kliklik
|
Cao svima, Ja sam se porodila pre pet nedelja. Danijela86, imala sam slican problem, isto su mi pocetkom 8 meseca rekli da je bebi glava manja tri do cetiri nedelje, a noge naprednije nedelju dana, kod jurisica ne idi nikako, napisacu ti moje iskustvo. Vise lekara je videlo neslaganje, i u Visegradskoj, i moja doktorka privatno, ona mi je rekla da su svi organi ok i mozak i sve, a da ako hocu da budem sto posto sigurna da uradim torch i da idem na 4d. Uradim ja i jedno i drugo, isto smo pukli gomilu para na to, i to uradim 4d kod Jurisica, on me je gledao sat vremena, pa samo hukce i vrti glavom i nista ne govori, hteli smo da ga zadavimo, ja sam pola pregleda preplakala, da bi nas na kraju uputili na konzilijum za fetalne anomalije, da se razmatra prekid trudnoce u 33 nedelji, uzas. Radila sam i kordocentezu, cekala rezultate do 37. nedelje, ne mogu da ti opisem kako sam se osecala, mesec dana sam samo plakala, nisam mogla da razgovaram s ljudima. Cak sam isla i u Betaniju, kao po jos jedno misljenje, koje je bilo isto. Primili su me u bolnicu dve nedelje pre termina, isto na ultrazvuku videli zastoj u rastu, isto da je glava premala, i rekli mi da posto su svi rezultati ok nista se ne zna dok se ne porodim. Da skratim pricu, moja lutkica trenutno spava u susednoj sobi, imala je 3350 na rodjenju, i obim glavice 34. Ne uzimaj nista zdravo za gotovo, meni je jedino doktorka u domu zdravlja rekla da se ne nerviram, da je uz samo masina i da mu ne treba potpuno verovati. Zelim ti puno srece i pokusaj da budes smirena. Pozdrav
|