mm30 -> RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] (15.11.2015 14:30:48)
|
Zdravo devojke! Pratim vaše priče nekoliko dana, pa sam rešila da podelim svoju sa vama. Oktobarska menstruacija bila je 20.10., imam uredne cikluse - na 28 ili 29 dana, bez tegoba (neposredno pred m primetim da sam nervozna ili tužna, stomak me malo zaboli i to je sve).1. i 2. 11. primetila sam sluz koja mi je ličila na plodnu - providna i rastegljiva i osetila bol u donjem stomaku. Dan kasnije 3.11. imala sam nezaštićen, da kažem ciljani odnos po prvi put u životu. Do sada smo sa verenikom prekidali snošaj i sve je bilo ok. Ovog puta smo htelu da probamo da vidimo šta će se dešavati. Sedmog dana nakon tog odnosa (10.11.ujutru) primetila nešto rozikasto na vešu, tačnije kao da su se dve kapi razlile pa se samo po rubovima primećivao taj svetlo roze iscedak. Nije bilo sluzi. Tog dana uveče počela sam da osećam čudan bol u krstima, više prema levoj strani slabine. Bol je bio podnošljiv, ali nekako čudan i po prvi put takav. Sledećeg dana (11.11.) u popodnevnim satima sam opet primetila na vešu jednu rozikastu mrlju i s obzirom da sam se osećala umorno, izmerila T koja je bila 37.2 (tog jutra u krevetu odmah nakon buđenja 36.9). Tog dana su me skoro ceo dan bolela krsta, samo sada više sa desne strane. U četvrtak predveče opet bol u predelu krsta. Pomislila sam da su to znaci rane trudnoće. Inače temperaturu nisam merila kako treba da se meri, već sam čitajući ovaj forum saznala da je i ona jedan od simptoma, pa sam iz radoznalosti stavljala ispod miške ujutru čim se probudim (uglavnom u isto vreme) i kretala se od tih 36.9 preko 36.7 do 36.5. Sinoć sam pred spavanje opet primetila jednu rozikastu mrlju na vešu ( i uvek je samo na vešu i bilo, nikad na papiru). Jutros nakon buđenja izmerim 36.7. ali ispod miške, ne oralno. I onda je počeo da me boli stomak, pa prvo nekoliko sićušnih smeđih mrlja i nakon odlaska u toalet, krenula je menstruacija. Čudno mi je zašto je poranila jedan ili dva dana, a još više su mi čudni svi ostali simptomi u međuvremenu - taj rozikasti iscedak i bol u krstima. [sm=smiley13.gif] T nisam merila pravilno, pa nju ne bih uzimala kao znak. Počeću sa merenjem bazalne kako treba, kad mi prođe [sm=hudicek1.gif] otići ću kod svoje dr da vidimo šta ona ima da kaže na sve ovo. I da, krsta me i danas bole, čini mi se u jednoj tački na sredini. Jedva sam izdržala stajanje dok sam oprala sudove i osećam se „slomljeno”, što do sada nije bilo pravilo kad dobijem. Pozdravljam vas sve sadašnje i buduće mame i želim nam svima da što pre ugledamo [sm=rozacrtici.gif]!
|
|
|
|