Trcosava -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 7:35:05)
|
Eco zubiiiiii!! Ili nešto treće. Ako je neki posebno muči. Luka je imao fazu jedno mesec dana pred gornju jedinicu da se budi. Zna i sad da zakenjka, ali se vratio sestrinoj taktici. Spava noć, pa se probudi kao vampir. Od 2009 ne znam da li sam sve ukupno sedam dana spavala do 8, a ge je 9 ili 10. Meni je spavanje do 9 naučna fantastika. S druge strane i ja sam vampir kao mala bila. Pa ne smem se žalim, a normalno funkcionišem sa snom od 6 sati. Jess srećna slava! Ko beše sarme zavijao? [sm=jezicek.gif] Neko neko pisao beše za bljuckanje - moj je do 9-og meseca bljucao. A to da te gleda... Luki na nos jednom izašlo mleko, sav se isprepadao. E sad, mene je Ana presekla jednom, ali nije bila beba. Mislim da je imala oko 3 godine. Otišli smo na standardno kupanje u zatvoreni bazen za nejn rođiš. I sad hoće ona u vodu, a malte ne samo što smo izašli. Prsti komplet smežurani, ja joj skinula mišiće, da ne može ona u vodu sama. I kaže ona idem ja, i krene ka vodi, mm i ja se gledamo i kao ma neće u vodu. Sunac ti žarki uđe u vodu, aj što je ušla, nego sišla na stepenice, a voda iznad glave jedno 20 cm. Sine kako sam poletela ka bazenu, dobro nisam vrat izlomila, ulećem a ona oči kao u sove i gleda me ispod vode [sm=smiley36.gif] skratila mi život za jedno pola godine sigurno.
|
|
|
|