Valerie -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (24.11.2015 22:14:39)
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Cime animirate bebe kad su budne?! Sem ono standardno hranjenje, presvlacenje....L vecinom kad je budna lezi u lezaljci pa joj ja pricam, tepam...ona se smeje, izadje i poneki glasic[sm=smiley1.gif] Postoji li nesto jos sto bi mogla da radim sa njom ili je jos rano? moja je fascinirana vrteskom sa muzikom i igrackicama, stalno je navijamo. doduse, nisam je stavila iznad kreveca, vec iznad lezaljkice u dnevnoj, gde boravi mozda sat-dva dnevno. e, da, i lukovi sa igrackicama koje stavim na bracni, mada je to jos staticno, ali gleda, malo se zatrese kad se vrpolji, pa privlaci paznju. jel stvarno perete guzu svaki put kad se ukake? nama je to bar 5 puta dnevno, ja i dalje koristim maramice, bez mirisa. znam da nije idealno, ali je skroz izbuckam kad je perem nad lavaboom. jel pranje jednom-dvaput dnevno nije dovoljno? lavor nismo koristili. maraj, ne sekiraj se, ima sanse da je kontaminiran uzorak, ako se malo pomesalo, probaj opet. i da moraju ab, nista nije strasno
|
|
|
|