BubaBubica -> RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] (25.11.2015 18:08:30)
|
Leanaa baš si rano uradila [sm=smiley36.gif] doduše, ja sam u drugoj trudnoći uradila 24 dc i bio je pozitivan i sve je bilo u redu! [sm=bravo.gif] Sad sačekaj bar 4 dana da prođe i uradi ponovo, da vidiš da li se pojačala crtica, ili ako si u mogućnosti uradi betu [sm=smiley1.gif] Držim palčeve da je to to! Sad ste i mene bacile u dilemu, mada ipak mislim da ću čekati sa testom da prvo kasni. Jer ponovo imam moj osećaj da opet nema ništa od toga. Tužna upravo sam to čitala pre neki dan, da zbog nedostatak nekog vitamina organizam može da odbaci oplođenu jajnu ćeliju, pogotovo nedostatak vitamina E. A ja sam ubeđena da kod mene odavno nema vitamina u zalihama, totalno bezveze se hranim, pa sam ovog meseca počela da tamanim sve što mi padne pod ruku, pijem maslinovo ulje svaki dan, napravila sam vitaminsku bombu, pomešala med, limun, orahe, bademe, suve šljive, suve kajsije, cimet, suvo grožđe, sve to samlela i sad držim u frižideru i jedem u toku dana koliko mi se jede. Ako ipak ostanem trudna, znači da je i kod mene bilo do toga.
|
|
|
|