A.spava ja isto nemam pojma sta da kupim A.za novu godinu. Bilo šta, samo ne kinder jaje Šalu na stranu, pisala sam negde nekad. Ana je obožavala ono malo jagnje crtani i prevtnemo sve živo i kupimo joj to jagnje. I kao glupo nam da bude samo igračka, pa ubacimo još 3 kinder jajeta (tada je to bio jedini slatkiš koji je jela). Mm i ja stojimo, ona otvara i napeti kako će da reaguje na jagnje, kad ona vrisnu ''KINDER JAJEEEEE'' Splaslnuli smo kao izduvani baloni!!! Ha, ha, ha koja kraljica, slatko me nasmija. Nemam pojma, igračaka je puna kuća, ona ih samo prepipa, trenutno joj nisu zanimljive, jedino su joj zanimljivi kablovi, daljinski, telefoni sve ono što ne smije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 8:05:58
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame,boka mi ima temperaturu Eco,kad putujete?i moja obozava daljinske,telefone,sve ono sto nisu igracke,a igracke nista. Vreme grozno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 9:52:06
|
|
|
|
branki*
|
Opet ja!taman se nerviram sto cu morati danas da otkazem bizi casove,jer ne mogu da secam boku pod temperaturom,i pisem poruku,kad zove me njegov logoped i kaze da ce doci po njega da ga odvedede i dovede,e,super je,posto smo blizu!boza kad je vidi na vratima,ima da se postroji odmah
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 9:58:03
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Opet ja!taman se nerviram sto cu morati danas da otkazem bizi casove,jer ne mogu da secam boku pod temperaturom,i pisem poruku,kad zove me njegov logoped i kaze da ce doci po njega da ga odvedede i dovede,e,super je,posto smo blizu!boza kad je vidi na vratima,ima da se postroji odmah Branki, baš je super logopoed! Evo i ja odmaram dušu, joj žene ja ne znam šta je sa njom, počela je ozbiljno da se ljuti kada joj uzmem nešto sa čim ne smije da se igra, ako se dohvati slučajno, igra u mjestu i maše rukicama , baš ćemo se ponosati!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 10:01:22
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro jutro,mi ustali u pola deset_,ovo je zivot! Branki,da brzo prodje...
< Poruku je uredio Torbica -- 30.12.2015 10:03:44 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 10:04:10
|
|
|
|
branki*
|
Eci,drugarica joj je ista vec histerise kad joj uzmem nesto ili ne dam ono sto nije za nju!a,smesna je kad krene da igra uz muziku,klima se levo desno,sita se ismejem od nje! Torbi,uzivaj
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 10:56:20
|
|
|
|
emicaa
|
Eco jesi li razmišljala da joj kupiš neki fin telefon,kad već voli i povedi me sa sobom molim teeeee T je spavala cijelu noć jutros do 8,mogla sam zakasnit kod dr,sreća pa me zaova nazvala da kaže da će doći u pola 9
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 11:43:57
|
|
|
|
vonavoj
|
I mi smo lepi spavale..sinoc sam prebacila J u krevetac..da je vratim polako,spavala je do pola 8.. jeste se budila,ali nastavila. A mm i ja sinoc bili na koncertu Harisa i vratili se u pola 1,a T jos budna..odlepila sam...tako ih moja mama cuva..samo se igra..ovo je drugi pyt od kako se J rodila.. Nama je bilo super..ali m3 sad sve boli..nisam u kondiciji..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 11:44:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Anci,a da probatr i sad sa klomifenom? Um,spava cele noci bez budjenja?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 12:12:55
|
|
|
|
adulence
|
Jaooo zene evo i mene arelja i ja bili danas da kupimo mm i Ivi neke pokloncice,sada to sve moramo da spakujemo da tata i seka ne vide...ja sinoc napravila tortu,danas cu salatice ,a mozda i pitice jer mogu da stoje jako su socne,a sutra cu svinjski file da spremam...kuma moja ce dpneti neke kiflice,cake popse i tako...gladni ostati ne cemo...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 12:13:36
|
|
|
|
daca77
|
D.dan, mame!!! Mi i dalje nemirno spavamo...mirna je samo 2-3h i onda krece okretanje, ustajanje, bacakanje po krevetu...dobra stvar je sto ne place i ne trazi da je uzmem, ali kad je vidim da u pola noci stoji u krevecu, muka me uhvati, jer se bojim da ne ispadne preko ograde...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 13:02:30
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Eco jesi li razmišljala da joj kupiš neki fin telefon,kad već voli i povedi me sa sobom molim teeeee T je spavala cijelu noć jutros do 8,mogla sam zakasnit kod dr,sreća pa me zaova nazvala da kaže da će doći u pola 9 Pa, mislila sam onaj na dodir sto ima razne zvukove ili daljinski, ali skontaće ona brzo da to nije naš ! Slobodno, ima mjesta, čekam te !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 13:03:22
|
|
|
|
adulence
|
Jaooo poludela sam sad,upravl su me zvali mm tetka i brat od tetke,dolaze za pola sata!Ja njih mnogo volim,ali pizdim od toga da me neko pozove i kaze ja dolazim,pritom Relja se uspavljuje i ako ga budu probudili roknucu se...bas sam se iznervirala...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 30.12.2015 13:16:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan drugari. Ja sam ustala u 7, a Sofija je spavala do 10. Luda sam zena. Posle otisla do skole. Kratko sam se zadrzala. Sad cu da spremam rucak deci i da malo odmorim. Branki znaci Boka je zaribala? Von da li je moguce da Tika moze toliko moze dugo da bude budna. Baba voli zabavu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?