RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Mariya -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 7:25:38)

Dobro jutro mame!
Šta je ovo,subota jutro,nigde nikog,sve spavate,samo eca standardno prva[sm=smiley36.gif]
I Branki [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 7:26:23)

Hvala ti Branki moja!
Ma, haos meni samo nije jasno kako jednu spava ok, a drugu je katastrofa, eto to me zanima[sm=zmeden.gif]!

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 7:31:19)

Eca standardno prva,ja druga[sm=smiley36.gif]
Nemam ti sta pametno reci,ja sam ranije mislila da je muci stomacic,ali ona uvek isto jede,onda nije to,nemam pojma do cega je.
Mariya,ti na poslu?
Glava me boli od ovog nespavanja,evo je i sad je na sisi!

Trcosava -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 7:35:05)

Eco zubiiiiii!! Ili nešto treće.

Ako je neki posebno muči. Luka je imao fazu jedno mesec dana pred gornju jedinicu da se budi. Zna i sad da zakenjka, ali se vratio sestrinoj taktici. Spava noć, pa se probudi kao vampir. Od 2009 ne znam da li sam sve ukupno sedam dana spavala do 8, a ge je 9 ili 10. Meni je spavanje do 9 naučna fantastika.

S druge strane i ja sam vampir kao mala bila. Pa ne smem se žalim, a normalno funkcionišem sa snom od 6 sati.

Jess srećna slava! Ko beše sarme zavijao? [sm=jezicek.gif]

Neko neko pisao beše za bljuckanje - moj je do 9-og meseca bljucao. A to da te gleda... Luki na nos jednom izašlo mleko, sav se isprepadao.
E sad, mene je Ana presekla jednom, ali nije bila beba. Mislim da je imala oko 3 godine. Otišli smo na standardno kupanje u zatvoreni bazen za nejn rođiš. I sad hoće ona u vodu, a malte ne samo što smo izašli. Prsti komplet smežurani, ja joj skinula mišiće, da ne može ona u vodu sama. I kaže ona idem ja, i krene ka vodi, mm i ja se gledamo i kao ma neće u vodu. Sunac ti žarki uđe u vodu, aj što je ušla, nego sišla na stepenice, a voda iznad glave jedno 20 cm. Sine kako sam poletela ka bazenu, dobro nisam vrat izlomila, ulećem a ona oči kao u sove i gleda me ispod vode [sm=smiley36.gif] skratila mi život za jedno pola godine sigurno.

eca89 -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 7:42:08)

Ne znam ženice, da li je nešto muči, dr me ubjeđuje da se budi iz navike, te da joj ukiem noćni obrok, ali kako??
Nemam snage, treba izdržati dok se ne navikne.
Samo sam primjetila, da kada lijepo spava, da je i ona ujutro raspoložena, igra se i smije. A, ovako samo cvolji, kenjka, skida trenerku i mamamammmmmmmma, maaaaaaaaaamaaaaaa i tako[sm=jezicek.gif]!

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 7:50:01)

Eco ne ukidaj nista. Moja se budila u toj dobi covece ma na 20 min valjda, sa 10 meseci nocu sisala kao blesava a sa 11 meseci sama prestala da siki nocu. sa 12 izbacili jutarnji podoj i ostali na vecernjem, opet ona sama i sama je na kraju i prestala da sisa. Da mi je neko rekao da ce toliki sisoje sve to sam sebi da sredi ja mu ne bih verovala. A eto nekako sve oni znaju.Meni dr nikad nije rekla da mi se dete budi iz navike.

Ja na poslu, cekam da mi ode jedan kolega pa da ostanem sama i da se "raskomotim" u svakom smislu[sm=jezicek.gi

Trcosava -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 8:04:58)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ja na poslu, cekam da mi ode jedan kolega pa da ostanem sama i da se "raskomotim" u svakom smislu[sm=jezicek.gif]

[sm=zz_eek.png][sm=zz_eek2.png] ijuuuu pa zar nisi rekla da ne radiš na tri trojč'ce, tri dvojč'ce pozovi me ba!?[sm=jezicek.gif]

sorry Ljišo, morala sam

cockic -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 8:11:24)

Dobor jutro mame[sm=smiley1.gif]mene nije bilo par dana radila sam,obaveze pre i posle posla.ja malo zaribala nesto promukla,zeza me nos,i cudan osecaj u plucima.pijem ab.valjda ce proci brzo.
sin imao priredbu u vrticu u sredu porasla deca.bilo je bas lepo.koliko pesmica su naucili i recitovali [sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 8:18:10)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ja na poslu, cekam da mi ode jedan kolega pa da ostanem sama i da se "raskomotim" u svakom smislu[sm=jezicek.gif]

[sm=zz_eek.png][sm=zz_eek2.png] ijuuuu pa zar nisi rekla da ne radiš na tri trojč'ce, tri dvojč'ce pozovi me ba!?[sm=jezicek.gif]

sorry Ljišo, morala sam

[sm=jezicek.gif] radim radim eto ima tu i danju nesto da se radi a ne samo nocu [sm=smiley36.gif] ja mislim da ide na tri trojcice i dve dvojcice malko si pogresila. Zovi me ba! hahaha

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 9:47:41)

Gdje ste mamice,eco branki žao mi je što vam je tako ali šta da vam kažem,znate da ja i dalje kukam a ima dvije godine.
Sinoć je fino spavala ali je u dva završila sa nama u krevetu,zalijepila se za mene,obgrlila me nogom i nastavila do 7,ja sam do 9.Nevjerovatno,koliko god da spavam meni i dalje malo.

Mariya -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 10:00:57)

Jesam Branki na poslu,čim sam rano jutro tu,znači da se smaram na poslu.
Kad sam kući,u 7 ja nisam ni budna,hehe.

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 12:54:08)

Mame,ima li vas!
Rucak gotov,mm ode da saceka moju mamu,pa dolaze,jedva cekam da se vidimo.onda ona produzava dalje..zahladnelo bas,smrc!zbogom topli dani...bas je bila topla ova godina,od maja je jos krenulo tropski,pa skoro sve do decembra,evo pola godine!i dalje sam osamucena..da mi je jedan dan samo za mene[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 12:59:00)

Ja na poslu. Odgledah cak dva filma[sm=smiley36.gif]. Sad cu kao nesto da radim hihihi...

Kisa sipi napolju, meni se uzasno spava. Ne mogu da vam opisem.

Jede mi se nesto slatko a ne smem da napustam kancelariju. Pih. Tako mi je kako mi je.

Jole84 -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 13:05:47)

Cao mamike, kako ste [sm=smiley31.gif] Mene ubi glava od ovog vremena. Danas na slavu kod mojih, jedva cekam maminu rusku salatu [sm=jezicek.gif] Mila gleda Masu i medveda i ne trepce, a trebalo bi da spavka vec, nikako da uhvatimo red sa popodnevnom dremkom.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 13:11:56)

Kod mene svi spavaju. Isli smo na sluzbu, pa smo ih posle strpali u krevet. I mm sa njima[sm=smiley36.gif] Kad se probude odosmo kod prijatelja na slavu.
Umesto da spavam ja rasklanjam stvari po kuci i spremam njima sta ce da obuku. Jutros je bilo vuci potegni. Ajde sto T trazi haljinu, nego i ova mala gospodjica vadi sama sta ce da obuce[sm=smiley36.gif]. Sad ce da obuku haljinice. I sebe sam isfenirala.
Jole [sm=smiley31.gif]
Branki da znas da nista ne znace one roletne.[sm=smiley36.gif] Sofi se kao programirana budi uvek u isto vreme.

Jole84 -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 13:15:28)

Sanjice [sm=smiley31.gif] ljubi smizle male..i ja sredila kosu, ispeglala je to mi najbrze. Moram da joj kupim cizme ovih dana, omalele joj a nisu ni nosene, sou..

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 13:23:03)

Moja Doda spava a ja u dekici i kunjam,trebala sam i ja sa njom leći ali sad je kasno.Trebam spremiti neki brzinski ručak pa zovnuti svekra da dodje.Hladno je kao na sibiru.

Rosita -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 14:00:24)

Ćao mamice. Ja malko sela. D spava. Ustao je u sedam, a ja u pola devet. Ali lose sam spavala, inhalirala ga nocas, budio me sa kasljem. Bio je sa tatom dok on nije krenuo na posao. Jedva nesto cekam da pocne decembar jer cini mi se sve ce biti lakse, bice uskoro ce praznici. Pozdrav :)

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 14:22:55)

Pozdrav mamike. Mi sad rucali pastrmku. L za divno cudo spava u ovo doba....verovatno i vreme utice na njega. Mislili smo izaci danas napolje al nismo...hladno je i malo malo pada kisa....
jess srecna slava

Mariya -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 15:34:34)

Jaoj, kako je odvratno vreme[sm=smiley18.gif]A meni se tako spava....

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 16:06:37)

Meni L spavao nocas od 22 do jutros u 5. Posle zaspao u 6 do 8 i sad opet spava vec 3 sata....valjda ce pustiti mamu nocas da odspava.....

Valerie -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 16:23:11)

srecna slava jess!

mi se juce skitali, danas nista... starija kasljuca i ceo dan nesto zanoveta, ma ni minut mira, nece da spava, ni da jede... mala je na srecu predivna... ne znam sta bih. i dalje me boli oziljak kad se umorim, a nemam izbora. i ono malo sto moram je cesto previse... kad se pre smrklo...

Trcosava -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 16:25:48)

Pričate o odvratnom vremenu???

Kod mene pada ono bijelo [sm=zz_poop.gif]

Maraj, znš kako kažu - nada poslednja umire [sm=jezicek.gif]

amelia -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 16:39:06)

Dan mame ja sam ga jedva uspavala plakao je nece ni na sisi ni ljuljuskane, nesco ga muci stomacic u zadnje vreme od kad ne kaki redovno
Vreme i ovde je bas zahladilo da ne napominjem da u ovom usranom stanu nemozemo da ukljucimo grejanje samo ovaj usrani sporet na drva i i so spavacoj sobi grijalicu na struju ima ove godine da se smrzavamo... Brinem za bebca meni nista nece biti i prosle godine sam se smrzavala.. Nego drage drzite mi fige sledecu nedelju mm ise da razgovara da uzme stan u ch nadam se da ce uspeti pa da begamo odavde.nego meni pocelo braonkasto mislim da sam dobila vec pet nedelja nisam imala krvarenje a u sredu imam pregled kod ginekologa..imam da operem bebcu ves jer rucno ga perem a odmaram dusu muka me je da ustanem[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (21.11.2015 17:34:50)

Evo i mene, kakav smoren dan...
Nama bebac dobio neku jaku alergijsku reakciju sav se osuo, pa smo išli do dispanzera, dobio niripan...
Sad spava, mm isto, a klincima sam pustila crtani ne znamo ni sami šta ćemo od sebe ceo dan:)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>