Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (18.11.2015 20:57:30)
|
Zenske samo da vam se javnem[sm=smiley1.gif] Malopre smo stigli kuci[sm=smiley1.gif] E ovako, u petak 13.11. ode u dz na ctg, ctg kao i uvek ona uspavana, dr iz dz kaze ovo ne valja u Np idite, ja odem dr moja ponovi ctg odlican, ona kaze ovo je dobro, ali posto je ctg promenjliv, najbolje je da odes za kv, i tako ja odem, nadjemo lekara, on me pregleda, smesti na odeljnje, radio je do 19h, i kaze sutra izazivamo[sm=smiley36.gif] kada dodjem u nocnu, smestim se u sobu, imala sa super drustvo, smejale se kao lude, sve presle termine po nekoliko dana, i tako, oko 23 i 30 odem da piskim, obirse se ispao sluzni cep, oko 23 i 45 krecu bolovi, na 5 minuta, mislim ja lazni su[sm=smiley1.gif], prodje 4, 5 bolova na 5 minuta i tako pocnem ja da merim, do 3 h sam merila, tada mi se islo u wc, vidim ja da se nesto desava odem javim se babici, pregleda me kaze otovrena srednji dlan, hajde da zovemo tvog dr, pozvala dr Tanaskovica, za 10 minuta je dosao, otisao da se presvuce, pregledao me i u 3 i 55 prokinuo vodenjak, sve vreme su mi kontakcije bile na 5 minuta, znaci vreme se nije smanjivalo, trajalo po minut i po, i tako u 4 i 40 stigla je Nora, malo mi je bilo teze od Une jer je bila visoko, pa sam morala sama da je spustam pod kontrakcijama, ali bilo je brzo kao sa Unom, eto trajao je 15 minuta duze porodjaj od Une, onda sam pozvala mm javila mu, on je dosao i tako :) beba dobila ocene 9/9, super sam se osecala , nisam secene , odmah se kretala, i u ponedeljak da idemo kuci, materica se nije dovolljno skupila, dr me ostavi za juce za pregled pa da idemo kuci, i tako juce mi odradse reviziju, dobila sam neku lokalnu anesteziju , nista nisam osetila, jedino sto me bolelo je kada su mi stavili kateter, juce sam bila super, sinoc dosli da mi daju nesto za bolove, ja nisam htela i tako, nije bilo strasno, ali sa 2 dana preplakala zbog Une jer se razbolela, pa sam bila bas tuzna... Pozdravljam vas sve...
|
|
|
|